» Czw maja 06, 2010 14:34
Re: KIELCE2MłodeDużeKotyBraciaProsząOWsparcieFin/DoświadczonyDT
Anik(czarno-biały)/ Antonio (niebiesko- biały) młody, silny, zdrowy kocurek
bracia, niespełna półtora roczni
obaj przeżyli mroźną zimę na dworze, dokarmiane i przytulone do siebie czekały na wiosnę
niestety ich kryjówka niebawem miała zostac zlikwidowana, a braciom groziło nawet zamurowanie
zostały uratowane, wykastrowane, odrobaczone, zbadane
są zdrowe,odkarmione przebywają w hoteliku, gdzie opuścił je strach i pomału zaczynają ufac człowiekowi.
dzięki dokarmianiu nie były maksymalnie dzikie, ale nowy domek musi liczyc się z kilkoma dniami/tygodniami
podczas których kot będzie wycofany- w zamian dostanie pięknego przyjaciela na długie lata. przyjaciela który już pokazuje że potrafi zaufac
Anik jest spokojniejszy, Antonio to sprytny kombinator. Razem lub osobno marzą o nowym ciepłym kochającym niewychodzącym domku.
1.Tylko że Niteczko wiesz chciałabym dla obu kotków osobne ogłoszenia dlatego że trzeba każdego pokazac na zdjęciu głównym, a wspólnego zdjęcia chłopaki nie mają:/ wiem że to strasznie dużo roboty- podwójna robota, ale myśle że warto, może jakoś na raty się uda ich ogłosic, np z tym samym tekstem i 2ma różnymi zdjęciami i tytułami
2. licze na uwagi odnośnie tekstu ogłoszeniowego
3. Chciałam wytłumaczyc się z tego co napisałam- jako że koty mają wadę że nie są oswojone, ich zaletą jest to że są silne i ta słynna zima, dlatego też postanowiłam to podkreślic. jedni litują się nad chorym kociakiem, inni wolą miec zdrowego zwierzaka- więc wydało mi się zasadne pokazac ich zalety:)
.