Piękne masz koty

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
estre pisze:Na razie zaznaczam, doczytam w wolnej chwili
Piękne masz koty
tillibulek pisze:kalair pisze:tillibulek pisze:ufff... kalerciu, to mnie pocieszylas.......
![]()
No szoo..mam taką trójkę też...
trojke? u mnie tylko jeden diabel wcielony - Rubka jest w miare, a Zorka to grzeczniasek![]()
![]()
tylko, ze ten jeden robi za trzy - diabelek tasmanski![]()
vega, chetnie zajrzymy![]()
miniboni17 pisze:I to bardzo niegrzeczny dzieciak,ale bardzo kochany,wie jak się przypodobać Dużej
tillibulek pisze:ja mowilam, ze nie moge chwalic....![]()
![]()
1. wczoraj zdjelam z opisu "kupkowy problem" - dzisiaj rano ACZKA (do tego w umywalce, czyli sprawczyni na 100% Ruby - jakby TŻ zobaczyl, to znowu bylaby gadka o slowie na R)
2. wczoraj napisalam, ze z trzech dwa kotki grzeczne, to zaraz momentalnie Zorka wylala wode w kuchni probujac utopic mysz w misce, a Rubka dzisiaj rano przeszla samą siebie, bo wliezła pod łóżko i o 4.00 nad ranem zaczela udawac kornika![]()
![]()
skrob, skrob... skrob, skrob.... i tak w kolko....
pozniej okazalo sie, ze jej dzialalnosc miala na celu wydobycie zabawek, ktore sie pod lozkiem spotkaly na imprezce
.......
3. wyjete spod lozka zabawki porwala Zorka, wskoczyla z nimi na lozko i zaczela sie zaciekle rzucac po calej koldrze, drapiac przy tym posciel niemilosiernie
pierdziele, wiecej nie chwale
KAsia Amy pisze:Dzień dobry koteczkiI Dużej też dzień dobry!
Kotki należy chwalić, ale tak żeby nie widziały i nie słyszały tego
OKI pisze:Coś bym jeszcze dodała, ale nie dodam, bo znów zapeszę![]()
Bry
tillibulek pisze:OKI pisze:Coś bym jeszcze dodała, ale nie dodam, bo znów zapeszę![]()
Bry
otoz to, OKI, w takim razie bedziemy sobie tak towarzysko milczec na naszych wateczkach![]()
![]()
bry bry
tillibulek pisze:KAsia Amy pisze:Dzień dobry koteczkiI Dużej też dzień dobry!
Kotki należy chwalić, ale tak żeby nie widziały i nie słyszały tego
doberek, Kasia Amy![]()
![]()
niestety Twoja teoria sie nie sprawdza - nie chwalilam ich na glos, napisalam na forum, a efekt natychmiastowy![]()
wiec....
cicho sza
tillibulek pisze:OKI, dobry pomysl
Kasia Amy, nie, bo nie krecily sie po biurku
KAsia Amy pisze:tillibulek pisze:OKI, dobry pomysl
Kasia Amy, nie, bo nie krecily sie po biurku
czyli czytają Ci w myślach![]()
no to przekichane, wszystko wiedzą!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, EmiEmi i 127 gości