OTW2-Chorujemy:-(?! Zapraszam na cz.3.Nowa bieda:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro maja 05, 2010 19:30 Re: OTW2-Jest okrągła sumka!Dziękuję:)Koci koszmarek z lasu str3

zaczynam sie martwić.Kostek śpi jakoś tak za spokojnie.Oby to było ku dobremu.Jutro do weta. Mocne kciuki poproszę. Jest chłopak obfajdany ale niezwykle kochany.Boję sie o niego. :cry:
Bianka daje sie głaskać...na swoich warunkach.Ale przychodzi i sama zaczepia :lol:
Pingusia bez zmian. Behawerysta został użyty .To pierwszy raz gdy sięgnęłam po pomoc z zewnatrz.Każde doświadczenie dobre.Ale bardzo, bardzo mała mi lezy na sercu.Ja wiem,że ona przestanie tylko czasu trzeba.Ale ile i czy domek wytrzyma tyle.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro maja 05, 2010 19:55 Re: OTW2-Jest okrągła sumka!Dziękuję:)Koci koszmarek z lasu str3

Ojej, bardzo martwie sie o Kostusia. :-(
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro maja 05, 2010 19:59 Re: OTW2-Jest okrągła sumka!Dziękuję:)Koci koszmarek z lasu str3

Koszmaruś kochany, bądź dzielny, nie strasz Dużej... nie po to cię koci anioł do niej przyprowadził, no! :ok: :ok: :ok:

Grunt, że się daje :D

Domek chyba chce dobrze, skoro przyjmuje pomoc. Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy. Ech...
Kciuki, kciuki, kciuki! Za wszystkich! Nieustanne!!!
:ok: :ok: :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw maja 06, 2010 6:29 Re: OTW2-Jest okrągła sumka!Dziękuję:)Koci koszmarek z lasu str3

mały dobijał sie o 4 w klatce i płakał. Dostał jeść i głaski.Ale ręcznik zafajdolony częściowo bo do kuwety nie nadążył. Chciał wyjśc więc pozamykałam drzwi i pozwoliłam mu połazić.Gdzieś sie trafiła Bianka.On nawet przy Biance wygląda jak szkieletor.Teraz śpi. Tyle dobrze,ze już tak makabrycznie nie waniajet ten urobek kuwetkowy.Tylko jak mu gazy odchodzą to wypływa część.Doopinka odparzona nie da sie dotknąć i warczy.Ale mruczy i brzuch wywala, ugniata łapinkami,w oczy zagląda...No pójdzie taki mało czysty do weta.
Bianeczka dała sie pomiziać i leżała pzry moich nogach w nocy.Ona jak sie bawi i wystawia brzuszysko to jest dość ostra w pieszczotach.taka Buńkowata.Powinna być kocurkiem.Ale czego oczekiwac od panienki,która chowa sie wśród wujaszków a jej ulubieniec to największy sekutnik w domu :mrgreen:
Dziś złapałam Angela jak siusiu robił w brodzik 8O A wina byłą zwalana na Rudzika. To protest cholery an łażace gówniarstwo. Co oni do tych podrostków mają,ze tak nie lubią.Włąsciwie powinnam sie cieszyć,ze to brodzik a nie meble :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Czw maja 06, 2010 6:32 Re: OTW2-Jest okrągła sumka!Dziękuję:)Koci koszmarek z lasu str3

mocno trzymam za zwierzaczka z lasu :ok: :ok: :ok: :kotek:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Czw maja 06, 2010 6:37 Re: OTW2-Jest okrągła sumka!Dziękuję:)Koci koszmarek z lasu str3

Kostusiu, wyzdrowiej, proszę!!! :ok: :ok: :ok:

Bianeczka, ty cwaniaro...

Pingusia musi zostać w swoim domku. Kciuki, kciuki :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Czw maja 06, 2010 9:43 Re: OTW2-Jest okrągła sumka!Dziękuję:)Koci koszmarek z lasu str3

ASK@ pisze:mały dobijał sie o 4 w klatce i płakał. Dostał jeść i głaski (...) Chciał wyjśc więc pozamykałam drzwi i pozwoliłam mu połazić. (...) Teraz śpi. Tyle dobrze,ze już tak makabrycznie nie waniajet ten urobek kuwetkowy.Tylko jak mu gazy odchodzą to wypływa część.Doopinka odparzona nie da sie dotknąć i warczy.Ale mruczy i brzuch wywala, ugniata łapinkami,w oczy zagląda...No pójdzie taki mało czysty do weta.
Będzie dobrze. Będzie! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

hanelka

Post » Czw maja 06, 2010 12:58 Re: OTW2-Jest okrągła sumka!Dziękuję:)Koci koszmarek z lasu str3

Mały zmiana leków, dupka pokłuta trzema zastrzykami.Jeden ekstra bolesny bo witaminki.Bardzo sie buntował i bardzo się bronił.Wyrzut w oczach był wymowny.Miało byc lepiej a tu mu fasują takie mało atrakcyjne atrakcje.I jeszcze mówią ,że to dla jego zdrówka.Uszy doczyszczone.Ja już nie chciałam go dręczyć w domu.Ale pierwsze czyszczenie załatwiło właściwie wszystko.
TZ go trzymał, tulił i gadał.Ale jak tylko doktorek zatupał nóziami odzianymi w chodaczki to Kostek wpadał w totalną panikę.Chyba mu te buciki poprzetrącam.Jego strach przycisnąć by go nie połamac lub jelit nie wycisnąć :mrgreen: Chodzi o Kostka nie doktorka :wink:
Ciągle go męcząc osiągnęłiśmy zamierzony cel :evil: Kostek widząc nas wciska sie w najdalszy kąt klatki by mu nic do pysia nie wciskac, do uszu nie pchać...Jakby wiedział to pewnie w tym lesie by został :mrgreen:

Dostałam info o kociakach w melinie.Zadzwonił znajomy.Trzymajcie kciuki by coś dało sie ruszyć.Siedze w pracy i do późna będę.Potem TZ pojedzie, bo teraz zajęty mocno.
Obrazek

ASK@

Post » Czw maja 06, 2010 13:19 Re: OTW2-Jest okrągła sumka!Dziękuję:)Koci koszmarek z lasu str3

ASK@ pisze:Dostałam info o kociakach w melinie.Zadzwonił znajomy.Trzymajcie kciuki by coś dało sie ruszyć.Siedze w pracy i do późna będę.Potem TZ pojedzie, bo teraz zajęty mocno.

8O
dawno nic się u Was nie działo :evil:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw maja 06, 2010 13:23 Re: OTW2-Jest okrągła sumka!Dziękuję:)Koci koszmarek z lasu str3

Agneska pisze:
ASK@ pisze:Dostałam info o kociakach w melinie.Zadzwonił znajomy.Trzymajcie kciuki by coś dało sie ruszyć.Siedze w pracy i do późna będę.Potem TZ pojedzie, bo teraz zajęty mocno.

8O
dawno nic się u Was nie działo :evil:

trafna uwaga :evil:

Kciuki za to całe kociarstwo, i za Aśkę :ok:
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Czw maja 06, 2010 13:43 Re: OTW2-Jest okrągła sumka!Dziękuję:)Koci koszmarek z lasu str3

ASK@ pisze:Mały zmiana leków, dupka pokłuta trzema zastrzykami.Jeden ekstra bolesny bo witaminki.Bardzo sie buntował i bardzo się bronił.Wyrzut w oczach był wymowny.Miało byc lepiej a tu mu fasują takie mało atrakcyjne atrakcje.I jeszcze mówią ,że to dla jego zdrówka.Uszy doczyszczone.Ja już nie chciałam go dręczyć w domu.Ale pierwsze czyszczenie załatwiło właściwie wszystko.
TZ go trzymał, tulił i gadał.Ale jak tylko doktorek zatupał nóziami odzianymi w chodaczki to Kostek wpadał w totalną panikę.Chyba mu te buciki poprzetrącam.Jego strach przycisnąć by go nie połamac lub jelit nie wycisnąć :mrgreen: Chodzi o Kostka nie doktorka :wink:
Ciągle go męcząc osiągnęłiśmy zamierzony cel :evil: Kostek widząc nas wciska sie w najdalszy kąt klatki by mu nic do pysia nie wciskac, do uszu nie pchać...Jakby wiedział to pewnie w tym lesie by został :mrgreen:
A mówiłam, chłopaku, weź się w garść, bo jak cię Duża dorwie, to pożałujesz, żeś z lasu wychodził... :mrgreen:

:cry:
Kciuki za Was! :ok:
Obrazek

hanelka

Post » Czw maja 06, 2010 15:34 Re: OTW2-Jest okrągła sumka!Dziękuję:)Koci koszmarek z lasu str3

U Pingusi źle :(
Kocików nie ma :( .I proszę nie pytajcie co i jak.Kotka idzie do sterylki w przyszłym tygodniu.
Obrazek

ASK@

Post » Czw maja 06, 2010 16:39 Re: OTW2-Jest okrągła sumka!Dziękuję:)Koci koszmarek z lasu str3

Asiu... :crying:
Obrazek

hanelka

Post » Czw maja 06, 2010 18:49 Re: OTW2-Jest okrągła sumka!Dziękuję:)Koci koszmarek z lasu str3

Własnie wróciłam do chaty.No prawie właśnie, bo jakiś czas jestem. TZ mówił,że mały wymiotował dzisiaj.Nowe leki, jedzenie...Cholera wie co powoduje różne objawy. A włąściwie wiem, to zagłodzenie i byle jakie żarcie.Kiedy on wyjdzie na prosta?Ile sie jeszcze będzie męczył?Lezy jak skórka i nawet łepiny nie podniósł.Jego przewód pokarmowy rozjechany doszczętnie widać, a stres swoje też robi...
Bianeczka dała sie wymiziać, oczywiście przy stole :lol:
Obrazek

ASK@

Post » Czw maja 06, 2010 20:30 Re: OTW2-Jest okrągła sumka!Dziękuję:)Koci koszmarek z lasu str3

Trzymam za cały ten kram :oops: :oops: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

[poprzednia][następna]