Moderator: Estraven
iwona66 pisze:zabranie o 6 rano ok ,bo 4 szt to dość kiepsko widzę ,ale spróbuję już w piątek się
spakować ,jak polegnę z załadunkiem to dam znać /wyślę nr tel. na pw i czekam na pw/

danka05 pisze:My nadal mamy chęć uczestnictwa w wycieczce do Serocka. Możemy zabrać 5 osób. Tylko trzeba wcześniej uzgodnić bo my odbieramy z Wołomina belki. Jedziemy z Piaseczna więc raczej ludzie powinni być na trasie żeby się po mieście w koło nie kręcić.
) Mogę trzy osoby zabrać, jakby co.robalekbrzydalek pisze:Wyrażam gotowośc do obejrzenia KarolkaJuż rozmawiałam z kathrin. Sprawa w toku...

Agneska pisze:Ja się, oczywiście, szykuję. Ale... jedno ale... zaczyna mnie brać chyba jakieś wirusisko. Musi mi przejść do soboty.![]()

robalekbrzydalek pisze:Jak się dowiedziałam Karolka jeszcze w lecznicy nie ma, więc trzeba czekać...No ale cóż, jak trzeba to poczekam
mocno
piotr568 pisze:Myśłałem że nic się tu nie dzieje a to mi powiadomienia nie przychodząZ tego co Robert wymienia nic nie mam, ale może mam co innego
O której planowana zbiórka w Serocku? (Kasiu, mam nadzieję że ten o 6 rano start to żart
![]()
) Mogę trzy osoby zabrać, jakby co.

iwona66 pisze:-kontowniki /tu mam problem - chodzi o ?/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], jolabuk5, sebans i 46 gości