Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cynamon i wanilia pisze:już podpięty:ok: niestety kosztem Wita, ale zaraz się nim przeproszę jak Rakietka dom znajdzie i bardzo się podoba
cynamon i wanilia pisze:Drugi w cudownym domu, oddałabym im Cynamona i Wanilię, gdyby taka potrzeba zaszła
cynamon i wanilia pisze:Rakietka nadal jest słodką przylepką, miziastą i nakolankowątotalnie bezproblemowy kot
kasia86 pisze:
Dlaczego moja Kaśka taka nie jest!
cynamon i wanilia pisze:bekos, może gdzieś w okolicach Konina jesteś, to na kawę zapraszam
cynamon i wanilia pisze:dzięki![]()
preferowanie rudych kotów jest niesamowite. Cynamon miał dziesiątki wejść na allegro już w 1. dniu, a Rakietka ma malutko. A to takie słodkie kocie... rzadko przychodzi sama na głaski, ale zawsze chętnie ląduje na kolanach czy na brzuchu i momentalnie mruczy. czasem trochę podgryza, jak się jej chęć zabawy włączy. na koty nie syczy, chętnie się z nimi gania (choć za dużo nie może bo niestety łapka ją nadal boli). Ja wiem, że ludzie lubią koty z tzw charakterem, ale ona też charakter ma, tyle że złoty![]()
ale nie stresujemy się jeszcze, nic nas goni, mamy czas i na cudowny dom dla naszej małej Burrity poczekamy![]()
a w Cynamonie nowi państwo się zakochali bez pamięci, na razie jeszcze nie mamy żadnych zdjęć ale na pewno będą. On z kolei pokochał swojego nowego pana miłością natychmiastową i bezwarunkowąi jest tam rudym królewiczem, stale dostaje nowe zabawki, drogie karmy, rozpieszczany na maxa
![]()
bekos, może gdzieś w okolicach Konina jesteś, to na kawę zapraszam
Użytkownicy przeglądający ten dział: jrrMarko, MB&Ofelia i 182 gości