Tyskie Mrusie VI - tragedia :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 05, 2010 0:32 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

Rudzik nadal bierze antybiotyk , buskopan i urosept . niestety nadal sika kropelkowo i jak po tak długim podawaniu antybiotyku nie bedzie poprawy to trzeba zrobic badanie moczu :x

Zuzu nadal jest zmarowany tribotykiem a Omaga juz lepiej sie czuje , musi trafić do domu który bedzie przesterzegac diety .

Pedro niestety nie pozwolił sie dzis zbadać a chodzi o jego chore zeby i jutro bedzie miał podana premedykacje i zobzczymy co dalej :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro maja 05, 2010 7:05 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

Witam serdecznie.
Zwierzaczki przestańcie już chorować :ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro maja 05, 2010 12:38 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

czesc mrusie :)
ja tez sie dzis czuje fatalnie :roll: Ale wam przesylam buziaki i mizianek ile wlezie :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro maja 05, 2010 15:51 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

Poklikane. Jak stoimy w rankingu? :)

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Śro maja 05, 2010 17:12 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

Luinloth pisze:Poklikane. Jak stoimy w rankingu? :)

Estre na 13 miejscu. Mnie nie ma w rankingu. 14 głosów brakuje do 90 miejsca. Aktualnie 90 głosów :)
Nie wiem gdzie jeszcze mogę prosić o głosy...
Macie jakieś pomysły?
Klikaj i pomóż mi! <---- proszę klik chociaż raz dziennie :)

Quera

Od: Pon lut 09, 2009 17:28

Post » Śro maja 05, 2010 20:47 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

I mamy 121 klików :dance:
Jeszcze 9 i będziemy na liście wyników. Tylko trzeba się trochę napracować żeby podnieść i utrzymać pozycję :ok:

Quera

Post » Śro maja 05, 2010 21:26 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

no to hop :)

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Czw maja 06, 2010 6:23 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

Do góry mrusie :D

Jak na razie zebrałam dla mrusiów:
-smycz i obroża dla psa,
-smycz i szelki dla kota,
-odstraszacz kotów i psów np od choinki,
-płyn do mycia uszu,
-witaminki serowe dla kotów,
-1,5 kg karmy kite kat,
-jakiś duży worek karmy kite kat. (jeszcze go nie widziałam, ale pani mówiła, że będzie 5 kg)

Quera

Post » Czw maja 06, 2010 6:45 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

Quera pisze:Do góry mrusie :D

Jak na razie zebrałam dla mrusiów:
-smycz i obroża dla psa,
-smycz i szelki dla kota,
-odstraszacz kotów i psów np od choinki,
-płyn do mycia uszu,
-witaminki serowe dla kotów,
-1,5 kg karmy kite kat,
-jakiś duży worek karmy kite kat. (jeszcze go nie widziałam, ale pani mówiła, że będzie 5 kg)

Quera jesteś wielka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bardzo dziekuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zuzu nadal ma problem ze skórą :( Rudzik nadal sika po kropelce :( ale i tez zaczoł jeść więcej co mnie cieszy :)
Ozzi znów marudzi przy jedzieniu :x
Mysia tez słaba a Pedro wczoraj miał usuniety ząb łamaczi w sobote na kolejny zastrzyk z nim ide do weta .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw maja 06, 2010 7:44 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

Klikam codziennie. :ok: :ok: :ok: :ok:

Kto pokocha mruczka?
Tyle wspaniałych kotów czeka na SWÓJ dom.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw maja 06, 2010 11:18 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

no, Rudemu by sie przydalo przytyc, bo kocio sama skora i kosci jest :ok:

a jak tam nasza kocia maskotka-Eustachy? :1luvu:

Kociara82

Post » Czw maja 06, 2010 13:51 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

Kociara82 pisze:no, Rudemu by sie przydalo przytyc, bo kocio sama skora i kosci jest :ok:

a jak tam nasza kocia maskotka-Eustachy? :1luvu:

Po tak ciężkim stanie cieszmy sie ze Rudzik zyje :roll: bo to była prawdziwa walka o życie , nie jeden człowiek by sie juz dawno poddał . A on na szczęście zaczyna wiecej jeść choc woli saszetki a one sa takie drogie bo suche mu nie smakuje :x Czy ktos podaruje Rudzikowi choc jedą saszetke RC urinary :?

a Eustachy to chodzaca dobroć , wczoraj miała okazje poznac go Justyna 85 jak przywiozła do mojej sąsiadki malenką sunie , może coś napisze o wrażeniach :wink:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw maja 06, 2010 16:58 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

teraz akurat jestem przeziebiona, ale jesli w przyszlym tygodniu poczuje sie lepiej i nic nie wyskoczy, to wpadne znow wymiziac kochane potworki :1luvu: Szczegolnie Eustachego, Rudego slodziaka i jedna z moich ulubienic-Omegusie :1luvu: Nie liczac rezydentow, ta trojka to chyba najwieksze miziaki i slodziaki wsrod tymczasow, jakie ostatnio u ciebie bywaly :) Bo chyba frociaki az takimi miziakami nie byly... choc tez lubily czasem sie poprzytulac :)

Kociara82

Post » Czw maja 06, 2010 17:36 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

Jutro przejdę się po wszystkich klasach i poinformuję o akcji, bo jeszcze nie wszyscy wiedzą. Potem spytam, czy ktoś chciałby adoptować zwierzątko i chętnym podam numer tel. Justyny i e-mail. Justyna, zgadzasz się?

Quera

[poprzednia][następna]