Niewidomy Gucio z białaczką odszedł :-(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 05, 2010 10:28 Re: Niewidomy Gucio z białaczką domek tymczas lub stały na cito

witajcie, bede w Polsce w sobote, to dowiem sie co tam u Gucia. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Śro maja 05, 2010 11:07 Re: Niewidomy Gucio z białaczką domek tymczas lub stały na cito

Filomen pisze:witajcie, bede w Polsce w sobote, to dowiem sie co tam u Gucia. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

No nareszcie :lol: chyba już się za nami stęskniłaś :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro maja 05, 2010 11:54 Re: Niewidomy Gucio z białaczką domek tymczas lub stały na cito

Filomen pisze:witajcie, bede w Polsce w sobote, to dowiem sie co tam u Gucia. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

to czekamy i mocno zaciskamy kciuki :ok: :ok: :ok:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Śro maja 05, 2010 16:00 Re: Niewidomy Gucio z białaczką domek tymczas lub stały na cito

Czekamy (nie)cierpliwie na wieści :D :ok:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Śro maja 05, 2010 16:28 Re: Niewidomy Gucio z białaczką domek tymczas lub stały na cito

terenia1 pisze:

No nareszcie :lol: chyba już się za nami stęskniłaś :D
tak, bardzo, musimy sie umowic na ploteczki, poza tym cos miasto znowu strzela fochy ale to dam Ci znac jak sie dokladnie dowiem
tu tez jak mam sekunde wolna to mecze koty te domowe i podworkowe :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

Filomen

Post » Śro maja 05, 2010 21:47 Re: Niewidomy Gucio z białaczką domek tymczas lub stały na cito

Co u Gucia? :kotek:
MIKUŚ

Post » Czw maja 06, 2010 11:39 Re: Niewidomy Gucio z białaczką domek tymczas lub stały na cito

MIKUŚ pisze:Co u Gucia? :kotek:

własnie własnie

piszcie ciotki, która ma kontakt z koteńkiem :)
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon maja 10, 2010 2:39 Re: Niewidomy Gucio z białaczką domek tymczas lub stały na cito

Właśnie trafiłam na wątek Gucia.

Kochany futrzuś :1luvu:

Jakieś szanse na dom u don_kiciucha? Don, jak testy Twojej kotki?
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Wto maja 11, 2010 9:52 Re: Niewidomy Gucio z białaczką domek tymczas lub stały na cito

Filomen czy Twój samolot do Polski przyleciał?

honda11

Post » Wto maja 11, 2010 16:11 Re: Niewidomy Gucio z białaczką domek tymczas lub stały na cito

hej, moja kiciuszka siedzi na balkonie i o niczym nie wie ale w piatek bedzie miala testy.
nie moglam tego wczesniej zorganizowac:/

co u Guteczka?
czy sie trzyma?

don_kiciuch

Od: Czw kwi 01, 2010 18:27

Post » Wto maja 11, 2010 16:31 Re: Niewidomy Gucio z białaczką domek tymczas lub stały na cito

witajcie,

przepraszam za zwłokę, ale po urlopie wszyscy mnie opadli jak szarańcza. :)
rozmawiałam z pania dr, Gucio jest pod jej stałą opieką. Mieszka w biurze, wygrzewa się na parapetach na słoneczku i na razie nie przeszkadza nikomu. Niestety, co dwa tygodnie dostaje steryd. Wczoraj juz bylo gorzej, dostał zastrzyk i ładnie zjadł dzisiaj.

Filomen

Post » Wto maja 11, 2010 18:55 Re: Niewidomy Gucio z białaczką domek tymczas lub stały na cito

Filomen pisze:witajcie,

przepraszam za zwłokę, ale po urlopie wszyscy mnie opadli jak szarańcza. :)
rozmawiałam z pania dr, Gucio jest pod jej stałą opieką. Mieszka w biurze, wygrzewa się na parapetach na słoneczku i na razie nie przeszkadza nikomu. Niestety, co dwa tygodnie dostaje steryd. Wczoraj juz bylo gorzej, dostał zastrzyk i ładnie zjadł dzisiaj.

Stale kciuki za Guciątko :1luvu: :ok: :1luvu: :ok:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Śro maja 12, 2010 8:07 Re: Niewidomy Gucio z białaczką domek tymczas lub stały na cito

Prosimy jednak o częstsze wiadomości co u Gucia słychać... A może jakieś nowe fotki?

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro maja 12, 2010 8:25 Re: Niewidomy Gucio z białaczką domek tymczas lub stały na cito

kochani
cieszę się, ze interesujecie sie Guciem, ale ja nie mam mozliwości zbyt często wrzucać nowych fotek. Stan Gucia jest średnio stabilny, życie podtrzymują mu sterydy, po nich się poprawia. Pani Dr jest w stałym kontakcie z opiekunką z biura, wozi jej żwirek, jedzenie i leczy Gucia. Szczerze mówiąc straciłyśmy nadzieję na znalezienie domu a taki był cel założenie tego wątku.
Ewentualny domek tez nie miałby łatwo bo Gucio wymaga stałego leczenia i wizyt co tygodniowych u lekarza. Wiem, że jezeli nie będzie takiej gwarancji to pewnie pani Dr nie zgodzi się go wydać. Gdyby Gucio był u mnie codziennie zamieszczałabym nowe fotki. Tak mogę obiecać, że raz w tygodniu dam znać co się dzieje chyba, że coś nieoczekiwane się wydarzy to od razu Was poinformuję.

Filomen

Post » Śro maja 12, 2010 11:41 Re: Niewidomy Gucio z białaczką domek tymczas lub stały na cito

Myślę, że Gucio i tak miał dużo szczęścia. Ma swój DT i swoją wetkę.
Najbardziej brakuje mu zdrowia i domu stałego.

Za kochane Guciątko :ok: :ok: :ok:

honda11

[poprzednia][następna]