Adopcje Puchatkowa VI..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 05, 2010 6:58 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Serniczek pisze:znaleziona kicia -ruda persiczka(niemłoda). Ma dom tymczasowy u Pani .która wzięła ode mnie kicie w zeszłym roku. Persiczka znaleziona w Milanówku-trwaja poszukiwania właścicieli. jesli ktos cos wie,może kto szuka.....wiadomośc do mnie plis :?

Chyba jesienią zeszłego roku był wątek, że w Podkowie Leśnej zaginęła ruda persiczka z noskiem.. też niemłoda..
Nie wiem czy uda mi się znaleźć wątek ale poszukam.. warto zapytać.. może akurat..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Śro maja 05, 2010 7:41 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

aamms pisze:
Serniczek pisze:znaleziona kicia -ruda persiczka(niemłoda). Ma dom tymczasowy u Pani .która wzięła ode mnie kicie w zeszłym roku. Persiczka znaleziona w Milanówku-trwaja poszukiwania właścicieli. jesli ktos cos wie,może kto szuka.....wiadomośc do mnie plis :?

Chyba jesienią zeszłego roku był wątek, że w Podkowie Leśnej zaginęła ruda persiczka z noskiem.. też niemłoda..
Nie wiem czy uda mi się znaleźć wątek ale poszukam.. warto zapytać.. może akurat..

to ta Pani z POdkowy teraz przygarneła te persicę a wzieła ode mnie kicię z cmentarza.Persiczka trafiła do niej na skutek ogłoszeń o tamtej,które jeszcze wiszą....tamta nie wróciła. :?
Serniczek

Post » Śro maja 05, 2010 7:42 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

kasiunia773 pisze:
Serniczek pisze:Basica jest moja..... :twisted:

A Jasmina moja :twisted: :twisted: :twisted:

lecisz na brylanty????Obrazek
Serniczek

Post » Śro maja 05, 2010 7:54 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Puchatkowo dziękuje alix76 i Siean za wpłaty :1luvu:

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Śro maja 05, 2010 8:05 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Mam zgłoszenie.
Imię: Roki
Kolor: Czekoladowy,dymny inaczej podsierstek brązowy,wierzch czarny i dużo siwego wlosa.
Miasto: Bydgoszcz
Kontakt: ola19@vp.pl lub przez pw.
Opis: Jeszcze w leczeniu.Bardzo miziasty,kontaktowy i miły.Nie kołtuni się.Lubi czesanie i bezproblemowo daje obcinać pazurki.Raczej na jedynaka,albo towarzystwo jednego spokojnego kota bo Roki się boi.Ślicznie się bawi i nie byłoby widać po nim wieku gdyby nie brak zębów.Prawdopodobnie usunięte u weta.
Obrazek

ola19

Od: Czw gru 21, 2006 22:10

Post » Śro maja 05, 2010 8:06 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Basica pisze:
kinga w. pisze:Jak tu miło i kultywatornie i fogle jakoś tak... swojsko! :piwa: (bezalkoholowe oczywiście)

bezalkoholowe to sama możesz sobie wypić... nie uznajemy z W.S.P. Jasminą żadnych substytutów Obrazek

Ja W OBRONIE kINGI! jAKO śLIWKOWÓZ MA PRAWO TYLKO I WYŁĄCZNIE DO NAPOJÓW BEZALKOHOLOWYCH !!!! :wink: I nie drażnić inkubatorów! :lol: :lol: :lol:

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Śro maja 05, 2010 9:02 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

no dobra.... zgodzimy sie wyjątkowo na jedną osobę pijacą mleczko w naszym towarzystwie..... prawda W.S.P. Jasmino? :mrgreen: choć nadal preferujemy procenciki w winkach mszalnych. :piwa:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Śro maja 05, 2010 16:23 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Basica pisze:choć nadal preferujemy procenciki w winkach mszalnych. :piwa:

......ze względów czysto religijnych, oczywiście :aniolek: :aniolek:

Serniczek pisze:lecisz na brylanty????

...oj, okrutna, ty, okrutna Pani Sernik - a mój urok osobisty :mrgreen: , a walory charakteru i intelektu :mrgreen: , a esprit i wysublimowany dowcip :mrgreen:
Ciężko być doskonałym ( wśród - excusez les mots - serniczków) :placz: :placz: :placz:
Jasmina

Post » Śro maja 05, 2010 17:00 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Nie płacz Jasmina. Ludzi Wielkich nikt nie rozumie :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Śro maja 05, 2010 17:05 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Basica pisze:
kinga w. pisze:Jak tu miło i kultywatornie i fogle jakoś tak... swojsko! :piwa: (bezalkoholowe oczywiście)

bezalkoholowe to sama możesz sobie wypić... nie uznajemy z W.S.P. Jasminą żadnych substytutów Obrazek

Może bym sobie i wypiła ale mam szlaban. Jesteś okrutna! :placz: :placz: :placz:
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Śro maja 05, 2010 19:05 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

[quote="kinga w."]Może bym sobie i wypiła ale mam szlaban. Jesteś okrutna! :placz: :placz: :placz:
Bidulka, rozumiem, że Sz. P. kinga w. jest, jak by to powiedzieć....torbaczem 8O
Ostatnio, na krótko przed końcem ciąży mojej smarkatej koleżanki ( drugi dzidziuś w ciągu 2 lat :roll: ) przez 2-3 godziny opowiadałyśmy sobie swoje piciorysy :mrgreen: , a co się biedna naodgrażała, że jak tylko się "rozpakuje" to....... :piwa: :piwa: :piwa: Zdaje się, że nadal pełna abstynencja - bo córeczka ok.1,5 roku, a synek 2-3 miesiące i nawet obsunąć w alkohol się nie może :mrgreen: Wniosek - nadużywaj póki możesz :ok: :ok: :ok:
Jasmina

Post » Śro maja 05, 2010 19:06 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Przepraszam za OT, ale pukam gdzie się da

Cioteczki, dziewczyna ma kłopoty z powodu kotów którymi się zaopiekowała. Przysłałam ją tu z Krakvetu.
Mam pustkę w głowie, kto na miau jest obeznany z prawem. Podpowiedzcie kto moze jej pomóc (ona jest w ciąży i całkiem bezradna).
viewtopic.php?uid=12961&f=1&t=110878&start=0
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Śro maja 05, 2010 19:11 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Śliwkowóz, opakowanie na śliwkę, inkubator, torbacz... Piękna jest nasza mowa ojczysta! :ryk: :ryk:
I dzięki pokorne za wyrozumiałość. :lol:
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Czw maja 06, 2010 7:50 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

ogłoszenie (allegro nr 1028391643) wykastrowany kocurek perski - srebrzysty- szuka domu nieodpłatnie
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pt maja 07, 2010 7:00 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

http://video.interia.pl/obejrzyj,film,123234
Przepraszam że się nie odzywam ale mam dorobek
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

[poprzednia][następna]