Akima pisze:Miaucia, Pestka, Kora, Szila, Szymek, 8 kociąt z Bielan, Baloo , Milka, Franek, 2 maleństwa ze smietnika, Pan Kot - Fazi... pamietacie jeszcze kogoś. Może warto poszukac u siebie zdjęć i dodać je do strony. Pamietacie inne ?
...Macius, Ruda.... Neska i Vincent... Napisze o nich conieco na strone ale padl mi dysk w komputerze i w zwiazku z tym dopiero w przyszlym tygodniu bede w stanie cos dorzucic Leone do strony.
Rozmawialam dzis z Etiopia - zgodziłam się przyjąć na tydzień znajdkę, którą wirtualnie adoptowała, ale bardzo proszę zeby za tydzien ktos ja ode mnie przejął. Dluzej niz do tygonia czasu kotki nie bede w stanie przetrzymac.
Obecnie wycofuje sie z tymczasowania z roznych powodow, m.in.lokalowo-rodzinno-zdrowotnych - o czym juz informowalam szefostwo, teraz podaje do ogolnej wiadomosci. Za miesiac jade na kolejna operacje i potem zobaczymy co dalej.
Edit: natomiast w inne dzialania fundacyjne jak np kwestowanie zamierzam sie czynnie wlaczac

kiedy kolejna kwesta?? cos tu pisalo ze w polowie miesiaca - czy to pewne czy tylko przypuszczalny termin?
mam tez pomysl zwiazany z urzadzeniem w jednej ze szkol stoiska promujacego nasza fundacje, polaczony ze zbiorka pieniedzy na sterylki oraz karmy dla kotow. byloby to realne w porozumieniu z obecnym opiekunem Bogusi (u mnie byla to Zyta), kotki przywiezionej z Olkusza, mamy pieciu maluchow.
w tym tygodniu bede z nim rozmawiac - najpierw zamierzam udac sie na godzine wychowawcza do jego klasy, a potem rzucic haslo organizacji takiego Dnia Kota w szkole.
Co wy na to?

Queen_ink - czy Ty zamierzasz cos ciachac i trzymac u mnie? Jesli tak i jesli to bedzie w najblizszym tygodniu, to wraz z kolejnym "Tomkiem" bede potrzebowac jeszcze jednej klatki, mam na stanie tylko jedna (noemik).