Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto maja 04, 2010 9:08 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

IKA 6 pisze:Nie obiecuje na już, ale spróbuje załatwić. A powiedz jeszcze jedno czy Ty umiesz robić zastrzyki. Bo moim skromnym zdanie powinnaś mieć co najmniej buteleczkę botoxu i tolfine w zapasie. Nie zawsze można iść do veta, a jeżeli sie wie jak podawać to jest to naprawdę wielka ulga :mrgreen:

Oczywiście. Robię normalnie.Podskórne bez problemu.Trudniej z domięśniowym, ale sobie radzę jak nie ma wyjscia. :wink:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Wto maja 04, 2010 10:30 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Oto Koci Przytrzymywacze Kocyka :ok:

Obrazek

P.S. Majowy przelew na Adoptusie moje poleciał.

aglo

Od: Wto gru 02, 2008 7:42

Post » Wto maja 04, 2010 10:42 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Śliczne zdjęcie Aglo. :D Kurcze ale wypasione masz te kociaki... :lol: Pięknie Dziękujemy Ci za Wsparcie i Pomoc. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Czy Lunie już troszeczkę przeszło?

iza71koty

Post » Wto maja 04, 2010 10:45 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Serum, Ja-Ba, Afatima, Megana, Iweta, Anna3, Marmotka, Aksamitne_Futerko, Wnusia i Klusek, Aglo . Pieknie Wam Dziękujemy za Pomoc i Wsparcie. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

iza71koty

Post » Wto maja 04, 2010 11:39 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

No dzisiaj się kociaki napasą jak bąki. :lol: Dostaliśmy rybki trochę więcej. :D Zrobię im tak, żeby było duuużo rybki i troszkę makaronu. Ucieszą się ogromnie :D .

iza71koty

Post » Wto maja 04, 2010 12:27 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Oby już było tylko cieplej i lepiej.
Iza, dziś pójdzie planowy majowy przelew ode mnie. Muszę tylko oddech złapać w pracy i stąd przelew puścić, bo nie chcę ryzykować, w domu mogę jeszcze nie mieć netu :/
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Wto maja 04, 2010 13:34 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

iza71koty pisze:Śliczne zdjęcie Aglo. :D Kurcze ale wypasione masz te kociaki... :lol: Pięknie Dziękujemy Ci za Wsparcie i Pomoc. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Czy Lunie już troszeczkę przeszło?

Pewnie, że Koty wypasione, żrą jak złe!

Luna oko ma prawie zdrowe, a na kocu dziś zlokalizowałam nowe siku. Cóż...Już mi ten zapach nie przeszkadza :mrgreen:

A za wsparcie nie masz co dziękować-zadeklarowałam się i juz ;)

aglo

Od: Wto gru 02, 2008 7:42

Post » Wto maja 04, 2010 13:57 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Afatima pisze:Oby już było tylko cieplej i lepiej.
Iza, dziś pójdzie planowy majowy przelew ode mnie. Muszę tylko oddech złapać w pracy i stąd przelew puścić, bo nie chcę ryzykować, w domu mogę jeszcze nie mieć netu :/

Olu ale ja juz mam wpłatę od Ciebie. :D A jeszcze wcześniej wysłałaś te 50 zł na kociaczki. :D Ta wpłata była tuż przed tym długim weekendem. Dzieki Dobremu Duszkowi z Forum :1luvu: :1luvu: i Tobie :1luvu: mogłam te zakupy zrobić na kilka dni.

iza71koty

Post » Wto maja 04, 2010 14:00 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Luna sika....niedobra Luna. :| Moje tez niedobre.... :| Choć na stół lać chwilowo przestały.Kurcze ze te koty mają takie odpały czasem. Szkoda. :|

iza71koty

Post » Wto maja 04, 2010 14:22 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

no wkoncu doczytalam ze spokojem :lol:
Iza dzieki bogu ze taki termin wybralam bo nad irlandia znow chmura pylu i od dzis rana nie lata nic i nie wiadomo kiedy znow zaczna
a druga sprawa to Niunia nie mam serca zostawiac jej na dluzej,wystarczajacy stres miala przez ten tydzien :(
dzis jest na mnie wsciekla bo zamontowalam siatke na oknie,ktora ona probowala zdemontowac :roll: ogolnie sytuacja zakonczyla sie syczeniem ,warczeniem itp
masakra
jeszcze mam problemy tutaj w domu...
ach szkoda gadac :roll:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Wto maja 04, 2010 15:18 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

No to choć szczesliwie ze dobry moment tego lotu wybrałaś. :D Siatka????....no tak , moze wkurzac chwilowo Niunię. :| Choć moje opanowały od razu. Czasem nawet tak sie smiesznie na niej opieraja jak spią i z dołu wyglądaja jak balerony.... :lol:
Z problemami dasz rade. Silna jesteś. :D U mnie gorzej. Ja juz myślę ze dałam rade i za chwilke znów coś wychodzi. I tak w kółko ...niestety. :| Ale cóż....pewnych rzeczy nie przeskoczę. :|

iza71koty

Post » Wto maja 04, 2010 15:41 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Zaraz uciekam Dziewczyny. :D Ta pogoda mi sie bardzo nie podoba. :| Wyjde trochę wczesniej. Jedzonko nam dzis wyszło pierwsza klasa. :D Kociaki będa zachwycone.Rybka z dzisiejszych połowów.Ładnie sie ugotowała. Miesko bialutkie.Duzo mieska. Slicznie pachnie i nie duza ilość makaronu. :D Będzie pysznie. :D

iza71koty

Post » Wto maja 04, 2010 16:53 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

niech im rybusia na zdrowie wyjdzie :ok:
wczoraj zauwazylam ze do miski okiennej przychodzi kot bez oczka :(
tzn widywalam go wczesniej ale zawsze trzymal sie na dystans a ze ja troche przyslepawa to do konca nigdy nie dojzalam czy ma oko czy go nie ma.
wczoraj jak go zobaczylam to az mnie sie serducho scisnelo
biedaczek
przesliczny,caly szary z bialymi nogami i troszku bialym pysiem .

wiora

Post » Wto maja 04, 2010 17:46 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Hej........u mnie też siki,siki i siki :placz: salon i gabinet zalany,a nie mogę go zamknąć ,bo tam Afi sypia,ale to nie on sika tylko Kiniu :evil: :evil: :evil: ale jego chyba już się nie zmieni,tylko raz mniej ,a raz siura jak najęty .
Cieszę się ,że puszki zdały egzamin i się przydały na czarną godzinę :ryk:
Iza pisz jak by co było potrzeba moim adoptusią.
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Wto maja 04, 2010 20:48 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

podrzuce wieczornie

Aglo zdjecie super.widze ,ze kociaki pomagaja Ci przy antosiu pelna para :ok:

wiora

[poprzednia][następna]