Kotki znalazły domek !!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto maja 04, 2010 16:38 Re: Potrzebny dom dla kotki i 3dniow kociaków!uśpienie Czeladź

ile trzeba kasy na transport?

kasiatatry

Od: Nie cze 15, 2008 14:57

Post » Wto maja 04, 2010 16:41 Re: Potrzebny dom dla kotki i 3dniow kociaków!uśpienie Czeladź

nika28 pisze:
specka1985 pisze:bo śmierdzi kotami, ale ja się im nie dziwie bo jedna pani u nas z klatki tak zabiła pod klatką deskami że faktycznie śmierdzi:( ) dlatego chce te maluchy zabrać. Inna kotka co ma te miesięczne kociaki(zdrowe) jest tak ukryta :) że ludzie jej nie widzą :)

Śmierdzi, bo koty nie są wysterylizowane...
Co z tymi miesięcznymi kociakami ?

Marija :1luvu: załatwiła darmowe sterylki - łap ciężarne szybko i zawieźć na sterylizacje.

Miesięczne kociaki mają się dobrze oczy zdrowe jak na razie żadnego kichania.No ale złapać się nie dadzą nawet na jedzenie.

specka1985

Od: Wto maja 04, 2010 12:31

Post » Wto maja 04, 2010 16:46 Re: Potrzebny dom dla kotki i 3dniow kociaków!uśpienie Czeladź

matko :|
niewiele mogę pomóc, naprawdę nie mam juz kompletnie czasu
Super,ze udało sie załatwic darmowe sterylki, jakby cos z tym nie wypaliło ,,niekochane ,, do sterylek mogą się dołozyć.
specka1985 ale Ty to musisz koniecznie wszystko zorganizować, nie masz wyjścia.
Możemy spróbować załatwić Ci klatkę na przechowanie w piwnicy takiej kotki po sterylce choc trzy dni. Sterylizacja tych kotek to priorytet
Od nas z Czeladzi jest jedna osoba, która tez ma problemy pod własnymi blokami i sama potrzebowałaby pomocy.
Przede wszystkim proszę , zajmij sie sterylizacja tych ciężarnych koteczek, bo zaraz załozysz kolejne wątki błagające o pomoc dla maluszków.
Nawet jeśli te znajda teraz tu na forum cudem tymczas, to tej wiosny/lata urodzi tam sie kolejnych kilkadziesiąt kotów
A od razu Ci mówię ,że nie ma szans na to,ze wszystkie te kociaki, które tam się urodzą znajda wybawienie, wiekszość zginie.
Jak towarzystwo będzie wysterylizowane i wykastrowane to i ludzie mniej będą się burzyć.
miesięczne kociaki pofotografuj i szukaj im domów zanim one tez nie zaczną rodzić-jeśli przeżyją

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto maja 04, 2010 16:47 Re: Potrzebny dom dla kotki i 3dniow kociaków!uśpienie Czeladź

specka1985 pisze:Miesięczne kociaki mają się dobrze oczy zdrowe jak na razie żadnego kichania.No ale złapać się nie dadzą nawet na jedzenie.

Może w klatkę-łapkę ? Miesięczne kociaki łatwo się oswaja, mają jeszcze szanse na domy...

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Wto maja 04, 2010 16:51 Re: Potrzebny dom dla kotki i 3dniow kociaków!uśpienie Czeladź

Nie no na sterylizacje pojadą (to nie ma innej opcji nawet:) ) 4ry kotki jakie się u mnie pojawiają są dzikie i nie dają sie złapać
Ostatnio edytowano Czw maja 06, 2010 14:16 przez specka1985, łącznie edytowano 1 raz

specka1985

Post » Wto maja 04, 2010 16:54 Re: Potrzebny dom dla kotki i 3dniow kociaków!uśpienie Czeladź

nika28 pisze:
specka1985 pisze:Miesięczne kociaki mają się dobrze oczy zdrowe jak na razie żadnego kichania.No ale złapać się nie dadzą nawet na jedzenie.

Może w klatkę-łapkę ? Miesięczne kociaki łatwo się oswaja, mają jeszcze szanse na domy...

Tylko złapać to mogę je wtedy jak będę wiedzieć na 100% że takie kociaki idą do swojego domu/bo ja nawet na dzień nie mogę wziąść(mam psa i 4ry własne koty) Zrobię im zdjęcia dzisiaj i ogłoszenia dam :)

PS: Bardzo dziękuję wszystkim którzy się udzielają w temacie :) :1luvu:

specka1985

Post » Wto maja 04, 2010 17:03 Re: Potrzebny dom dla kotki i 3dniow kociaków!uśpienie Czeladź

marija pisze::roll: kobieto, nie mnóż problemów...miesięczne kociaki potrafią już same jeść, jeśli kocica zniknie na parę godzin, nic się nie stanie. Łap i tnij w pierwszej kolejności te ciężarne zamin się wysypią :evil:
Pożycz z lecznicy (na przykład tej na Szpitalnej) czy z TOZu klatkę-łapkę, zorientuj się, czy taką klatką nie dysponuje jakiś wolontariusz działający w Czeladzi. Popytaj, podzwoń, poproś o pomoc- nie licz, że ktoś to zrobi za Ciebie....
Trzymam za akcję :ok:

Przecież ja nie robię problemów,po prostu nie wiem dlatego zapytałam o matkę miesięczniaków na cięcie.

specka1985

Post » Wto maja 04, 2010 17:06 Re: Potrzebny dom dla kotki i 3dniow kociaków!uśpienie Czeladź

Nie mam pojęcia ile kosztuje transport ta strona pkp zawsze inaczej podaje niż jest. :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek

bazyliszek

Od: Nie lis 15, 2009 11:33

Post » Wto maja 04, 2010 17:11 Re: Potrzebny dom dla kotki i 3dniow kociaków!uśpienie Czeladź

podaj mi stacje i czy ulgowy, czy cały i zaraz sprawdze jaki mi wydrukuje ;-) oczywiscie tak +/-

kasiatatry

Post » Wto maja 04, 2010 17:12 Re: Potrzebny dom dla kotki i 3dniow kociaków!uśpienie Czeladź

Może zadzwonić tu i zapytać ile by to kosztowało ??
http://www.dogomania.pl/threads/176436- ... arszawa%29
Obrazek Obrazek Obrazek

bazyliszek

Post » Wto maja 04, 2010 17:13 Re: Potrzebny dom dla kotki i 3dniow kociaków!uśpienie Czeladź

Inowrocław- Czeladź , Czeladź- Inowrocław ulgowy
Obrazek Obrazek Obrazek

bazyliszek

Post » Wto maja 04, 2010 17:14 Re: Potrzebny dom dla kotki i 3dniow kociaków!uśpienie Czeladź

no i nic mi nie wyjdzie, bo Czeladzi w ogole nie definiuje. A do katowic jest z przesiadka i bardzo dlugo... 9h w jedna strone.
trzeba by bylo się zorientowac, czy ktos nie pojedzie z katowic do warszawy i wtedy bys moze do wawy podjechała?
Bo to strasznie długa trasa...

kasiatatry

Post » Wto maja 04, 2010 17:31 Re: Potrzebny dom dla kotki i 3dniow kociaków!uśpienie Czeladź

Tylko czy to się opłaca? Bilety do warszawy są dość drogie a ja jak już pisałam nie mam pieniędzy na podróż... A może jednak zapytać tam pod tym numerem telefonu może wyszłoby taniej bo to za koszty paliwa a przynajmniej wiadomo że lepiej się kici będzie jechało...
Obrazek Obrazek Obrazek

bazyliszek

Post » Wto maja 04, 2010 17:49 Re: Potrzebny dom dla kotki i 3dniow kociaków!uśpienie Czeladź

specka1985 pisze: i dwie są w ciąży(które za nic nie dadzą się złapać :x )

Próbować zawsze trzeba, na klatkę łapkę myślę że dałoby się złapać.

Rób zdjęcia tym miesięcznym kociakom :)

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Wto maja 04, 2010 17:50 Re: Potrzebny dom dla kotki i 3ech 3dniowych kociaków!!! Czeladź

Jednak transport samochodem z dogo wyszedłby zbyt drogo. A czy znalazłoby się połączenie które by pasowało w tym tygodniu do warszawy tak żebym do wieczora wróciła do domu? I czy kociaki da się tam dowieźć ?
Obrazek Obrazek Obrazek

bazyliszek

[poprzednia][następna]