Kot, jak wilk ma DOM!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob maja 01, 2010 17:12 Re: Kot, jak wilk ma DOM!!!

Po powrocie wrzucę jakieś fotki, jeśli mi się uda, w razie problemów poproszę o szczegółową instrukcję :)

Wilczek

Od: Czw lut 04, 2010 22:20

Post » Sob maja 01, 2010 19:06 Re: Kot, jak wilk ma DOM!!!

Wilczku, wracaj szybko do Sziwy! :)
Nie było żadnej kuwetowej wpadki? 8O
Obrazek

wania71

Od: Pt maja 19, 2006 17:17

Post » Wto maja 04, 2010 9:54 Re: Kot, jak wilk ma DOM!!!

Właśnie wróciłam, wpadek nie było (albo TŻ kryje Sziwę :mrgreen: ), kiciuś pięknie się myje (odetchnęłam z ulgą), jeszcze prycha na Finkę, ale ją to raczej zdumiewa niż złości. Próbowała zachęcić kocia do wspólnej zabawy, piszcząc prosząco i wykonując wspaniały "taniec" - na szczęście nie skorzystał, chyba psina waży zbyt wile jak na bezpieczną zabawę z Sziwą. Maniek,niestety, wyrywa się do kotka szczekając, więc dziś intensywne zaprzyjaźnianie obu panów. No i próba wykonania zdjęć :wink:

Wilczek

Post » Wto maja 04, 2010 13:32 Re: Kot, jak wilk ma DOM!!!

Ufff...cieszę się, że wróciłaś.
Bardzo byłam ciekawa co u Was :)
Obrazek

wania71

Od: Pt maja 19, 2006 17:17

Post » Śro maja 05, 2010 13:35 Re: Kot, jak wilk ma DOM!!!

Co tam u Sziwy :mrgreen:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pt maja 07, 2010 9:04 Re: Kot, jak wilk ma DOM!!!

Wszystko w porządku, SZiwa coraz spokojniejszy, mruczasty i przytulasty, gryzie z rzadka i delikatnie, a przy tym namiętnie czyta książki :lol:
Był już u weta - niestety, trzeba go jeszcze pomęczyć dietą :( Za miesiąc kolejna wizyta i może do tej pory wszystko się unormuje.
Psy wciąż są bardzo ciekawskie, wydaje mi się, że chciałyby raz a porządnie obwąchać Sziwę, ale on na to nie pozwala.
Miałam wpadkę z siusianiem, ale podejrzewam Mańka, nie Sziwę - poduszeczka na posłanku kotka (używanym rzadko i tylko w ciągu dnia) została zasikana, a przeszkodziłam wcześniej temu włochatemu potworowi (Mańkowi) skorzystać z kociej kuwety :evil: . Ponieważ od jakiegoś czasu nie było problemów z załatwianiem się na zewnątrz, myślę, że ostatkiem sił próbuje zaznaczyć, że to jego teren. I jeszcze jedno - Maniek, który do tej pory nie uznawał żadnych zabawek, w tej chwili próbuje bawić się kocimi, choć psie wciąż leżą nietknięte :o . Nagle pokochał też moje kolana, choć do tej pory wolał teżetowe :lol:

Wilczek

Post » Pt maja 07, 2010 13:33 Re: Kot, jak wilk ma DOM!!!

Wilczku, uwielbiam Twoje "raporty", ale tak bym chciała obejrzeć zdjęęęęciaaaaa ... :wink:
W ciągu dnia mozna coś przecież pstryknąć bez lampy, postaraj się, co ? :kotek:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Sob maja 08, 2010 19:26 Re: Kot, jak wilk ma DOM!!!

Owszem, ale dźwięk też straszy :roll: Niemniej spełniamy prośbę, jest zdjęcie bez lampy, blade, niewyraźne i straszne, ale jednak :D Na nim Sziwa na kanapie wyściełanej kurtką TŻeta oraz nos Mańka :lol: Wysyłam je do Ciebie, pisiokotku, bo mimo lektury instrukcji nie mogę sobie poradzic :oops: Do obejrzenia, a gdybyś mogła - wstawienia (chociaż naprawdę jakośc fatalna). I obiecuję lepsze, tylko proszę o przystępną instrukcję...
Najnowsza wieśc: kotek biega już swobodnie po całym mieszkaniu, psy go obwąchują, on czasem posyczy, ale nie ma żadnych spięc, odpukac w niemalowany parkiet :lol: Nareszcie :D

Wilczek

Post » Sob maja 08, 2010 19:55 Re: Kot, jak wilk ma DOM!!!

:1luvu: Cudownie. Niedługo Sziwa będzie rządził całym stadkiem :ryk:
Obrazek

JaEwka

Post » Sob maja 08, 2010 19:58 Re: Kot, jak wilk ma DOM!!!

[url=http://wstaw.org/m/2010/05/08/Sziwa.JPG[url]
Obrazek
Próbuję...

Wilczek

Post » Sob maja 08, 2010 20:00 Re: Kot, jak wilk ma DOM!!!

Chyba niepotrzebnie aż tak zmniejszyłam :wink:

Wilczek

Post » Sob maja 08, 2010 20:03 Re: Kot, jak wilk ma DOM!!!

Wilczek pisze:Najnowsza wieśc: kotek biega już swobodnie po całym mieszkaniu, psy go obwąchują, on czasem posyczy, ale nie ma żadnych spięc, odpukac w niemalowany parkiet :lol: Nareszcie :D

Fajnie :D
A nos Mańka śliczny, arystokratyczny :wink: Ładny piesio.
Obrazek

pisiokot

Post » Sob maja 08, 2010 20:20 Re: Kot, jak wilk ma DOM!!!

A może spróbuj wstawić zdjęcia przez http://www.imageshack.us/

1.Prześlij: zaznaczone - obrazy/filmy
2.zmiana rozmiaru obrazu:
320x240
3. browse i wybierasz fotkę z katalogu
4. prześlij teraz
5. jak się załaduje kopiujesz adres: kod forum

i wklejasz tak jak się skopiowało i wsio :mrgreen:
Obrazek

JaEwka

Post » Śro maja 12, 2010 23:08 Re: Kot, jak wilk ma DOM!!!

Ku naszemu zdziwieniu okazało się, że Sziwa i Maniek nieźle się dogadują 8O , kotek w ogóle się Manieczka nie boi, sam podchodzi i obwąchuje, biega za nim i byłoby pięknie, ale... No właśnie, jest pewne ale: Sziwa nadal obawia się Finki (która nie ma złych zamiarów, ale jest duża w porównaniu z kocurkiem), a kiedy na nią syczy, Maniek staje w obronie "damy". Na szczęście całe działanie pieska polega na szczekaniu i zasłonięciu sobą Finki (która w ogóle nie reaguje), krew się nie leje, łzy nie płyną. Sziwa dziwi się co prawda, że kumpel staje przeciw niemu, ale odchodzi wtedy i sytuacja wraca do normy. I tak jest lepiej, niż myślałam; byłam pewna, że wypracowanie takich stosunków zajmie nam więcej czasu. Za miesiąc albo dwa będą spały przytulone we trójkę :wink:

Wilczek

Post » Czw maja 13, 2010 7:41 Re: Kot, jak wilk ma DOM!!!

Wilczek pisze:Ku naszemu zdziwieniu okazało się, że Sziwa i Maniek nieźle się dogadują 8O

o super :!:
Obrazek

pisiokot

[poprzednia][następna]