KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Pusia!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 01, 2010 6:12 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMÓŻCIE: adopcje, 1%, pomoc fin!

Wszystkie moje tymczasy mają badania. Wszystkie sa zdrowe. Jezeli można mieć zastrzeżenia do Krawacika to jak wytłumaczyć sikanie Kredki. Przeciez jest w domu ze swoja siostra i wśród znajomych kotów. A zaczeła znaczyc teren po sterylizacji. Nie robi tego Lilka ale ona jeszcze nie wysterylizowana. Krawacik był u tych państwa ponad miesiąc i nic mi nie pisali. A szkoda może cos by można było zaradzić. Usiłowali sobie poradzić, ale nie potrafili. I kociamyszo Krawacik nie był wzięty jako zabawka dla dzieci. Krawacika chciała Pani domu, bo zawsze miała koty. A w tym domu brakowało tylko kota. Jest świnka morka, papuga, pies, rybki. Nie mozna wszystkich ludzi podpinac pod jeden szablon. Dzisiaj czekam na kocurka. Zobaczymy :oops:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Sob maja 01, 2010 10:13 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMÓŻCIE: adopcje, 1%, pomoc fin!

A już sie zaczynało układać..
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob maja 01, 2010 12:50 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

IKA6, bardzo mi przykro z powodu Krawacika, też sie wkurzyłam.. szkoda slów.. :evil: :evil:

ciocie, Perełka, Zuzia i Majka dojechały szczęśliwie... będe sie kontaktowac z Dopmkami i dam znać, pewnie za pare dni..
niestety nie mogę być z Wam tak często jak bym chciała, też mnie to :evil: :evil: :evil:

Kochani, sytuacja finansowa KAN jest po prostu tragiczna, nie ma pieniędzy, a koty musza jesć i być leczone, blagam o pomoc i wpłaty na konto KAN - każdy grosz na wage zlota.. wierzcie mi, rozmawiałam wczoraj i dziś z Andzeliką.. konto jest puste i a dlu u weta też niemały..

Zróbmy co możliwe i pomóżmy andzelice :!: :!: :!: :!: :!:

bardzo też potrzebna kolejne ogloszenia kotów - aktualne na pierwszej stronie, Majkę, Zuzię i perełkę w ciżgu kilku dni tżeba zdjąć z ogloszeń... licze na to, że zostaną w tych domkach, tfu, tfu..

pozdrawiam Waszystkich i ściskam mocno... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob maja 01, 2010 13:36 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

Jeszcze raz wchodze. Juz wiem wszystko. Domek był w porzadku i nie ma co sie na nich wkurzać :cry: Pan oddajac Krawacika powiedział coś co mi wyjasniło całąsytuację. Gdy w nocy chciał zapalic wchodził do kuchni, brał ksiazke i czytał. Krawacik wtedy sie bawił barankował. Dzieci spały. Jak wstawały zaczynało sie lanie na łózka. Podejrzewam ze zanim ta trójka została znaleziona i wzieta musiała mieć nieciekawe spotkania z dziećmi.Tak samo sie działo z moja Bella . W domu z dziecmi chodziła po ścianach. U mnie spokojna dojrzała kotka. jest jeszcze szansa dla tych kotów. Troszke to potrwa ale znajde im domki jestem tego pewna :ryk: :ryk: :ryk: Krawacik jak przeszedł do mnie to zmoczył podłogę. Ale nie takie koty uczyłam czystości. Będzie dobrze.Na poczatku poznał mnie w kontenerku a teraz poznał miejsce i inne koty. Nic straconego. A Pan powiedział, że teraz musza troche odetchnąć, pojechac na wczasy a potem sie do mnie odezwą. I powiem Wam, ze już teraz mam dla nich kota :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

IKA 6

Post » Sob maja 01, 2010 19:30 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

Hanulka pisze:bardzo też potrzebna kolejne ogloszenia kotów - aktualne na pierwszej stronie, Majkę, Zuzię i perełkę w ciżgu kilku dni tżeba zdjąć z ogloszeń... licze na to, że zostaną w tych domkach, tfu, tfu..

Zuzia i Majka zdjęte z Allegro, w najbliższych dniach porobię Allegro kolejnym kociakom, jak mam już schemat to pójdzie piorunem. Trochę ludzi odwiedza aukcje, ale bez szału niestety :( :( :(

I przy okazji zapraszam na bazarek na rzecz KAN viewtopic.php?f=20&t=110724&start=0
i proszę o pomoc w podrzucaniu, jak ktoś da radę :roll:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Sob maja 01, 2010 20:46 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

Podrzuciłam :)
Też niedługo się z bazarkiem zgłoszę :) Muszę poczekać chwilę, to niezależne ode mnie.

ewik1976

Od: Pt cze 12, 2009 12:59

Post » Nie maja 02, 2010 9:36 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

Hanulka pisze:
Kochani, sytuacja finansowa KAN jest po prostu tragiczna, nie ma pieniędzy, a koty musza jesć i być leczone, blagam o pomoc i wpłaty na konto KAN - każdy grosz na wage zlota.. wierzcie mi, rozmawiałam wczoraj i dziś z Andzeliką.. konto jest puste i a dlu u weta też niemały..

Zróbmy co możliwe i pomóżmy andzelice :!: :!: :!: :!: :!:

Zamowilam worek karmy, ale watpie czy przed czwartkiem dotrze :(

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Nie maja 02, 2010 11:40 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

To jest wątek Radomska i slodkiej Klarci, nie mówiąc o Perełce :1luvu: i Zuziaczku :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon maja 03, 2010 3:53 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

KOCI MAJOWY BIULETYN RADOMSZCZAŃSKIhttp://img340.imageshack.us/img340/3610/kocibiuletyn05.pdf

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Pon maja 03, 2010 15:44 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

jak milo ciocie przeczytac, ze dzialacie.. to bardzo wazne i dziekuje.. :D :D :D

jednak kawalek rozpoczety przety przez inspektora nie powinien miec tu miejsca to watek KAN, inne sprawy bardzo prosze zalatwiac gdzie indziej i dziekuje tez za zwrocenie na to uwagi...

radomszczaki dzekuja za wszystkie kciukasy, bo sa im bardzo potrzebne :ok: :ok: :ok:

pisze teraz ze slowacji.. i klawiarure maja jakas dziwna, wiec nie wiem, co mi sie dzis uda
pozdrawiam wszstkich Przyjaciol KAN mocno mocno... zbieram bieszczadzkie fanty na bazarek :wink:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto maja 04, 2010 10:51 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

radomszczaki po domeczki i pomoc finansową :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro maja 05, 2010 10:42 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

bardzo proszę o podejmowanie na tym wątku wyłącznie spraw związanych z radomszczańskimi kotami :!:
na wątkach indywidualnych radomszczańskich kotów proszę o zajmowanie się wyłącznie sprawami związanymi z głównymi bohaterami wątków :!:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro maja 05, 2010 12:30 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

cześć ciocie !

Postram się coś wykombinować na bazarek w najbliższym czasie..

edit :

bianco nero, ja będę dostępna tylko 8 maja jako tako, ponieważ wieczorem wyjeżdżam do domu, 9 mam komunię ( tzn, kuzynka ma :mrgreen: )

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Śro maja 05, 2010 17:17 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

annette88 pisze:cześć ciocie !

Postram się coś wykombinować na bazarek w najbliższym czasie..

edit :

bianco nero, ja będę dostępna tylko 8 maja jako tako, ponieważ wieczorem wyjeżdżam do domu, 9 mam komunię ( tzn, kuzynka ma :mrgreen: )

cześc ciociu, fajnie, że z nami jesteś :D :D :D i bazarek bedzie :D :D :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro maja 05, 2010 18:17 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

Hanulka czy faktycznie jest tak źle :oops: :oops: :oops:

IKA 6

[poprzednia][następna]