PAKT CZAROWNIC XIV

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 03, 2010 19:29 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

alix76 pisze:Ale w Serocku też nie za wesoło a zdaje się kasa masowo też nie napływa i do Was :? ... ech, jak się nie obrócić ... dychę dołożę dla Joli, mój budżet też już wiele więcej nie zniesie :?

Widzę, że jest inicjatywa składki extra dla Joli!! Spróbuję poprosić Siostrę Skarbniczkę o koordynowanie tego na naszym Czarownicowym koncie. Bardzo się cieszę. Ja gotówką nie śmierdzę, ale bazarek jutro jakiś zrobię!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon maja 03, 2010 19:31 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

barba50 pisze: Siostro Prezes to nie fair.

8O 8O 8O

Barba co jest nie fair??
Przecież jest nowy miesiąc!
Babajaga w trakcie głosowania podjęła temat, więc ją "upomniałam". Miałyśmy wrócić do sprawy w nowym miesiącu. No kurde - nie kumam, co jest w tym złego??
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon maja 03, 2010 19:36 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

villemo5 pisze:
barba50 pisze: Siostro Prezes to nie fair.

8O 8O 8O

Barba co jest nie fair??
Przecież jest nowy miesiąc!
Babajaga w trakcie głosowania podjęła temat, więc ją "upomniałam". Miałyśmy wrócić do sprawy w nowym miesiącu. No kurde - nie kumam, co jest w tym złego??

No, ja też nie kumam :? W ogóle nic nie kumam - została podjęta jakaś decyzja i nie ma w niej nic "nie fair". Słuchajcie, są koty serockie, jest Jola i na pewno jest jeszcze wiele innych osób, którym chciało by się pomóc. Nie da się zbawić całego świata - w tym miesiącu będę znowu głosowała na Jolę i tyle. A jeśli okaże się, że pakt zadecyduje iż kasa jest bardziej potrzebna komu innemu, to się podporządkuję decyzji większości. I tyle. Wspólna decyzja i wspólna odpowiedzialność.
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pon maja 03, 2010 19:38 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

villemo5 pisze:Założenia założeniami, a życie pokazało, że lubimy medialnych kandydatów.
ciach

Nie gniewaj się, Siostro Prezes, ale ... zamiast choćby zdawkowych gratulacji dla zwyciężczyń, które też przecież dużo dla kotów robią, powiało, jak dla mnie pretensją :(

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon maja 03, 2010 19:42 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

alix76 pisze:
villemo5 pisze:Założenia założeniami, a życie pokazało, że lubimy medialnych kandydatów.
ciach

Nie gniewaj się, Siostro Prezes, ale ... zamiast choćby zdawkowych gratulacji dla zwyciężczyń, które też przecież dużo dla kotów robią, powiało, jak dla mnie pretensją :(

Dziękuję Alix. Ujęłaś w słowa to co czułam, a nie potrafiłam sformułować dość oględnie.
O to chodziło.
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pon maja 03, 2010 19:44 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

alix76 pisze:
ciach

Alix ależ w Twoich słowach nie ma nic, za co można by się pogniewać. 8O I nie sądziłam, że w moich się znajdzie.

Rzeczywiście zamiast pogratulować zajęłam się od razu trudnym położeniem Joli. Po prostu ta sprawa nie daje mi spokojnie spać, na dodatek byłam w rozjazdach. Czas biegnie, a następne wsparcie przez Czarownic będzie możliwe dopiero za miesiąc. Nie wszystkim chce się doczytywać wklejone wątki, więc skopiowałam opisy sytuacji. Bo w kupie siła i może wspólnie uda nam się jakoś zadziałać??

Jeszcze EDIT!! Nie podważam pracy JoKota :!:
Ostatnio edytowano Pon maja 03, 2010 19:48 przez villemo5, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon maja 03, 2010 19:46 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

barba50 pisze:
alix76 pisze:
ciach

Dziękuję Alix. Ujęłaś w słowa to co czułam, a nie potrafiłam sformułować dość oględnie.
O to chodziło.

Powiększenie moje.

Dlatego barba "zagroziłaś" (zmęczona jestem słów mi brakuje) opuszczeniem Paktu? Sorry, ale Ty napisałaś, że ja "nie fair". Takie coś też nie fair. Wg mnie oczywiście.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon maja 03, 2010 19:49 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Nie widzę powodów do awantury. Decyzja została podjęta, Jokot otrzyma pomoc i bardzo dobrze, bo pomocy potrzebuje. Mam nadzieję, że Joli pomożemy z odruchu czarownych serc oraz mam nadzieję, że wygra majowe głosowanie a więc wspomożemy ją niejako podwójnie. Nie ma tego złego barbro :wink:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pon maja 03, 2010 19:57 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Obawiam się drogie siostry że,rozpętam burze z pieronami i to nad swoją własną głową!Trudno niech i tak będzie!
Miałyśmy sporo czasu by poczytać o sytuacji kandydatów i dobrze się zastanowić komu przyznać pieniążki.
Dyskusja o tym komu głupio a komu nie, jest bez sensu-skoro grupa <JoKot>zwyciężyła to pieniążki niech tam powędrują.
Proszę Was tylko o poważne zastanawianie się nad tym na kogo głosować i do kogo pójdą nasze pieniądze.Żadnej z nas nie jest lekko(mnie również-ostatnio moja Miałka ma co jeść dzięki dobrym duszom z forum,a to oznacza że,i ja mam co jeść!Była już taka opcja że,jak Miałce kupię jedzonko to sama chleb z margaryną przez 2 tygodnie bym jadła).Tak jak pisała Pomponmama o braku kasy na niespodziewane wydatki-mam to samo,a przecież jeszcze składkę trzeba przelać.Niestety nie dołożę się do zrzutki na rzecz Joli.
A teraz niech się dzieje co chce-możecie mnie nawet zlinczować!!
Z czarodziejskim pozdrowieniem-kotka doroty :1luvu:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pon maja 03, 2010 20:00 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

villemo5 pisze:
barba50 pisze:
alix76 pisze:Nie gniewaj się, Siostro Prezes, ale ... zamiast choćby zdawkowych gratulacji dla zwyciężczyń, które też przecież dużo dla kotów robią, powiało, jak dla mnie pretensją :(

O to chodziło.

Powiększenie moje.

Dlatego barba "zagroziłaś" (zmęczona jestem słów mi brakuje) opuszczeniem Paktu? Sorry, ale Ty napisałaś, że ja "nie fair". Takie coś też nie fair. Wg mnie oczywiście.

:oops: :?

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pon maja 03, 2010 20:04 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

kotka doroty pisze:A teraz niech się dzieje co chce-możecie mnie nawet zlinczować!!

8O 8O 8O

Za co kobieto??
Za co?

Modne to się zrobiło?

Cenzura jakaś będzie?

Nic nie kumam dzisiaj, jak Boga kocham :!:

:evil:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon maja 03, 2010 20:06 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Miłe Panie przestańcie - przecież nie stało się nic złego - wręcz przeciwnie - pomogłyśmy serockim kotom. Joli pomożemy w maju. :mrgreen: Po kolei....
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pon maja 03, 2010 20:07 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Czekałam na oficjalne ogłoszenie wyników z oficjalnymi podziękowaniami.
W świetle dyskusji, jaka teraz toczy się na wątku, te podziękowania wypadną trochę dziwnie. Niemniej jednak dziękuję - wszystkim, którzy uznali to, co robimy za cenne i warte poparcia.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pon maja 03, 2010 20:19 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

pomponmama pisze:Miłe Panie przestańcie - przecież nie stało się nic złego - wręcz przeciwnie - pomogłyśmy serockim kotom. Joli pomożemy w maju. :mrgreen: Po kolei....

Po złapaniu głębszego oddechu przyznaję rację tej pani! Zaraz się wszystkie zaczniemy za słówka łapać, a to jest kompletnie, ale to kompletnie bez sensu.
Jak ktoś ma potrzebę się pokłócić, to ja bardzo chętnie, ale nie w tak ważnych kwestiach, jak pomoc kotom.

Spokojnej nocy Siostrom Czarownicom.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon maja 03, 2010 20:23 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

villemo5 pisze:
kotka doroty pisze:A teraz niech się dzieje co chce-możecie mnie nawet zlinczować!!

8O 8O 8O

Za co kobieto??
Za co?

Modne to się zrobiło?

Cenzura jakaś będzie?

Nic nie kumam dzisiaj, jak Boga kocham :!:

:evil:

Bo siem wkurzyłam siostro Prezes -skoro większość oddała głos na JOKOT to po co teraz niektóre siostry piszą że,im głupio że,tak a nie inaczej oddały głos :evil: Po co rożpętywać dyskusję nad "rozlanym mlekiem" :evil: Dlatego moja prośba:zastanów się dobrze zanim oddasz głos!Teraz Aleba pisze że,głupio jej.Też by mi było głupio !!!!Rzekłam byłam O!
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

[poprzednia][następna]