S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 03, 2010 18:14 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Iweta pisze:Dziewczyny szukam geranium i aloesu moze ktoś ma i chce sie pozbyć? :wink: albo da mi chociaz odszczepke 8)

U mnie kwiatki "wyginęły" od momentu jak zamieszkał u nas Adik.Chłopak jest chyba uczulony na zielone.Jak nie wykopie to zeżre :|

Dołożyłam do bazarku troche nowości zapraszam do zakupów lub podbijania :wink:

viewtopic.php?f=20&t=110365

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon maja 03, 2010 19:18 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

No cześć dziewczyny i chłopaki :D wróciłam z Holandii szczęśliwie przywiozłam troszkę fajnych rzeczy na bazarek :D szkoda że nie byłam samochodem bo bym chyba wróciła obładowana jak osioł rzeczami dla kociaków :D wyjazd był typowo towarzyski, ale także z Mirką której zawdzęczamy kontakt do Holendrów od których przyszedł transport pomocy dla naszych kociaków odwiedziłam Holendrów Mirandę i Jurija od których te dary bezpośredno pochodzą, bardzo sympatyczni ludzie zresztą jak wszyscy Holendrzy :D bardzo możliwe że przy następnym przyjeździe do Polski nas odwiedzą, byli bardzo zainteresowani naszą działalnością naszym schroniskiem wypytywali o wiele rzeczy związanych z sytuacją zwierząt w Polsce. Zresztą oni mają 3 psy i 2 koty wszystkie z różnych krajów europejskich i wszystkie biedaki schorowane :( ale opiekę mają super tym bardziej jest to godne szacunku bo posiadanie zwierzaków w Holandii i koszty związane z wetwrynarzem to nawet na ich warunki są bardzo wysokie. Holendrerzy mają w swoich domach zarówno i psy jak i koty a nawet jeśli chodzi o psy lub kociaki daoptują parami :D Mirka która mnie gościła w Holandii ma dwa psiaki jedna sunia z Rumunii i jedna sumia ze schroniska polskiego w Krotoszynie.
Iwonko mam troszkę kapselków dla Twojego syna :D
Madzula niestety płytka o która mnie pytałaś jest w Holandii droższa niż u nas :(
Wiesiu a dla Ciebie przywiozłam fajne dwa holenderskie piwka na posmakowanie :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon maja 03, 2010 19:21 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

A dla mnie paskudo nie masz piwka :evil:

Zrobilam rozliczenie na pierwszej stronie

mar_tika

Post » Pon maja 03, 2010 19:23 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

mar_tika pisze:A dla mnie paskudo nie masz piwka :evil:

No też mam piwko :D ale nie wiem czy w Twoim stanie mogę Cie rozpijać :wink: dla Ciebie mam coś extra a właściwie dla Twojej malutkiej :D

terenia1

Post » Pon maja 03, 2010 19:25 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

terenia1 pisze:
mar_tika pisze:A dla mnie paskudo nie masz piwka :evil:

No też mam piwko :D ale nie wiem czy w Twoim stanie mogę Cie rozpijać :wink: dla Ciebie mam coś extra a właściwie dla Twojej malutkiej :D

:1luvu:

mar_tika

Post » Pon maja 03, 2010 19:32 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Tereniu dotarła do Ciebie przesyłka?? Szef zostawił pod drzwiami bo nikto nie był doma :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pon maja 03, 2010 19:42 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

majencja pisze:Tereniu dotarła do Ciebie przesyłka?? Szef zostawił pod drzwiami bo nikto nie był doma :mrgreen:

Dotarła jak najbardziej :1luvu: Twój szef zostawił karteczkę z prośbą o danie sygnału czy dotarło :D miałąm to zrobić jutro, ale jak coś proszę daj znać że wszystko jest ok :D jutro ciuszki podrzucę do kociarni :D dzięki wielkie :D

terenia1

Post » Pon maja 03, 2010 19:46 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Ok, to dobrze
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pon maja 03, 2010 19:46 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

terenia1 pisze:No cześć dziewczyny i chłopaki :D wróciłam z Holandii szczęśliwie przywiozłam troszkę fajnych rzeczy na bazarek :D szkoda że nie byłam samochodem bo bym chyba wróciła obładowana jak osioł rzeczami dla kociaków :D wyjazd był typowo towarzyski, ale także z Mirką której zawdzęczamy kontakt do Holendrów od których przyszedł transport pomocy dla naszych kociaków odwiedziłam Holendrów Mirandę i Jurija od których te dary bezpośredno pochodzą, bardzo sympatyczni ludzie zresztą jak wszyscy Holendrzy :D bardzo możliwe że przy następnym przyjeździe do Polski nas odwiedzą, byli bardzo zainteresowani naszą działalnością naszym schroniskiem wypytywali o wiele rzeczy związanych z sytuacją zwierząt w Polsce. Zresztą oni mają 3 psy i 2 koty wszystkie z różnych krajów europejskich i wszystkie biedaki schorowane :( ale opiekę mają super tym bardziej jest to godne szacunku bo posiadanie zwierzaków w Holandii i koszty związane z wetwrynarzem to nawet na ich warunki są bardzo wysokie. Holendrerzy mają w swoich domach zarówno i psy jak i koty a nawet jeśli chodzi o psy lub kociaki daoptują parami :D Mirka która mnie gościła w Holandii ma dwa psiaki jedna sunia z Rumunii i jedna sumia ze schroniska polskiego w Krotoszynie.
Iwonko mam troszkę kapselków dla Twojego syna :D
Madzula niestety płytka o która mnie pytałaś jest w Holandii droższa niż u nas :(
Wiesiu a dla Ciebie przywiozłam fajne dwa holenderskie piwka na posmakowanie :D

Bardzo dziekuje w imieniu syna :wink: a moze i dla mnie jakieś piffko holenderskie jest 8) To taki żarcik był :wink:

mar_tika pisze:
Iweta pisze:Dziewczyny szukam geranium i aloesu moze ktoś ma i chce sie pozbyć? :wink: albo da mi chociaz odszczepke 8)

U mnie kwiatki "wyginęły" od momentu jak zamieszkał u nas Adik.Chłopak jest chyba uczulony na zielone.Jak nie wykopie to zeżre :|

No u mnie niestety też kwiatki się wykruszyły, bo kiedyś miałam i aloes i geranium, ale jestem dobrej mysli, ze jeszcze sa osoby, które maja nadmiar kwiatków i podziela sie ze mną :wink: A własciwie juz jednak osoba sie znalazła i Marta jeszcze nie wiesz, ale kwiatuszek powędruje do Ciebie a ja go potem od Ciebie odbiore :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon maja 03, 2010 20:08 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Iweto jakieś piffffko się dla Ciebie znajdzie :1luvu:

terenia1

Post » Pon maja 03, 2010 21:59 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Bazarek dla naszych kociastych :D zapraszam do kupowania i podrzucania :D
viewtopic.php?f=20&t=110798&p=5919980#p5919980

terenia1

Post » Pon maja 03, 2010 22:19 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Jeśli ktoś ma ochotę przejrzeć stronę Mirandy i Jurija Holendrów którzy pomagają polskim zwierzakom i miedzy innymi pomogli naszym kociakom to zapraszam :)
http://www.jmvr.org/

terenia1

Post » Pon maja 03, 2010 23:02 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

I jeszcze jeden bazarek na nasze kociaki zapraszam :D
viewtopic.php?f=20&t=110801

terenia1

Post » Wto maja 04, 2010 6:55 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Na pierwszej stronie(drugi post) wkleiłam link do grafiku.
No to Iwetko czekam na twojego kwiatuszka i oczywiście na ciebie :wink: Mam nadzieję że zdążysz zanim się rozsypię :wink:

mar_tika

Post » Wto maja 04, 2010 11:25 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

mar_tika pisze:Na pierwszej stronie(drugi post) wkleiłam link do grafiku.
No to Iwetko czekam na twojego kwiatuszka i oczywiście na ciebie :wink: Mam nadzieję że zdążysz zanim się rozsypię :wink:

Mam taka nadzieje, że zdąże a jak nie to bedę pierwsza , zeby przywitać mała kociareczkę :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

[poprzednia][następna]