Tweety pisze:anna09 pisze:Nr 2 za 10 zł poproszę![]()
No co? Alkoholu nie pijam, ale w czekoladkach przyjmuję![]()
ale to miał być prezent dla mojej Mamusi![]()
11 zł! no i musię przebijam o 1 zł na każdym pudełku
Daję 13 zł
Tweety pisze:anna09 pisze:Nr 2 za 10 zł poproszę![]()
anna09 pisze:Tweety pisze:anna09 pisze:Nr 2 za 10 zł poproszę![]()
Daję 13 zł
anna09 pisze:2 za 15 zł
Tweety pisze:anna09 pisze:2 za 15 zł
jeszcze trochę a zastanowię się czy Channel 5 nie będzie tańsze na prezent![]()
a na razie 16 zł
edit_f pisze:wielbicieli MERCI muszę błagać o przebaczenie.. bomboniera uległa zniszczeniu, jakby to powiedzieć, przebiegło przez nie stado kotów, a jeden zachaczył o nie zębami.. bardzo przepraszam.. wycofuję ją z licytacji.. jutro w to miejsce wstawię nową, z likierem i super taniąprzepraszam za problemy..
Akima pisze:edit_f pisze:wielbicieli MERCI muszę błagać o przebaczenie.. bomboniera uległa zniszczeniu, jakby to powiedzieć, przebiegło przez nie stado kotów, a jeden zachaczył o nie zębami.. bardzo przepraszam.. wycofuję ją z licytacji.. jutro w to miejsce wstawię nową, z likierem i super taniąprzepraszam za problemy..
słuchaj ja mogę kupić ze zniszconym pudelkiem. Jeśli się zgadzasz, to daj wystaw podobnie. Ja nie zamierzam jej dawac na prezent
edit_f pisze:Akima pisze:edit_f pisze:wielbicieli MERCI muszę błagać o przebaczenie.. bomboniera uległa zniszczeniu, jakby to powiedzieć, przebiegło przez nie stado kotów, a jeden zachaczył o nie zębami.. bardzo przepraszam.. wycofuję ją z licytacji.. jutro w to miejsce wstawię nową, z likierem i super taniąprzepraszam za problemy..
słuchaj ja mogę kupić ze zniszconym pudelkiem. Jeśli się zgadzasz, to daj wystaw podobnie. Ja nie zamierzam jej dawac na prezent
ale ja ją ze złości wzienam i też naruszyłam
?Akima pisze:
?[/quote]edit_f pisze:wielbicieli MERCI muszę błagać o przebaczenie.. bomboniera uległa zniszczeniu, jakby to powiedzieć, przebiegło przez nie stado kotów, a jeden zachaczył o nie zębami.. bardzo przepraszam.. wycofuję ją z licytacji.. jutro w to miejsce wstawię nową, z likierem i super taniąprzepraszam za problemy..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość