vega36 pisze:Femka pisze:ale pyskuje dopiero czterema postami
No fakt
I to od 2008 roku.
Nie ma jak szybkosć myślenia, kojarzenia faktów i tempo umiejętność pisania na klawiaturze

Przepraszam, nie umiałam się powstrzymać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vega36 pisze:Femka pisze:ale pyskuje dopiero czterema postami
No fakt
jacolok pisze:Co wy uczyniliście przez te 8 lat dal tych kotów ?? Nic absolutnie nic. Sorry jedynie co robiliście to podbijaliście temat.
jacolok pisze:Ja nie jestem żadnym żołnierzem czy wolontariuszem w kociej mamieale denerwują mnie te wasze ataki na tą fundację ;/ Nie ładnie jest odpowiadać pytaniem na pytanie ale je zadam:
Co wy uczyniliście przez te 8 lat dal tych kotów ?? 1)Nic absolutnie nic. Sorry jedynie co robiliście to podbijaliście temat. Koniec 2)A teraz się sami czepiacie. I tyle w tym temacie co mam do powiedzenia.
Znikam na kolejne parę lat z tego forum
jacolok pisze:Ja nie jestem żadnym żołnierzem czy wolontariuszem w kociej mamieale denerwują mnie te wasze ataki na tą fundację ;/ Nie ładnie jest odpowiadać pytaniem na pytanie ale je zadam:
Co wy uczyniliście przez te 8 lat dal tych kotów ?? Nic absolutnie nic. Sorry jedynie co robiliście to podbijaliście temat. Koniec
A teraz się sami czepiacie. I tyle w tym temacie co mam do powiedzenia.
Co wy uczyniliście przez te 8 lat dal tych kotów ?? Nic absolutnie nic. Sorry jedynie co robiliście to podbijaliście temat. KoniecA teraz się sami czepiacie. I tyle w tym temacie co mam do powiedzenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], TomasHK i 90 gości