Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-część 8.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 01, 2010 15:43 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-46 kotów-Bydgoszcz.

EOT jednak

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Sob maja 01, 2010 18:43 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-46 kotów-Bydgoszcz.

Beata wycofujesz się z oferowanej pomocy? W takim razie muszę wykasować PW, które czeka na odbiór przez cariewna, bo jak napisałam to ona ma na głowie sprawy związane z kotką.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Sob maja 01, 2010 20:28 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-46 kotów-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Beata wycofujesz się z oferowanej pomocy? W takim razie muszę wykasować PW, które czeka na odbiór przez cariewna, bo jak napisałam to ona ma na głowie sprawy związane z kotką.

nie, wycofalam sie tylko z posta :roll:
chetnie dorzuce sie - wiecej niz 100 zl nie dam rady
ale o szczegoly gdzie przelac pieniadze PROSZE o info na mejla...

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Sob maja 01, 2010 20:30 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-46 kotów-Bydgoszcz.

OK. Dzięki. Poproszę cariewna aby skontaktowała się z Tobą.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Sob maja 01, 2010 21:05 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-46 kotów-Bydgoszcz.

Mirko dałam już wszystkie ogłoszeni dla Jojo, na tych samych stronach, co dla Miki.
Odpisano mi dlaczego ogłoszenie Miki nie chciało się dodać na gumtree, okazuje się, że słowo pieszczoty w ogłoszeniu było przeszkodą.
Oni mają antyspamowy filtr, który słowa tego nie toleruje. Ciekawe dlaczego. :lol:
W związku z http://www.gumtree.pl mam taki postulat. To jest dobry portal, duzo ludzi tam zagląda, ale oni mają regionalizację. To znaczy, że moje ogłoszenia dodają sie do mazowieckiego. Jesli Mirka chce tak, jak w przypadku Jojo, żeby kot nie jechał daleko, to moje ogłoszenie jest bezuzyteczne.
Przydałaby się osoba z regionu Mirki, która mogłaby na gumtree dodawać, żeby ogłoszenie dodawało się w kujawsko-pomorskim.
W razie czego służę zdjęciami i ogłoszeniami dla dwóch kotów: Miki i Jojo.
I jeszcze jedna strona, też dobra, bo dużo ludzi ją odwiedza: http://www.adopcje.org
Na tej stronie osoby, które mają wiecej kotów do adopcji moga sobie zakładać konta. Ja tam mam konto, ale muszę uważac dodając ogłoszenia dla innych, bo oni ogłoszenia sprawdzają i bardzo wyraźnie piszą, że ogłoszenie powinien dodawac właściciel.
Myslę Mirko, że warto by było, żebys tam miała konto i swoje koty powoli dodawała. Uważam, że warto.
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Sob maja 01, 2010 21:21 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-46 kotów-Bydgoszcz.

Właściwie to dzisiaj umówiłam się już na wtorek z ludźmi zainteresowanymi adopcją Jojo i to nie z ogłoszeń. Jeśli kot im się spodoba to niedługo zmieni dom.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Sob maja 01, 2010 21:37 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-46 kotów-Bydgoszcz.

Droga Ciociu Mirko !!!
Dzisiaj mijają cztery lata odkąd się od Ciebie wyprowadziłem. Dużo przeżyłem przez ten czas dobrego i złego. Zła jest moja chorba nerek, dobre jest jest to, że mnie zęby już nie bolą bo ich nie mam. Mimo, że jestem bezzębny, ogolony, chudy i chory to i tak jestem chersztem całej bandy :twisted:
Życzę Ci jak najwięcej takich Wychowanków jak Ja - bo przecież jestem najpiękniejszym i najbardziej wyjątkowym koteckiem :mrgreen:
pozdrowienia i całuski przesyła Twój GIZMO vel Kubuś :1luvu:

sfinks

Od: Pon kwi 10, 2006 20:12

Post » Sob maja 01, 2010 21:51 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-46 kotów-Bydgoszcz.

Sfinks mam nadzieję, że Gizmo jeszcze co najmniej kilka będzie Twoją radością i zgryzotą oczywiście z przewagą radości. Tego życzę Gizmo i całej jego rodzinie.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Sob maja 01, 2010 22:28 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-46 kotów-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Właściwie to dzisiaj umówiłam się już na wtorek z ludźmi zainteresowanymi adopcją Jojo i to nie z ogłoszeń. Jeśli kot im się spodoba to niedługo zmieni dom.

Bardzo się ciesze, że szykuje się dom dla Jojo. :D
Ale szczerze powiedziawszy, po daniu ogłoszeń oczekiwałabym może takiej wypowiedzi: dzięki, że dałaś ogłoszenia, ale dla Jojo mam już inny dom. :wink:
Obrazek

mimbla64

Post » Sob maja 01, 2010 22:41 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-46 kotów-Bydgoszcz.

Przecież Jojo nie ma jeszcze domu. Dzisiaj po południu umówiłam się telefonicznie z ludźmi na rozmowę we wtorek w moim domu. Może spodoba im się inny kot, albo ludzie mi się nie spodobają.
Co z aukcjami na Allegro?
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Nie maja 02, 2010 10:43 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-46 kotów-Bydgoszcz.

Z aukcjami jest zawsze tak ze nawet jak konkretny kot znalazł dom to taka aukcja żyje jeszcze potem swoim życiem i dzięki niej może znaleźć dom także inny kot :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie maja 02, 2010 10:50 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-46 kotów-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Przecież Jojo nie ma jeszcze domu. Dzisiaj po południu umówiłam się telefonicznie z ludźmi na rozmowę we wtorek w moim domu. Może spodoba im się inny kot, albo ludzie mi się nie spodobają.
Co z aukcjami na Allegro?

Aukcje na allegro wycofałam, zgodnie z Twoim życzeniem.
Obrazek

mimbla64

Post » Nie maja 02, 2010 10:56 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-46 kotów-Bydgoszcz.

Dzięki.

Na razie miałam 2 zapytania o Jojo, jedno z Białegostoku a drugie z Gdańska. O Mikę nikt nie pytał.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Pon maja 03, 2010 13:07 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-46 kotów-Bydgoszcz.

I jak tak Jojo i zainteresowana rodzina?

ola19

Od: Czw gru 21, 2006 22:10

Post » Pon maja 03, 2010 13:15 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-46 kotów-Bydgoszcz.

Dzisiaj poniedziałek a nie wtorek, wiec bez zmian. :mrgreen:

Kilka kotów kaszle. Jutro choć jednego kaszlącego zabiorę do weta na osłuchanie.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

[poprzednia][następna]