Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Greta_2006 pisze:A podobno sterylki aborcyjne są bezpieczne...[/size]
(fragment wypowiedzi do Agn) Maryla pisze:jedyne co moge napisac to ze podziwiam ze jestes w stanie to wszystko zniesc
Greta_2006 pisze:A podobno sterylki aborcyjne są bezpieczne...![]()
Fundacja KOT pisze:(fragment cytatu) Maryla pisze:jedyne co moge napisac to ze podziwiam ze jestes w stanie to wszystko zniesc
nikt nie jest w stanie Maryla, cena za to jest ogromna
Fundacja KOT pisze:w takim ujęciu nigdy argument, że coś jest bezpieczne nie jest dobry: odrobaczanie, szczepienie, sterylizacja, jakikolwiek zabieg - jest bezpieczny?
Fundacja KOT pisze: od momentu kiedy ustąpiły mrozy do teraz zostało wysterylizowanych 91 kotek wolnożyjących, w tym 49 aborcyjnie - [/size]
Greta_2006 pisze:Tym niemniej, moje uwagi dotyczyły autorytatywnego oceniania przez osoby z zewnątrz, wyborów dokonywanych przez opiekuna zwierzęcia.
kota7 pisze:Greta_2006 pisze:Tym niemniej, moje uwagi dotyczyły autorytatywnego oceniania przez osoby z zewnątrz, wyborów dokonywanych przez opiekuna zwierzęcia.
No ale przecież na tej samej zasadzie powinno się przyklepywac decyzje o nierobieniu sterylek w ogóle, o nierobieniu w ogóle żadnych zabiegów kotom, bo mogą być niebezpieczne.
Agn pisze:Minęły trzy tygodnie - a ja mam na swoich rękach tyle śmierci. Jakimż muszę być potworem...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 23 gości