bliźniaki z Morąga, ROMUŚ [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 23, 2010 19:07 Re: bliźniaki z Morąga :) JUŻ W SWOIM DOMKU!!!!!!!!

Super, że są wieści :) A pieski i kotki się dogadają - kwestia czasu. Pozdrawiamy :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt kwi 23, 2010 20:47 Re: bliźniaki z Morąga :) JUŻ W SWOIM DOMKU!!!!!!!!

Ewelina82 pisze:To by było na tyle z wieści. Będę oczywiście co jakiś czas pisać kilka słów:) Zwłaszcza jak kociaki zaprzyjaźniają się z psimi domownikami:) Właśnie teraz Naduś (podhalan) patrzy na Romusia, od którego ostatnio oberwał w nos pazurem, chowa się przy mnie i nie wie czy może do kotka podejść czy nie. Pocieszam go, że z czasem na pewno kociaki go polubią:) Pozdrawiam.

Ewelina - masz niesamowite serce dla zwierząt :1luvu: :1luvu: natasza się Ciebie i Twojego męża nachwalić nie może :ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pt kwi 23, 2010 21:16 Re: bliźniaki z Morąga :) JUŻ W SWOIM DOMKU!!!!!!!!

Wiesz Ewelino-one nie miały specjalnie kontaktów z psami,a jeśli miały,to nie najlepsze,bo wiadomo czego niektórzy ludzie ucza swoje psy-"bierz kota,ugryź"-oto co sie najczęściej słyszy z ust debili.Twoje psy sa do kotów przyzwyczajone,więc nie robia im krzywdy,ale i miziaki w końcu przekonają się,że pies,to kudłata i czworonoga wersja Dużych-też potrafi być miła!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob kwi 24, 2010 14:01 Re: bliźniaki z Morąga :) JUŻ W SWOIM DOMKU!!!!!!!!

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Sob maja 01, 2010 8:42 Re: bliźniaki z Morąga :) JUŻ W SWOIM DOMKU!!!!!!!!

Jaka szkoda,że nie ma żadnych wiadomości z domku Braciszków,a tak czekam :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob maja 01, 2010 8:48 Re: bliźniaki z Morąga :) JUŻ W SWOIM DOMKU!!!!!!!!

kropkaXL pisze:Jaka szkoda,że nie ma żadnych wiadomości z domku Braciszków,a tak czekam :( :( :(

przy nich to nie ma sporo czasu wolnego na to aby siedzieć przy kompie - na pewno jest wszystko dobrze :kotek:
poproszę panią Ewelinę, aby coś napisała

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Sob maja 01, 2010 8:54 Re: bliźniaki z Morąga :) JUŻ W SWOIM DOMKU!!!!!!!!

Dzięki Gosiu! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie maja 02, 2010 11:20 Re: bliźniaki z Morąga :) JUŻ W SWOIM DOMKU!!!!!!!!

Właśnie dotarłam i co ......... normalnie radość nie z tej ziemi :D :D :D :D :D :D :D Chłopaki wyglądają cudownie :piwa: :piwa: :mrgreen: :mrgreen: Szczęścia w nowym domku :)

Brzózka

Od: Pt sie 31, 2007 22:46

Post » Nie maja 02, 2010 11:22 Re: bliźniaki z Morąga :) JUŻ W SWOIM DOMKU!!!!!!!!

Oj Brzózko-to dawno nie zaglądałaś! :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon maja 03, 2010 11:50 Re: bliźniaki z Morąga :) JUŻ W SWOIM DOMKU!!!!!!!!

Jakoś tak ostatnio się zejszłoooo..... :oops: :oops: :oops: obiecuję się poprawić :D

Brzózka

Od: Pt sie 31, 2007 22:46

Post » Pon maja 03, 2010 14:54 Re: bliźniaki z Morąga :) JUŻ W SWOIM DOMKU!!!!!!!!

Witam,
Przepraszam wszystkich za ciszę. Zgadzam się z tym, że ostatnio brak jakoś wolnego czasu. W pracy sporo zajęć, przy domu również, jak to zawsze na wiosnę, a resztę wolnego czasu poświęcam zwierzakom. Koty przyzwyczajają się do psiaków. Bardziej nieśmiały Romuś jeszcze unika kontaktów i mija z daleka psy, natomiast Remiś coraz bardziej akceptuje psich domowników i nawet dochodzi do zapoznawczych noskowych zbliżeń między nim a naszą małą sunią. Wszystko jest na dobrej drodze, tymbardziej, że psy wykazują dużą cierpliwość i cieszą się z obecności kotów, nawet jeśli bawić się jeszcze nie chcą. Jeśli chodzi o nas to kociaki już się zaaklimatyzowały i nawet Romuś już się mizia jak tylko ma okazję. Często śpią w łóżeczku, przez co trochę jest nam ciasno, ale mają to wybaczone :) Zaprzyjaźniły się też z naszą łóżkową maskotką :) Poza tym kociaki czują się świetnie, a apetyty dopisują im na całego :) Przesyłam kilka zdjęć. Pozdrawiamy. :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ewelina82

Od: Czw kwi 01, 2010 20:00

Post » Pon maja 03, 2010 15:32 Re: bliźniaki z Morąga :) JUŻ W SWOIM DOMKU!!!!!!!!

Jakie to cudowne, że mogą być razem :) Piękne zdjęcia :) A z pieskami jeszcze troszkę, a też wtulone będą sypiać :)
Życzę dużo wspaniałych chwil :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pon maja 03, 2010 17:02 Re: bliźniaki z Morąga :) JUŻ W SWOIM DOMKU!!!!!!!!

Co za wspaniały widok :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon maja 03, 2010 17:48 Re: bliźniaki z Morąga :) JUŻ W SWOIM DOMKU!!!!!!!!

No coś pięknego!!!!!!
Ewelino-to miód dla oczu i serca!
Tylko jedna rada-musisz zamieszczać dużo mniejsze zdjęcia,bo po pierwsze taki format jest zabroniony-modzi mogą zamienić na linki,a po drugie strona sie rozjeżdża.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw maja 06, 2010 15:15 Re: bliźniaki z Morąga :) JUŻ W SWOIM DOMKU!!!!!!!!

Jakos i u mnie ostatnio brak czasu na kompa :oops: Jednak choć nie pisze , zaglądam i czytam .
A buraski lepiej nie mogły trafić :wink:
Obrazek

asijek

Od: Wto lis 10, 2009 21:35

[poprzednia][następna]