Oktuś i Hania

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 02, 2010 7:08 Re: Oktuś i Hania

bozena640 pisze:
agakow82 pisze:oczywiście Oktus też bedzie miał wstęp na balkon :)
źle się wyraziłam....przepraszam :oops:
juz nie moge sie doczekac ale obawiam sie ze troche remont potrwa

Wierzę, też bym się nie mogła doczekać. Ucałuj i posmyraj Oktusia od nas, później Haneczkę wycałuj :mrgreen:

kociaki wycalowane :)
Obrazek Obrazek
OKTUŚ i HANECZKA Nasze aniołki
viewtopic.php?f=1&t=102758&start=0

agakow82

Od: Sob paź 31, 2009 19:36

Post » Nie maja 02, 2010 8:02 Re: Oktuś i Hania

Obrazek
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Nie maja 02, 2010 9:17 Re: Oktuś i Hania

agakow82 pisze:
mar9 pisze:
agakow82 pisze:oczywiście Oktus też bedzie miał wstęp na balkon :)
źle się wyraziłam....przepraszam :oops:
juz nie moge sie doczekac ale obawiam sie ze troche remont potrwa

balkon będziecie osiatkowywać?

oczywiscie :):) caly bedzie w siatkach :) bo to 4 pietro wiec bym zawalu dostala jak koty by na nim byly bez siateczki :)

4 piętro? to i okna trzeba też zabezpieczyć
faaaaajnieeee będziecie mieć :D całuski dla dueciku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon maja 03, 2010 10:10 Re: Oktuś i Hania

okna to jeszcze zobaczymy bo tam do jednego pokoju jest okno balkonowe czyli caly balkon bedzie osiatkowany,drugie okno jest w kuchni-to na lufcik bede otwierac, a trzecie jest w malym pokoju do ktorego sa drzwi wiec bedzie sie zamykac :) najwazniejsze i najwieksze czyli te zarezerwowane dla kotow to to balkonowe a ze chce zeby mogly siedziec na balkonie to tak jak napisalam caly balkon w siatce musi byc :)
nie wiem tylko czy w tym roku uda sie kociakom posiedziec na balkonie bo jeszcze nie wiemy kiedy ten remont tam sie zacznie :( ja to bym chciala jak najszybciej sie przeprowadzic :)
teraz nie mamy w oknach siateczki ale mnie tak nastraszylyscie ze nie otwieram dolnych okien tylko gorne a tak wysoko wskoczyc nie umia nasze koty :)
i jest mi troszke przykro ze futra nie moga "zakosztowa"powietrza :( najbardziej to oktusia bo on umielbial siedziec na oknie ,ale nadrobie im to balkonem :)
Tylko Hania bedzie miala sie nie za fajnie w nowym mieszkaniu bo przeciez na 4 pietrze to nie bedzie miala komu sie wyginac i prezentowac na parapecie a ona tak lubi byc gwiazda :)
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Pon maja 03, 2010 10:20 Re: Oktuś i Hania

a jeszcze jedna sprawa:
czy jest moze tutaj ktos kto oprocz domu tymczasowego dla kotów ma tez psy?
poszukiwany:
Kundelek,nie szczeniaczek taki moze byc ok 3 letni,najlepiej czarny,nie duzy bo to do mieszkania ma byc , z ogonkiem :)
Bratanica Marcina namowila rodzicow na pieska :) ale zdecydowala ( ma 9 lat ) ze to nie ma byc malenki psina bo takim jest latwo dom znaleźć tylko juz starszy i ze ma byc bezdomniak.No najlepiej jest isc do schroniska ale podpowiedzialam im o adopcji i poprosili zebym pomogla w odszukaniu tej wymarzonej psiny :)
piesek bedzie sie mial bardzo dobrze.i bedzie mieszkal ze swinka morska :)
pytam najpierw was bo moze macie tez pieski do adopcji :) potem poogladam ogloszenia :)
a jak nie znajdziemy to do schroniska pojdziemy tam jest duzo biednych psinek tylko ze ja to ze schroniska bym nie umiala wybrac bo bym chciala wszystkie zabrac :)

ps mowilam im ze kota bez problemu znajde :):) ale chca pieska
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Pon maja 03, 2010 10:22 Re: Oktuś i Hania

agakow82 pisze:okna to jeszcze zobaczymy bo tam do jednego pokoju jest okno balkonowe czyli caly balkon bedzie osiatkowany,drugie okno jest w kuchni-to na lufcik bede otwierac, a trzecie jest w malym pokoju do ktorego sa drzwi wiec bedzie sie zamykac :) najwazniejsze i najwieksze czyli te zarezerwowane dla kotow to to balkonowe a ze chce zeby mogly siedziec na balkonie to tak jak napisalam caly balkon w siatce musi byc :)
nie wiem tylko czy w tym roku uda sie kociakom posiedziec na balkonie bo jeszcze nie wiemy kiedy ten remont tam sie zacznie :( ja to bym chciala jak najszybciej sie przeprowadzic :)
teraz nie mamy w oknach siateczki ale mnie tak nastraszylyscie ze nie otwieram dolnych okien tylko gorne a tak wysoko wskoczyc nie umia nasze koty :)
i jest mi troszke przykro ze futra nie moga "zakosztowa"powietrza :( najbardziej to oktusia bo on umielbial siedziec na oknie ,ale nadrobie im to balkonem :)
Tylko Hania bedzie miala sie nie za fajnie w nowym mieszkaniu bo przeciez na 4 pietrze to nie bedzie miala komu sie wyginac i prezentowac na parapecie a ona tak lubi byc gwiazda :)

no faktycznie, odbierasz jej możliwość zrobienia kariery :wink: ale możesz jej robić ładne zdjęcia i wysyłać do różnych kocich portali na konkursy fotograficzne, zawsze coś :mrgreen: , poza tym możesz ją wyprowadzać na spacery (w szeleczkach oczywiście) :D
odnośnie adopcji pieska to ja wiem, że halbina ma pieski, czasem justyna8585 a o innych to nie wiem.
możesz też zajrzeć na www.dogomania.pl
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pon maja 03, 2010 10:34 Re: Oktuś i Hania

mar9 pisze:
agakow82 pisze:okna to jeszcze zobaczymy bo tam do jednego pokoju jest okno balkonowe czyli caly balkon bedzie osiatkowany,drugie okno jest w kuchni-to na lufcik bede otwierac, a trzecie jest w malym pokoju do ktorego sa drzwi wiec bedzie sie zamykac :) najwazniejsze i najwieksze czyli te zarezerwowane dla kotow to to balkonowe a ze chce zeby mogly siedziec na balkonie to tak jak napisalam caly balkon w siatce musi byc :)

no faktycznie, odbierasz jej możliwość zrobienia kariery :wink: ale możesz jej robić ładne zdjęcia i wysyłać do różnych kocich portali na konkursy fotograficzne, zawsze coś :mrgreen: , poza tym możesz ją wyprowadzać na spacery (w szeleczkach oczywiście) :D
odnośnie adopcji pieska to ja wiem, że halbina ma pieski, czasem justyna8585 a o innych to nie wiem.
możesz też zajrzeć na http://www.dogomania.pl

Justynka8585 to jesli dobrze kojarzę to ta sama justynka która Haneczkę do ciebie przyprowadzila,tak ? czy coś pomieszałam? :mrgreen:
wstepnie przejrzałam strony ze schroniska i juz mi serce pękło tyle bidulków jest :( najbardziej to chcialabym przypadkiem znaleźć jakiegoś bezdomniaka.Zawsze takei sa najbardziej kochane i wierne :)
Dziekuję Marysiu za podpowiedzi :)
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Pon maja 03, 2010 10:38 Re: Oktuś i Hania

na tej stronie co podalas link Marysiu jest GRINGO znalazlam jego ogloszenie na grumtree i od razu wpadl mi w oko :) musze dac znac o jego istnieniu rodzicom Julki ( bratanica Marcina )
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Pon maja 03, 2010 11:53 Re: Oktuś i Hania

agakow82 pisze:Tylko Hania bedzie miala sie nie za fajnie w nowym mieszkaniu bo przeciez na 4 pietrze to nie bedzie miala komu sie wyginac i prezentowac na parapecie a ona tak lubi byc gwiazda :)

Zawsze możecie zapraszać dużo gości, którzy będą podziwiać Haneczkę :mrgreen: Robić jej dużo zdjęć, a my Ciocie będziemy się nią zachwycać.
Oktusiowi też trzeba będzie zrobić zdjęcia, żeby nie poczuł się gorszy :mrgreen:
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.

bozena640

Post » Wto maja 04, 2010 7:24 Re: Oktuś i Hania

agakow82 pisze:
mar9 pisze:

możesz też zajrzeć na http://www.dogomania.pl

Justynka8585 to jesli dobrze kojarzę to ta sama justynka która Haneczkę do ciebie przyprowadzila,tak ? czy coś pomieszałam? :mrgreen:
wstepnie przejrzałam strony ze schroniska i juz mi serce pękło tyle bidulków jest :( najbardziej to chcialabym przypadkiem znaleźć jakiegoś bezdomniaka.Zawsze takei sa najbardziej kochane i wierne :)
Dziekuję Marysiu za podpowiedzi :)

tak, to ta sama Justynka :aniolek: , dzięki niej Hanusia żyje, i to jak żyje :lol:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto maja 04, 2010 12:00 Re: Oktuś i Hania

Gdzie są zdjęcia dueciku?
Przegapiłam coś?

bozena640

Post » Wto maja 04, 2010 15:38 Re: Oktuś i Hania

Marysiu już sie bałam że palnełam gafę z Justyną, ale jak bym mogla nie wiedziec dzieki komu nasz aniołek żyje :)
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Wto maja 04, 2010 15:39 Re: Oktuś i Hania

bozena640 pisze:Gdzie są zdjęcia dueciku?
Przegapiłam coś?

Niestety Bożenko nic nie przegapiłaś.Znowu muszę nadrobić i powklejać zdjęcia :oops:
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Wto maja 04, 2010 21:57 Re: Oktuś i Hania

agakow82 pisze:
bozena640 pisze:Gdzie są zdjęcia dueciku?
Przegapiłam coś?

Niestety Bożenko nic nie przegapiłaś.Znowu muszę nadrobić i powklejać zdjęcia :oops:

Poczekamy do weekendu na zdjęcia :D

bozena640

Post » Śro maja 05, 2010 4:55 Re: Oktuś i Hania

Obrazek

bozena640

[poprzednia][następna]