markopolo00 pisze:szósty czarny nie jestem pewien ale chyba samczyk
cholera dalej wyczuwam w brzuszku dwa płody
no to szlag podwójny ....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
markopolo00 pisze:szósty czarny nie jestem pewien ale chyba samczyk
cholera dalej wyczuwam w brzuszku dwa płody
Może ja się głupio martwię, ale czy kota z takim przychówkiem nie jest przypadkiem zagrożona tężyczką? Tak w 2 - 3 dobie po porodzie? Nie znam się na kocim położnictwie, koci poród odbierałam ładne naście lat temu (kociaków było 6) i właśnie wtedy w 2 dobie od porodu trzeba było kotę ratować podawaniem wapna dożylnie na cito. Nie wiem, czy zyje jeszcze mocno starszy już wtedy pan doktor z Brodowicza, który jej to podawał, ale kota żyje i czuje się dobrzemarkopolo00 pisze:Nie chce być złym prorokiem ale jako młodszy położnik wyczuwam w brzuszku jeszcze dwa kociaki
karaluch pisze:Może ja się głupio martwię, ale czy kota z takim przychówkiem nie jest przypadkiem zagrożona tężyczką? Tak w 2 - 3 dobie po porodzie? Nie znam się na kocim położnictwie, koci poród odbierałam ładne naście lat temu (kociaków było 6) i właśnie wtedy w 2 dobie od porodu trzeba było kotę ratować podawaniem wapna dożylnie na cito. Nie wiem, czy zyje jeszcze mocno starszy już wtedy pan doktor z Brodowicza, który jej to podawał, ale kota żyje i czuje się dobrzemarkopolo00 pisze:Nie chce być złym prorokiem ale jako młodszy położnik wyczuwam w brzuszku jeszcze dwa kociaki![]()
Ale ja się pewnie głupio czepiam, teraz na pewno są sposoby, żeby temu zapobiec z góry. Kciuki za całą rodzinkę, chociaż trudno się cieszyć z takiego przybytku ...
Tweety pisze:Akima, czy Marina ma jakieś fotki?, coś więcej o niej?
Edit_f, Dora, Pola i Tola także jakieś nieobecne na zdjęciach i w opisach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 73 gości