44 koty już wykastrowane, kilka czeka jeszcze w kolejce... Missieek wykonała ogromną pracę, akcja zbliża się już ku końcowi, ale brakuje funduszy...
na ten cel wystawiam kilka kosmetycznych drobiazgów, mam nadzieję, że każdy i każda z Was znajdzie coś dla siebie
1. wyszczuplający żel pod prysznic SORAYA SUMMER SLIM z kofeiną i ekstraktem z moreli, DW 01.2014
Żel pod prysznic UJĘDRNIENIE o morelowym, delikatnym zapachu pobudzi Twoje zmysły podczas kąpieli, dostarczy skórze odprężenia i głębokiego nawilżenia. Wyszczuplająca kofeina zapewni sprężyste, jędrne ciało i sprawi, że sylwetka nabierze smukłych kształtów. Delikatna konsystencja uczyni skórę jedwabistą i gładką.
MORELA- bogata w witaminę C, wygładza i ujędrnia skórę. '
KOFEINA- Wysmukla sylwetkę, zmniejsza cellulit.
250 ml, nówka nieotwarta, startujemy od 8 zł
2. podkład matujący w musie AVON, odcień CREAM, DW 16.10.2011
Nawilżający, niezwykle wygodny w użyciu podkład, który nadaje skórze wyjątkowa gładkość, nie wysuszając jej.
25 ml, 2 x macnięty
3. mus brązujący do twarzy AVON z serii Arabian Glow, DW 02.04.2011
25 ml, użyty 2-3 razy, start od 5 zł
4. zestaw PRÓBEK markowych podkładów i podkładopodobnych
* Estee Lauder Double Wear, odcień 3C1PEBBLE04, 1,5 ml
* Clinique superfit long-wear, dla skóry mieszanej i tłustej, odcień neutral
* Lancome Color Ideal ujednolicenie cery- idealnie dobrany kolor SPF 15, odcień Beige diaphane, 1 ml
* Yves Rocher podkład "efekt drugiej skóry", odcień Beige (b. jasna cera), 1 ml
* Soraya Baza silikonowa do cery normalnej i mieszanej, 1,5 ml
* Soraya Make-up Sceniczny długotrwały lifting, odcień naturalny, 1,5 ml
startujemy od 3 zł za zestaw
pokrywam koszty przesyłki, licytacja trwa tydzień od pierwszej oferty. ZAPRASZAM

Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie