mamaja4 pisze:Ale jesteś dietetyczką forumową.
A ja tylko podczytuję.
Póki co jestem nikim

Czasem tylko jakiś bazarek zrobię czy tu czy na dogo.
Moderator: Moderatorzy
mamaja4 pisze:Ale jesteś dietetyczką forumową.
A ja tylko podczytuję.
aka_nina pisze:rany, Wy się wszyscy znacie w realu, tylko ja nikogo nie znam
aka_nina pisze:mamaja4 pisze:Ja się prawie z nikim nie znamtylko z ekipą Niekochanych,a i to może z 40 %.
Więc
ja z nikim nikim nikim. i nawet kota nie mam
mamaja4 pisze:Ja się prawie z nikim nie znamtylko z ekipą Niekochanych,a i to może z 40 %.
Więc
aka_nina pisze:mamaja4 pisze:Ja się prawie z nikim nie znamtylko z ekipą Niekochanych,a i to może z 40 %.
Więc
Więc
aka_nina pisze:Moja koleżanka ma kota, którego się troszkę bałam, że mnie drapnie, oko wydłubie czy coś, bo to duży kocur. A ostatnio rozłożył się i dał się głaskać po brzuchu wręcz.
O wrocławskich kotach postaram się pamiętać
Spadam na chwilę na dogo podbijać mój bazareirro http://www.dogomania.pl/threads/184373- ... inkarnacja!
Moje zwierzaki:
mamaja4 pisze:"Nie manie " kota można szybko uleczyć...
A tutaj nie jest się samotnym,wiele osób jest mi bliskich poprzez swoje poglądy,choć zapewne nie wiedzą o moim istnieniu,bo się nie udzielam.
A w realu bywa ,że czasem nie pałasz sympatią do forumowych osób(więcej się miało do powiedzenia poprzez forum).Poza tym ja nieśmiała jestem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości