Moderator: Estraven
Gibutkowa pisze:Co do "bycia w opozycji" i "zostania rozdziobanym" to też raz sobie pozwoliłam mieć inne zdanie niż ogół choć ogółowi argumentów nie odmawiałam, aczkolwiek zostałam zjedzona w całości. To był pierwszy i ostatni raz gdy wypowiedziałam swoją opinię na jakiś temat, która nie pokrywała się z opinia ogółu.
Ale to nie ma zbyt wiele wspólnego ze sprawą Tiki, której wciąż nie odzyskano![]()
Femka pisze:niezgodnie z opinią ogółu wypowiadam się za każdym razem, gdy moja opinia jest inna.
Nie odnoszę specjalnych obrażeń. Nikt mnie nie zjadł.
Dyskutować i różnić się można na każdy temat.

Femka pisze:Gibutkowa, ja nie pisałam z zarzutem. Tylko tak po prostu od siebie. Też tak mam w wielu wątkach: nie odzywam się z różnych przyczyn. Nie zawsze przecież trzeba swoje zdanie wyrażać.
Gibutkowa pisze:Femka pisze:Gibutkowa, ja nie pisałam z zarzutem. Tylko tak po prostu od siebie. Też tak mam w wielu wątkach: nie odzywam się z różnych przyczyn. Nie zawsze przecież trzeba swoje zdanie wyrażać.
Wiem wiem, tylko tak to odczytałam, że nie wyrażam zdania ze względu na "niebezpieczeństwo" bycia pożartym, a ja stosuję po prostu pierwszą zasadę wychodzenia z konfliktu i opuszczam jego miejsce - z czystego lenistwai miecia do roboty innych rzeczy (jak na przykład cała góra ciuchów do prasowania)
Najprostsze rozwiązania to czasem najlepsze rozwiązania. Czy ja pisałam EOT?
Femka pisze:Gibutkowa pisze:Femka pisze:Gibutkowa, ja nie pisałam z zarzutem. Tylko tak po prostu od siebie. Też tak mam w wielu wątkach: nie odzywam się z różnych przyczyn. Nie zawsze przecież trzeba swoje zdanie wyrażać.
Wiem wiem, tylko tak to odczytałam, że nie wyrażam zdania ze względu na "niebezpieczeństwo" bycia pożartym, a ja stosuję po prostu pierwszą zasadę wychodzenia z konfliktu i opuszczam jego miejsce - z czystego lenistwai miecia do roboty innych rzeczy (jak na przykład cała góra ciuchów do prasowania)
Najprostsze rozwiązania to czasem najlepsze rozwiązania. Czy ja pisałam EOT?
alesz skont
Dulencja pisze:A ja mam dosyć.
Jeśli mar9 nie widzi rozbieżności pomiędzy tym, co pisze na wątku Tiki, a co pisze na zacytowanym przeze mnie, to wymiękam.
Jeśli Dune nagle po PW ode mnie zmienia zdanie, też.
Będę miała Tikusię w domu i dokończę jej sprawy w KM, wychodzę z miau.
Femka pisze:bardzo źle się stało, że takie osoby jak mar9 muszą się w wątku zaklinać i przysięgać, że nie skrzywdziłyby kota.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 58 gości