Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tillibulek pisze:ja nie wiem i nie wnikam jakie macie zatargi z Cameo, ale lubie wchodzic na oba wątki - do Was i do Cameo.....
Korciaczki pisze:Te słowa właśnie, które tak podkreslilaś i które zabezpieczyłaś, żebym przypadkiem nie skasowała.
Korciaczki pisze:I żałuję, że dałam się sprowokować.
Korciaczki pisze:A Ty też zostaw nas w spokoju.
Miałam zacząć od siebie, więc przemilczę. A Ty i inni niech myslą sobie, co chcą na ten temat. Ponad rok na forum chyba wystarczył by, przynajmniej nasi forumowi "przyjaciele", wyrobili sobie opinię. I dla nich warto tu być.
Mała1 pisze:kotów jest masakrycznie dużo, pamietajcie, one czekają na nas wszystkich![]()
Kazda strata jakiegoś dobrego kociarza zaboli, dotknie właśnie je najbardziej
jak tam egzaminy?mam nadzieje ,że najlepiej jak tylko się da![]()
i czekamy na relacje z życia burasek
Korciaczki pisze:Miałam zacząć od siebie, więc przemilczę. A Ty i inni niech myslą sobie, co chcą na ten temat. Ponad rok na forum chyba wystarczył by, przynajmniej nasi forumowi "przyjaciele", wyrobili sobie opinię. I dla nich warto tu być.
Korciaczki pisze:Miałam zacząć od siebie, więc przemilczę. A Ty i inni niech myslą sobie, co chcą na ten temat. Ponad rok na forum chyba wystarczył by, przynajmniej nasi forumowi "przyjaciele", wyrobili sobie opinię. I dla nich warto tu być.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 101 gości