i nikt się przecież nie obrazi - jak póżniej go dopiszą!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rakea pisze:jesteś najbliżej schroniska..zawsze ktoś zauważy brak wpisu i pomoże!
Ja-Ba pisze:Już dopisałam![]()
Na szczęście w składkach uwzględniłam po 2 wtopach z martalusia ciągle się boję że kogoś nie zauważyłam i myslę sobie że nie powinnam być skarbnikiem....![]()
Ja-Ba pisze:Rakea pisze:jesteś najbliżej schroniska..zawsze ktoś zauważy brak wpisu i pomoże!
cynamon i wanilia pisze:Ja-Ba, a te kwietniowe pieniądze nie miały być też na testy?
Ja-Ba pisze:cynamon i wanilia pisze:Ja-Ba, a te kwietniowe pieniądze nie miały być też na testy?
Na testy miały być marcowe + 150 zł od dobrej duszy + dodatkowa wpłata na konto schroniska od mamut
Kwietniowe - tak proponowałam - by były na szczepienia dla kotów które zaczną się za chwilę pojawiać w schronisku, ale to tylko moja propozycja, trzeba pamiętac że FP nie musi pomagac wyłącznie schronisku konińskiemu, czekamy czy ktoś zaproponuje inną osobę/organizację potrzebującą pilnej pomocy w testach, badaniach czy szczepieniach.
Testy zostały zakupione po wyjątkowo niskiej cenie, nie wiem czy więcej udało by się nam kupić w taki sam sposób. Ale sprawa jest oczywiście do dogadania.
Ja-Ba pisze:Schronisko potrzebuje w tej chwili pilnie kupić puszeczki dla kociąt whiskas junior, z mojego rozeznania wyszło że obecnie najtaniej można je nabyć w Kauflandzie gdzie jest promocja., na allegro są droższe.
cynamon i wanilia pisze:a ja wysłałam na cymka i wanilkę i nigdy zestawów nie dostałam, wyślę teraz na rakietę
cynamon i wanilia pisze:duecik miał 5 tygodni jak do nas trafił. ale warto wiedzieć, trochę odmłodzę Rakietę
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, fruzelina i 747 gości