Kasia D. pisze:Jeszcze tylko brakuje żebysmy sie pokłócili o to co dla nas waznejsze: świeże powietrze, własny nałóg czy towarzystwo. Bo dla mnie- to ostatnie.
Dla mnie nałóg - Koty!
Towarzystwo jest wtórne.
A powietrza mam od dostatkiem.
Moderator: Estraven
Kasia D. pisze:Jeszcze tylko brakuje żebysmy sie pokłócili o to co dla nas waznejsze: świeże powietrze, własny nałóg czy towarzystwo. Bo dla mnie- to ostatnie.
Puchacz pisze:Skonczmy moze juz ta dyskusje. IMPREZA BYLA UDANA, LUDZIE MILI< ZDJECIA KOTOW FAJNE, (Ladne kociaki macie no i tyle ich),KOSZULKI SUPER, HERBATA TAKA SOBIE, KAWA TAKA SOBIE, a jak piwo?
Kasia D. pisze:Boszsz... tyle spotkań forumowych za nami a tu nagle taki problem!
Jeszcze tylko brakuje żebysmy sie pokłócili o to co dla nas waznejsze: świeże powietrze, własny nałóg czy towarzystwo. Bo dla mnie- to ostatnie.
Wojtek pisze:Ja, pomimo że nie znoszę dymu, chodzę na spotkania forumowe właśnie ze względu na towarzystwo
Wojtek pisze:Kasia D. pisze:Boszsz... tyle spotkań forumowych za nami a tu nagle taki problem!
Jeszcze tylko brakuje żebysmy sie pokłócili o to co dla nas waznejsze: świeże powietrze, własny nałóg czy towarzystwo. Bo dla mnie- to ostatnie.
Może problem nie pojawił się nagle, ale akurat teraz został zgłoszony.
I zacytuję samego siebie:Wojtek pisze:Ja, pomimo że nie znoszę dymu, chodzę na spotkania forumowe właśnie ze względu na towarzystwo
tż_ska pisze:Piwo FANTASTYCZNE - szczególnie to grzane bo u mnie zimno było - a u Was ?
Falka pisze:Nie bardzo miałam okazję poznać wiele nowych osób, bo się pałetałam z jednego końca stołów do drugiego końca.
Ska pisze:Wypowiedzialam pogląd kontrowersyjny chyba, ale nie było to skierowane do nikogo osobiście a już na pewno nie do Ciebie.
Falka pisze:Jak to tak - ziemniak pieczony bez masełkaNo jak?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości