To dwaj panowie Gabryni, jej braciszek i synuś

Moderator: Estraven

panimama pisze:jakie to straszne że tyle kotków się błąka i nie mają swojego człowieka co wygłaska da jeśc wypielęgnuje
panimama pisze:jakie to straszne że tyle kotków się błąka i nie mają swojego człowieka co wygłaska da jeśc wypielęgnuje
mar9 pisze:panimama pisze:jakie to straszne że tyle kotków się błąka i nie mają swojego człowieka co wygłaska da jeśc wypielęgnuje
tak, to smutne, że nie możemy wszystkim kotkom dać ciepłego, kochającego domu, taka loteria, jednemu się uda, drugiemu nie![]()
![]()
kalair pisze:Hej popołudniowo kotusie!
bozena640 pisze:kalair pisze:Hej popołudniowo kotusie!
Hej![]()
Duża wróciła w końcu z pracyNawet jedzenie sobie przyniosła
Na jej szczęście o nas też pamiętała, kupiła nam trochę smakołyków
![]()
Najbardziej lubimy jak Duża musi zostać dłużej w pracy, później zawsze coś dobrego albo fajnego nam kupuje
Gromadka

mar9 pisze:bozena640 pisze:kalair pisze:Hej popołudniowo kotusie!
Hej![]()
Duża wróciła w końcu z pracyNawet jedzenie sobie przyniosła
Na jej szczęście o nas też pamiętała, kupiła nam trochę smakołyków
![]()
Najbardziej lubimy jak Duża musi zostać dłużej w pracy, później zawsze coś dobrego albo fajnego nam kupuje
Gromadka
to tak w ramach odszkodowania?![]()
panimama pisze:o kurcze dobrze że nic im się nie stało jak przeczytałam że zdarzył się wypadek to aż się trochę zdenerwowałam .
Duża wróciła w końcu z pracy Nawet jedzenie sobie przyniosła Na jej szczęście o nas też pamiętała, kupiła nam trochę smakołyków
meggi 2 pisze:
Duża wróciła w końcu z pracy Nawet jedzenie sobie przyniosła Na jej szczęście o nas też pamiętała, kupiła nam trochę smakołyków
ale wam dobrze , duza boi sie wam podpasć .![]()
Pozdrawiam Bozenko Ciebie i koty , tak mało pisze ale często zagladam do was, bardzo żle sie czuje ze zdrowiem , nogi odmawiają mi posłuszeństwa i koty tez dokuczają.
Użytkownicy przeglądający ten dział: maeria89 i 19 gości