Dawno temu w albumie zobaczyłem zdjęcia kotów Birmańskich i już wiedziałem, że jeśli w ogóle będę miał kota, to właśnie takiego.
Po 8 latach doczekałem się

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wojtek pisze:Ze mną było inaczej.
Dawno temu w albumie zobaczyłem zdjęcia kotów Birmańskich i już wiedziałem, że jeśli w ogóle będę miał kota, to właśnie takiego.
anulka111 pisze::ryk:![]()
To mialas fajne przejscia, tak z kAZDYM kolejnym kotem lepiej wiemy , jakiego chcemy kota
![]()
Ja tez persa colour pointa (blueWojtek pisze:Ze mną było inaczej.
Bierzesz Newkę i masz 2 w 1Monostra pisze:(...) Pointy mnie urzekają. Uwielbiam ruchliwe świry syberyjczyki(...)
Pewnie, że aniołBirfanka pisze:(...) Wojtku, obejrzalam filmik jak czeszesz Here i jestem pod wrazeniem. Aniol, nie kotka!
I jak to z nia robicie, ze nie ma latajacej wokol siersci?Jak czesze Puszka, to powietrze wokol wyglada, jakbym rozdmuchala dmuchawiec!
Takich scen zazdroszczę - u nas nie do pomyślenia.
Dla Hery inne koty mogłyby nie istnieć. Po dziesięciu latach mieszkania z Doriną, nie zaprzyjaźniły się. Tzn. Hera do tego nie dopuściła. Dorinka, gdy była mała, bardzo chciała zaprzyjaźnić się z Herą, lecz starsza kotka nie zgodziła się na to. Mało tego, Hera nauczyła Dorinę, że do obcych kotów należy podchodzić nieufnie. Z tego powodu Fredzio jest zawiedziony gdy przyjeżdża do nas lub gdy my przyjeżdżamy do niego. Fredzio chciałby się bawić z kocicami, a tymczasem one nie bardzo mają na to ochotę.Birfanka pisze:(...)
Wojtku, Ksiezniczki nigdy nie spia razem? A czy sie razem bawia?
(...)
Świetna minka Puszka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości