Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
serotoninka pisze:Pewnie zostanę zjechana… Ale słuchajcie minęło już prawie pół roku. Życie toczy się dalej I i z pewnymi rzeczami trzeba się pogodzić. Wiem, że cuda się zdarzają … I jeśli tym kotom i ich właścicielom jest cud pisany, to kiedyś się spotkają. Zrobiono dużo – mieszkańcy okolicy znali sytuację, odzew był, ale nie taki jak chcieliśmy… Cóż, trzeba mieć nadzieję, że koty przezyły, że są całe i zdrowe gdzieś w jakimś ciepłym domu, u kochających je ludzi. Ja dzisiaj już w to bardziej próbuję wierzyć, niż w to, że koty się znajdą… A że ich Państwo przestali się tu odzywać – nie dziwcie się… Po co mają sobie przypominać ciągle tą tragiczną sytuację… Ja bym się ucieszyła, gdyby swoją energię i serce przekazali jakimś innym potrzebującym kotkom… Może właśnie jakimś zbłąkanym kocim biedom.
ASK@ pisze:serotoninka pisze:Pewnie zostanę zjechana… Ale słuchajcie minęło już prawie pół roku. Życie toczy się dalej I i z pewnymi rzeczami trzeba się pogodzić. Wiem, że cuda się zdarzają … I jeśli tym kotom i ich właścicielom jest cud pisany, to kiedyś się spotkają. Zrobiono dużo – mieszkańcy okolicy znali sytuację, odzew był, ale nie taki jak chcieliśmy… Cóż, trzeba mieć nadzieję, że koty przezyły, że są całe i zdrowe gdzieś w jakimś ciepłym domu, u kochających je ludzi. Ja dzisiaj już w to bardziej próbuję wierzyć, niż w to, że koty się znajdą… A że ich Państwo przestali się tu odzywać – nie dziwcie się… Po co mają sobie przypominać ciągle tą tragiczną sytuację… Ja bym się ucieszyła, gdyby swoją energię i serce przekazali jakimś innym potrzebującym kotkom… Może właśnie jakimś zbłąkanym kocim biedom.
amen
mnie też coraz częściej łazi to po głowie.
Moze rzeczywiście nie chcą rozdrapywac ran i zaglądac na watek, nie mając nic do powiedzenia. Jednak jaby szepnęłi do nas słówko i poprosili o zamknięcie watku to tez było by ładnie.Nawet w stosunku do nas.
Cuda sie zdarzają i czekam,że o nim usłyszymy.
pozdrawiam właścicieli kociastych!
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], Wojtek i 258 gości