Tillibulkowy harem - cz. 2 - kryształy w moczu :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 29, 2010 6:52 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

miniboni17 pisze:Kamilko,już zajrzałam na bazarek :D
Mojej Mini ,to nie poznałam w pierwszej chwili.Szkoda tylko,że Siwy odmówił współpracy.
Foty przepiękne

dawaj linka 8)
tez zaluje, ze Siwy sie nie dal sfocic - piekny kocurro :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw kwi 29, 2010 7:30 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

ObrazekTilkowi i ślicznotom! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw kwi 29, 2010 7:31 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

Dzień dobry, szybko się witam, póki chwilkę wolną mam, bo dziś masę roboty i pewnie nieprędko do Miau "zasiędę". :(
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Czw kwi 29, 2010 8:27 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

Kalair, Dzikuska :1luvu: :1luvu:

tillibulek

Post » Czw kwi 29, 2010 9:36 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

Cześć Tillku :)

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw kwi 29, 2010 9:51 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

viewtopic.php?f=20&t=108794&start=45

Hejka Tilku,
Podałam link do bazarku,jakbyś chciała zobaczyć fotki Mini,Bońka,Kasi i Pingwinka ,a i nawet pies Kevin się załapał :D
Ostatnio kupiłam moim kociastym Acanę zamiast Royala i bardzo im zasmakowało,czy wiesz może gdzie najtaniej zamówić Acanę,bo wiem ,że twoje laleczki też ją wcinają?

miniboni17

Od: Pon cze 22, 2009 20:41

Post » Czw kwi 29, 2010 10:38 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

miniboni17 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=108794&start=45

Hejka Tilku,
Podałam link do bazarku,jakbyś chciała zobaczyć fotki Mini,Bońka,Kasi i Pingwinka ,a i nawet pies Kevin się załapał :D
Ostatnio kupiłam moim kociastym Acanę zamiast Royala i bardzo im zasmakowało,czy wiesz może gdzie najtaniej zamówić Acanę,bo wiem ,że twoje laleczki też ją wcinają?

Bardzo sie ciesze, Gosiu, ze przestawilas swoje kotki na pokarm bez zboz :mrgreen: :mrgreen: A ktora wersje smakową wybralas? U mnie Grasslands, ale planuje zmienic na Pacifika, bo jest jeszcze tanszy (produkuja wieksze worki 18 kg) :ok:

Kupuje przez Allegro - sklep nazywa sie Iquitos - miesci sie w Wawie, ma kilka siedzib, odbieram osobiscie - Acana Grasslands 7,5 kg kosztuje u nich 130 zł (jak Ci sie nie chce jezdzic i odbierac, to mozesz ten pokarm kupic z kurierem gratis to mozesz go dostac za 140 zł) :)

Dzieki za link do fotek, pedze ogladac :mrgreen:

tillibulek

Post » Czw kwi 29, 2010 10:39 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

OKI pisze:Cześć Tillku :)

Czesc OKI :wink:

tillibulek

Post » Czw kwi 29, 2010 13:43 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

Dzięki za namiary na sklep,już zamówiłam Acanę Praire Feast,zobaczę czy zasmakuje moim kociastym.
Dotychczas zamawiałam im w Krakvecie Acanę Grasslands i Pacificę worki 2.5 kg,obydwa rodzaje bardzo smakowały kotom.
Do tej pory sądziłam ,że Royal jest najlepszy,dzięki Tobie przeczytałam o Acanie i postanowiłam spróbować,muszę przyznać,że karma błyskawicznie znika z miseczek i skład też ma lepszy

miniboni17

Od: Pon cze 22, 2009 20:41

Post » Czw kwi 29, 2010 14:07 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

miniboni17 pisze:Dzięki za namiary na sklep,już zamówiłam Acanę Praire Feast,zobaczę czy zasmakuje moim kociastym.
Dotychczas zamawiałam im w Krakvecie Acanę Grasslands i Pacificę worki 2.5 kg,obydwa rodzaje bardzo smakowały kotom.
Do tej pory sądziłam ,że Royal jest najlepszy,dzięki Tobie przeczytałam o Acanie i postanowiłam spróbować,muszę przyznać,że karma błyskawicznie znika z miseczek i skład też ma lepszy

aha, tego smaku akurat nie mialam, ale u mnie Acana znika w zastraszajacym tempie - worek 7,5 kg mam na niecale 2 m-ce 8O

tillibulek

Post » Pt kwi 30, 2010 6:16 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

Dzień dobry, choć raz pierwsza! :1luvu:
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Pt kwi 30, 2010 6:47 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

Mała Dzikuska pisze:Dzień dobry, choć raz pierwsza! :1luvu:

czesc Dzikuniu :1luvu:

------------------------------

kotki sie dzisiaj o mnie pobily - oczywiscie w nocy - wstalam na siuu, Freya przyleciala, zaczela sie tulic do nog, wskoczyla mi na kolana, tak dlugo sie miziala, ze musialam ja zdjac, w tym samym momencie przyszla zaspana Ruby, i jak to ona zaczela sie wdzieczyc na podlodze, zachecac, zeby ja poglaskac, a Freya jak to zobaczyla, to atak, nagle patrze: łapki zaciekle fruwaja w powietrzu, boks na calego... :lol:

i z innej beczki...
jechalam dzisiaj do pracy z kolegą, ktory ma synka - ani kolega, ani jego zona nie sa alergikami, natomiast ich syn ma koszmarną alergie na siersc, od razu dostaje zapalenia krtani na skutek nawet krotkiego kontaktu z kotem - i wez tu badz madry i miej dzieci - ja sobie nie wyobrazam jakbysmy my tak mieli - koszmar - mialabym sie pozbyc najwiekszego marzenia mojego zycia?? straszne :cry:
myslalam, ze jak ktos nie jest alergikiem, to dziecko alergikiem tez nie bedzie.... ale widac, ze tak niestety to nie dziala....

tillibulek

Post » Pt kwi 30, 2010 6:53 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

ObrazekTLECZKU I KOTECZKI!
Kotki się o Ciebie pobiły! CO to się dzieje! :P Buziaczki.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt kwi 30, 2010 7:42 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

tillibulek pisze:
Mała Dzikuska pisze:Dzień dobry, choć raz pierwsza! :1luvu:

czesc Dzikuniu :1luvu:

------------------------------

myslalam, ze jak ktos nie jest alergikiem, to dziecko alergikiem tez nie bedzie.... ale widac, ze tak niestety to nie dziala....

Powiem więcej! To, że nie jesteś alergikiem, nie znaczy wcale, że się alergii nie nabawisz w pewnym momencie. Znane są przypadki uczulenia, pojawiającego się w wieku dojrzałym... To nie jest domena dzieciństwa. :(
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Pt kwi 30, 2010 7:43 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

kalair pisze:ObrazekTLECZKU I KOTECZKI!
Kotki się o Ciebie pobiły! CO to się dzieje! :P Buziaczki.

wiosna, Kalerciu, wiosna... :roll: :wink:

hejaski :D :1luvu:

tillibulek

[poprzednia][następna]