Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 28, 2010 15:08 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Marzenia11 pisze:
OKI pisze:Jak np. brak kontaktu z poniektórymi? :evil:

Jak np. sukcesy rozwojowe młodych i nie tylko kotów, czyli czego możesz sie spodziewac kompletnie się tego nie spodziewając :lol: :lol: :lol: z dzisiejszego dnia miałabym co napisać :twisted:

Jak np. to, że Adelka kończy dzieło zniszczenia rozpoczęte przez Mysz i dziś w nocy zrzuciła ostatnią ocalałą zieloną misę w łazience :twisted: Na szczęście stłukł się tylko róg, bo już bym całkiem nie miała gdzie bambetli trzymać :x
Dodam tylko, że takie misy miałam 3 małe i jedną dużą :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro kwi 28, 2010 15:10 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

a druga z kolei to chyba było właśnie Adelki dzieło zniszczenia :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro kwi 28, 2010 15:11 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Marzenia11 pisze:a druga z kolei to chyba było właśnie Adelki dzieło zniszczenia :lol: :lol: :lol:

Nie, nie... chyba trzecia i czwarta :lol:

OKI

Post » Śro kwi 28, 2010 20:54 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[URL=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=109943][img]http://img38.imageshack.us/img38/9013/okix.gif[/IMG][/URL]

OKI, tamten banerek coś się zawiesił. Nie wiem dlaczego. Wrzucam jeszcze raz działający. :)
Mówiłam, że amator ze mnie... :oops:
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Śro kwi 28, 2010 22:58 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Obrazek
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Czw kwi 29, 2010 7:31 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

...i znowu ja... Witanko! :D
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Czw kwi 29, 2010 7:59 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

ObrazekOKI i koteńki! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw kwi 29, 2010 8:16 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

ewar pisze:Tylko na takim forum można poczytać jak ktoś z entuzjazmem pisze o kupce,jej konsystencji,a nawet wkleja zdjęcia (tak,tak,widziałam).

:D :D :ok: :D :D

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw kwi 29, 2010 9:07 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

tillibulek pisze:
ewar pisze:Tylko na takim forum można poczytać jak ktoś z entuzjazmem pisze o kupce,jej konsystencji,a nawet wkleja zdjęcia (tak,tak,widziałam).

:D :D :ok: :D :D

:lol:

Mała Dzikuska pisze:Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[URL=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=109943][img]http://img38.imageshack.us/img38/9013/okix.gif[/IMG][/URL]

OKI, tamten banerek coś się zawiesił. Nie wiem dlaczego. Wrzucam jeszcze raz działający. :)
Mówiłam, że amator ze mnie... :oops:

Dzikusko, bardzo dziękuję, już podmieniłam :D Myślę, że imagshack ma jakieś ograniczenia w ilości ściągnięć i dlatego przestał działać :wink:
Choć, szczerze mówiąc, wczoraj nam się posypało wszystko i naprawdę nie wiadomo, co dalej robić z babą :(
Nie mamy już pomysłów, poza nasłaniem jakiejś instytucji i zabraniem jej kotów siłą. Ale one wtedy trafią na Paluch, a przy ich wygłodzeniu i osłabieniu, to byłby wyrok :cry:

Witam wszystkich :)

OKI

Post » Czw kwi 29, 2010 9:13 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

mi wczoraj w pracy net nie dzialal, wiec nie bylam na watku kotow p.D :x
nie wiedzialam, ze az tak zle sie dzieje... co ta kobieta znowu wymyslila....
ale niestety racja, ze Paluch to wyrok - teraz tam szaleje PP, nie mowiac o innych atrakcjach - i co tu zrobic?? :|

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw kwi 29, 2010 9:18 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Niefajnie..
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw kwi 29, 2010 9:24 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

tillibulek pisze:mi wczoraj w pracy net nie dzialal, wiec nie bylam na watku kotow p.D :x
nie wiedzialam, ze az tak zle sie dzieje... co ta kobieta znowu wymyslila....
ale niestety racja, ze Paluch to wyrok - teraz tam szaleje PP, nie mowiac o innych atrakcjach - i co tu zrobic?? :|

Na razie nawet nie podrzucamy wątków - nie mamy pomysłów :?
Jedyne co nam przychodzi do głowy, to zerwać wszelkie kontakty na razie i dać jej 1-2 tygodnie na zastanowienie się :? Może jak znów zostanie sama z problemem, to przemyśli to i owo. Bo to ona potrzebuje pomocy, a wydaje jej się, że może stawiać warunki, jakie jej się podoba :?
Tylko kotów szkoda, ale może coś jeszcze wymyślimy. Na razie my też musimy odpocząć - zwłaszcza Marzenia z Agnieszką, bo to one miały z nią kontakt bezpośredni i to one ucierpiały najbardziej.

Baba jest na dodatek koszmarną manipulantką i potrafi świadomie doprowadzić człowieka do białej gorączki, wpędzając przy tym w poczucie winy.

Chyba Marzenia o tym nie pisała, ale ja nie widzę powodów, żeby nie napisać. Obdzwoniła wszystkie domy stałe, do których miała namiary i zaczęła krytykować i pouczać ludzi, jak należy dbać i karmić koty (bebikiem, oczywiście). Na szczęście wszystkie domy zgodnie ją objechały, że koty od niej są chore, niedożywione i w fatalnym stanie, co potwierdzili weci. Przecież jednak kotka przyjechała z takim zapaleniem płuc do ds, że ją ledwo odratowali :(

kalair pisze:Niefajnie..

Bardzo niefajnie :?

OKI

Post » Czw kwi 29, 2010 10:02 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw kwi 29, 2010 10:04 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Cześć Kociczko :)

OKI

Post » Czw kwi 29, 2010 10:06 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Jak ktos ma pomysl jak zaakceptowac ze to *koniec*, jak sobie pooradzic z tym wewnetrznie, zwlaszcza z widokiem pyska Titanii, przerazonej Picassy i Jose Maria, to ja bardzo poprosze. Na pw, email, przez telefon, tu, w waktu kotow pani D., gdziekolwiek. Bo rozumowo wiem, ale emocje mnie zjadaja, nie mam wewnetrznej zgody i jednoczesnie mam silne poczucie bezradnosci i ogromny zal tych kotow.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]