Bezo- cudowny kocurek odszedł za TM....

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 31, 2009 18:44 Re: Bezo, potrzebna konsultacja rany tylko u kogo? Szukamy weta!

fiona.22 pisze:No niestety...nie zawsze można liczyc na pomoc naszych wetów.

Gdybyśmy nie wywieźli wtedy Bezo do Mślenic teraz pewnie już nie byłoby Bezo...

:evil: :evil: :evil:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie sty 03, 2010 21:48 Re: Bezo, potrzebna konsultacja rany tylko u kogo? Szukamy weta!

Co słychać u czarnuszka?
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon sty 04, 2010 10:13 Re: Bezo, potrzebna konsultacja rany tylko u kogo? Szukamy weta!

Bezubiusz bez zmian.
Z nogą zapadł pomysł, żeby zostawić ja w spokoju. Na razie jest strupek... tylko ciekawe co pod nim :roll: albo morze ropy albo sie goić będzie.
Wszelkie konsultacje odwołane ponieważ z powodu kolosalnych długów zawiesilismy działalność.
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Pt sty 08, 2010 10:16 Re: Bezo, potrzebna konsultacja rany tylko u kogo? Szukamy weta!

I jak noga naszego przystojniaka, to już kilka dni odkąd została zostawiona w spokoju ... :?:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pt sty 08, 2010 13:00 Re: Bezo, potrzebna konsultacja rany tylko u kogo? Szukamy weta!

Z noga nie jest gorzej. Nie ma opuchiny, nie jest gorąca :)
Jest strupek na pięcie wyglądający podobnie jak gruda występująca u koni.

Czekamy aż strupek odpanie i zobaczymy co wyjdzie.
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Sob sty 09, 2010 10:06 Re: Bezo, potrzebna konsultacja rany tylko u kogo? Szukamy weta!

strupek dobrze rokuje
znaczy, że pod spodem nic się nie dzieje :ok:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob sty 16, 2010 15:24 Re: Bezo, potrzebna konsultacja rany tylko u kogo? Szukamy weta!

Łapka bez zmian. Jest strupek i na razie nie odrywam ani nic z tym nie kombinuje. Miejmy nadzieję, że się zarośnie ta dziura :roll:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Sob sty 16, 2010 23:13 Re: Bezo, potrzebna konsultacja rany tylko u kogo? Szukamy weta!

Kciuki za zarośnięcie dziury :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Śro kwi 28, 2010 23:22 Re: Bezo, potrzebna konsultacja rany tylko u kogo? Szukamy weta!

U Bezo bez zmian poza jedną dobrą wiadomością.
Eruane, poprosiła swoją znajomą (Pania Krisię), która zajmuje się bioenergoterapią o zabiegi dla Bezo. Są to zabiegi na odległość ale działają.
Wiem, że nie wszyscy wierzą w takie rzeczy ale warto próbować bo na pewno zabieg taki nie zaszkodzi a jedynie może pomóc.
Pani Krysia wysłała nam też jakąś, podobno rewelacyjną, maść na odleżyny-w Polsce nie dostępną.
Dodatkowo Bezo jest po badaniu nerek. Nie jest tragicznie ale nie jest też idealnie.
Mocznik wyszedł 57,0
Kreatynina 2,1
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Nie maja 02, 2010 20:22 Re: Bezo, potrzebna konsultacja rany tylko u kogo? Szukamy weta!

fiona.22 pisze:U Bezo bez zmian poza jedną dobrą wiadomością.
Eruane, poprosiła swoją znajomą (Pania Krisię), która zajmuje się bioenergoterapią o zabiegi dla Bezo. Są to zabiegi na odległość ale działają.
Wiem, że nie wszyscy wierzą w takie rzeczy ale warto próbować bo na pewno zabieg taki nie zaszkodzi a jedynie może pomóc.
Pani Krysia wysłała nam też jakąś, podobno rewelacyjną, maść na odleżyny-w Polsce nie dostępną.
Dodatkowo Bezo jest po badaniu nerek. Nie jest tragicznie ale nie jest też idealnie.
Mocznik wyszedł 57,0
Kreatynina 2,1

Witam , bardzo dziękuję za potwierdzenie wpłaty - już jestem spokojna że pomoc trafia bezpośrednio do BEZO , oczywiście pomoc dla Bezika z mojej strony dalej będzie aktualna:)) i to jak ! Bardzo mi kotuś " chodzi po głowie" . czy jest coś lepiej ? wiem , że medycyna alternatywna wymaga cierpliwości,trzymaj się Bezo !!! ciekawa jestem także czy maść do kicia dotarła będę wdzięczna za jakieś info :kotek:

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Wto maja 04, 2010 10:36 Re: Bezo, potrzebna konsultacja rany tylko u kogo? Szukamy weta!

Maść dotarła przed chwilą. Od dzisiaj zaczynamy smarowanko :mrgreen:
Mam nadzieję, że tym razem odlezyna bedzie jak pragnienie a maśc jak sprite.
W kazdym razie prosimy kciuki.
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Wto maja 04, 2010 11:17 Re: Bezo, potrzebna konsultacja rany tylko u kogo? Szukamy weta!

fiona.22 pisze:W kazdym razie prosimy kciuki.

ObrazekObrazekObrazek
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Wto maja 04, 2010 17:11 Re: Bezo, potrzebna konsultacja rany tylko u kogo? Szukamy weta!

fiona.22 pisze:Maść dotarła przed chwilą. Od dzisiaj zaczynamy smarowanko :mrgreen:

Trzymam kciuki za kotka, niech się łapka goi jak złoto :1luvu: A jakby coś pilnie było potrzebne ( i nie było niestety za darmo) -to do mnie proszę !!! miziaki dla kiciusia :kotek:

gosiakot

Post » Pon maja 10, 2010 18:50 Re: Bezo, potrzebna konsultacja rany tylko u kogo? Szukamy weta!

fiona.22 pisze:Maść dotarła przed chwilą. Od dzisiaj zaczynamy smarowanko :mrgreen:

Witam -aż się boję zapytać , minęło kilka dni od chwili , gdy maść dotarła, co słychać z Bezikiem ?
Gosia

gosiakot

Post » Czw maja 13, 2010 9:04 Re: Bezo, kot po przejściach-czeka na kochający dom !!

Troszkę nowych zdjęć Bezubiuszka :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

[poprzednia][następna]