Uwaga Praga Południe! Potrzebna pomoc w złapaniu kotów!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto kwi 27, 2010 21:35 Uwaga Praga Południe! Potrzebna pomoc w złapaniu kotów!

Pilnie potrzebna pomoc w złapaniu kotów w okolicach pl.Szembeka/Wiatracznej.
Pani Krystyna ma talony na sterylki, ma też coś w rodzaju azylu dla kotów, ale nie jest w stanie złapać kotów. Czy ktoś dysponuje czasem rano/wieczorem i pomoże łapać?
Zainteresowanym podam kontakt.
Książki po angielsku- pchli targ
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=155062

Obrazek Obrazek

esperanza

Od: Śro mar 23, 2005 9:53

Post » Śro kwi 28, 2010 2:52 Re: Uwaga Praga Południe! Potrzebna pomoc w złapaniu kotów!

esperanza pisze:Pilnie potrzebna pomoc w złapaniu kotów w okolicach pl.Szembeka/Wiatracznej.
Pani Krystyna ma talony na sterylki, ma też coś w rodzaju azylu dla kotów, ale nie jest w stanie złapać kotów. Czy ktoś dysponuje czasem rano/wieczorem i pomoże łapać?
Zainteresowanym podam kontakt.

co to znaczy rano, co to znaczy wieczorem? ;) czas się znajdzie, gorzej z klatką- łapką... chyba, że p. Krystyna takową dysponuje. W miarę możliwości postaram się pomóc :)

a tak na marginesie- wychowałam się praktycznie w tamtej okolicy, będę wdzięczna za info (może być na PW), o jaką ulicę chodzi- od Wiatracznej do Szembeka trochę jest, a odezwała się u mnie nostalgia ;)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro kwi 28, 2010 8:49 Re: Uwaga Praga Południe! Potrzebna pomoc w złapaniu kotów!

Pani Krystyna karmi koty około 7-8 rano i 7-8 wieczorem, więc jest szansa, że koty pojawią się właśnie o tej porze.
Przyznam szczerze, że nie pamiętam nazwy ulicy :oops: tylko obszar.
Klatkę łapkę jest w stanie załatwić.

Nie znam tej pani osobiście, dostała kontakt do mnie od kogoś.
XAgaX dasz radę jej pomóc?

Obrazek Obrazek

esperanza

Post » Śro kwi 28, 2010 22:21 Re: Uwaga Praga Południe! Potrzebna pomoc w złapaniu kotów!

esperanza pisze:Pani Krystyna karmi koty około 7-8 rano i 7-8 wieczorem, więc jest szansa, że koty pojawią się właśnie o tej porze.
Przyznam szczerze, że nie pamiętam nazwy ulicy :oops: tylko obszar.
Klatkę łapkę jest w stanie załatwić.

Nie znam tej pani osobiście, dostała kontakt do mnie od kogoś.
XAgaX dasz radę jej pomóc?

dam, nie ukrywam, że chętniej wieczorem (wt/śr/kiedy mam wolne ;)), ale rano przed zajęciami/pracą się poświęcę, jak będzie trzeba :) orientujesz się, ile kotów jest mniej więcej do złapania?
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Czw kwi 29, 2010 10:33 Re: Uwaga Praga Południe! Potrzebna pomoc w złapaniu kotów!

Pani wspominała o 2, może 3.
Jej numer: 667 926 224.

Obrazek Obrazek

esperanza

Post » Czw kwi 29, 2010 22:00 Re: Uwaga Praga Południe! Potrzebna pomoc w złapaniu kotów!

spoko, już się bałam, że kilkanaście na przykład ;) jutro dzwonię, pewnie ok. wtorku-środy wieczorkiem będę łapać :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Sob maja 01, 2010 22:51 Re: Uwaga Praga Południe! Potrzebna pomoc w złapaniu kotów!

umówiłam się z p. Krystyną (bardzo sympatyczna osoba :1luvu: ) na najbliższą środę, do złapania i kastracji są 2 kotki + (na razie tylko do złapania) maluch, który znajdzie u niej DS. Prosimy o kciuki :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pon maja 03, 2010 12:43 Re: Uwaga Praga Południe! Potrzebna pomoc w złapaniu kotów!

Trzymam mocno :D :ok:

Obrazek Obrazek

esperanza

Post » Pt maja 07, 2010 0:50 Re: Uwaga Praga Południe! Potrzebna pomoc w złapaniu kotów!

kotów tych do złapania nie było, kolejna próba za tydzień w czwartek rano :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85