Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tillibulek pisze:ja tam wole wetowi zostawic sprawy techniczne, a sama jedynie wychwytuje symptomy i zarzucam zaslyszane propozycje
OKI pisze:Ja aż takiego zaufania do wetów nie mam, a im więcej wiem, tym szybciej mogę coś wychwycić
ewar pisze:Właśnie się dowiedziałam o Taci.Przykro mi bardzo.Nie zauważyłam,żeby była zarobaczona.Na pewno była szczepiona,bo o to bardzo prosiłam za względu na Brendę.Miałam też informację,że była odrobaczona w Koterii.Moje całe stado odrobaczyłam dwukrotnie zaraz po wyjeździe Taci.
Zdarza się,że robaki nie dają się wytruć.Czytałam o wielomiesięcznej walce Jarekma z tasiemcem.Niczym nie dawało się tego świństwa ruszyć.Moje koty są niewychodzące,ale odrobaczam,bo mam tymczasy,a ponadto zawsze mogę coś przynieść na butach.Nie przesadzam z częstotliwością,ale robię to na wszelki wypadek.
kalair pisze:Cześć OKI i koteczki.
OKI pisze:Próbowałam wybadać, czy ona będzie z wiekiem jaśnieć, czy może ciemnieć - bo to może być istotne przy adopcjiNo i się dowiedziałam
Wezmę coś na wstrzymanie
Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:Próbowałam wybadać, czy ona będzie z wiekiem jaśnieć, czy może ciemnieć - bo to może być istotne przy adopcjiNo i się dowiedziałam
Wezmę coś na wstrzymanie
Nasza dymniaczka z wiekiem coraz jaśniejsza. A pod szyją to już prawie biała.![]()
A pamiętasz, jak była mała to taka brązowo-czarna się wydawała.
margaretka2002 pisze:A kto nie jasnieje z wiekiem? Hmm...![]()
![]()
kalair pisze:Ja tam się farbuję!
ewar pisze:Właśnie się dowiedziałam o Taci.Przykro mi bardzo.Nie zauważyłam,żeby była zarobaczona.Na pewno była szczepiona,bo o to bardzo prosiłam za względu na Brendę.Miałam też informację,że była odrobaczona w Koterii.Moje całe stado odrobaczyłam dwukrotnie zaraz po wyjeździe Taci.
Zdarza się,że robaki nie dają się wytruć.Czytałam o wielomiesięcznej walce Jarekma z tasiemcem.Niczym nie dawało się tego świństwa ruszyć.Moje koty są niewychodzące,ale odrobaczam,bo mam tymczasy,a ponadto zawsze mogę coś przynieść na butach.Nie przesadzam z częstotliwością,ale robię to na wszelki wypadek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: BillyRen, Silverblue i 54 gości