Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Gibutkowa pisze:Ależ nie byłoby żadnego, jak to nazwałaś "czarnego PRu", nie byłoby zdjęć komórki, nie byłoby całej sprawy gdyby KM oddała Tikę i Spację. Pewnie nikt by się nawet nie dowiedział w jakich warunkach "na wolności" żyją koty pod opieka KM. Pewnie tez nie byłoby tylu odniesień do innych wątków i innych kotów. Wystarczyło oddać Tikę i Spację. Na stronie do której zamieściła linka Pani Iza nie ma ani słowa o tym czemu nie chce oddać Tiki i Spacji. Są nawiązania do rożnych sytuacji, rożnych wątków (także przytaczanych na tym wątku) ale nie ma odpowiedzi na jedno proste pytanie - dlaczego nie chcą oddać Tiki i Spacji?? Tylko tyle...
ale też gdyby nie było tej afery z kotami konińskimi, KM dalej funkcjonowałaby sobie jako przykładna fundacja, brylowałaby w wątkach, wzniecała histeryczne awantury o wygraną w KV.
Widziałam ten krytyczny post i słowa wyrażające oburzenie, ale już nie miałam siły tłumaczyć.
wiem, i ja ten sam post miałam na myśli pisząc, że widziałam tę krytykę i oburzenie i że już nie mam siły nic tłumaczyć.Gibutkowa pisze:To była odpowiedź na posta dotyczącego zamknięcia bazarku i stwierdzenia że ktoś robi czarny PR - nikt nie robi i pewnie by go nie było gdyby KM oddała koty.
Femka pisze:wiem, i ja ten sam post miałam na myśli pisząc, że widziałam tę krytykę i oburzenie.Gibutkowa pisze:To była odpowiedź na posta dotyczącego zamknięcia bazarku i stwierdzenia że ktoś robi czarny PR - nikt nie robi i pewnie by go nie było gdyby KM oddała koty.
Dulencja pisze:Teraz jak moje kociaste są niegrzeczne, to od razu im mówię bo pójdziesz na tymczas do Kociej Mamy
Femka pisze:Widziałam ten krytyczny post i słowa wyrażające oburzenie, ale już nie miałam siły tłumaczyć.
Dulencja pisze:Teraz jak moje kociaste są niegrzeczne, to od razu im mówię bo pójdziesz na tymczas do Kociej Mamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 156 gości