S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 27, 2010 15:45 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Stenia,obecnie Inka :D
Taka była
Obrazek Obrazek
(po zabraniu ze schronu)
A teraz tak wygląda
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
fotki z wizyty po adopcyjnej (25.04.)
Ostatnio edytowano Wto kwi 27, 2010 16:14 przez Kropeczka13, łącznie edytowano 1 raz
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Wto kwi 27, 2010 16:10 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kropeczka13 pisze:Stenia,obecnie Inka :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
fotki z wizyty po adopcyjnej (25.04.)

Ale slicznota :1luvu: Wyglada przepieknie, chyba znalazła prawdziwy dom , w którym pasuje , ze aż miło popatrzeć :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto kwi 27, 2010 19:34 Re: S-ec K.Chatka-w naszym schronisku będzie wolontariat !!!

terenia1 pisze:Gosiu :D zależy nam na lokalizacji albo na Pogoni albo w miarę w centrum Sosnowca, warunki lokalu już opisalaś to jest to co my chciałybyśmy - woda, prąd, dzienne światło, jakaś forma ogrzewania to są podstawowe rzeczy :) jeśli dasz radę podzwoń, musimy szukać... Dziekuję bardzo :D

Tereniu znalazłam kilka lokali ( język mi skołowaciał i oczy wyszły ) 8O , ale znalazłam . Najbardziej obiecujący jest lokal na Pogoni ul. Czeladzka 45 , jest w zarządzie SM 'Premil" mały 15,10 m.kw. ale z mediami i oknem - parter czynsz 400 zł z mediami . Będzie wolny od tego piątku -można go zobaczyć o właśnie w piątek o 9 30 ,dotychczasowy najemca rezygnuje interes mu nie szedł( komputery). Czy mam iść go zobaczyć ? a może ktoś inny to zrobi , bo ja nie chcę się wtrącać, lokal jest do wzięcia od zaraz.Poza tym znalazłam inne lokale : braci mieroszewskich (zagórze) goszczyńskiego (środula) ,targowa- (przybudówka) i inne - ale tu sprawa czynszu nie jest taka prosta , należy składać oferty z wysokością proponowanego czynszu - wynajmą najlepszemu oferentowi.
Ogólnie Tereniu daj znać co robić ,bo Ty tam sobie wiatraki , poldery , tulipany i van goghi oglądasz a tu trzeba by chyba się sprężyć z decyzją na tak lub nie, pozdrawiam , wracaj szczęśliwie szybko :lol:

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Wto kwi 27, 2010 21:45 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Nie wiem czy mogę się wypowiadać w imieniu Naszej 3-jki ale wydaje mi się ze ten lokal będzie bezsensowny. Szukamy lokalu tańszego niz 300-400 zł :wink: Lokalu w którym nikt Nam okien nie powybija. Cichego, gdzieś na uboczu. Coby się w oczy nie rzucał...

A ul. Czeladzka....... to niestety skupisko 10 p. bloków. Już raz tam była kociarnia i tak oto wylądowaliśmy tam gdzie jesteśmy :lol: Ludzie na pewno zauważą że w oknie siedzi 5-7 kotów i co chwile inne. WŚcibskość ludzka niezna granic. Będą się dzieciaki tłuc do drzwi, i mieszkańcy będą zadawać setki pytań typu:" A co tutaj jest??..." :evil:
MIKUŚ

Post » Wto kwi 27, 2010 22:54 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

hej a ja nadaje z Londka, oczywiscie tematy kocie mnie nie opuszczaja. Jutro jade z kotem mojej corki na obciecie jajec. Musze zagadac z vetem, bo przychodza tu na darmowa wyzerke dwa koty jeden bialy a drugi przepiekny main coon. tego bialego dzis zapodalam advocatem bo ma swierzba w uszach, niestety nic innego nie moge dla niego zrobic bo raczej mi w uszach grzebac nie da. A co sie u veta nablagalam i natlumaczylam zeby mi tego advocata sprzedal. W koncu musialam wziac na kota corki bo tak mi nie sprzedalby. Problem z drugim kotem, przepiekny i zaniedbany. Pelno koltunow w siersci. Biedak wyrwal sobie koltuny z wlosami do lysej skory z okolic szyi. Czesc udalo mi sie wyciac ale kolo tylka i ogona sobie nie da nic robic i juz mnie dwa razy ostzregawczo zlapal za reke. Nie wiem czyj to kot, ale mam ochote go zlapac i zawiezc do weta zeby go ostrzygl. w niektorych miejscach trzeba go ogolic. Nie wiem czy to legalne, :?:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Śro kwi 28, 2010 6:54 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Witam się porannie
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro kwi 28, 2010 8:48 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Witam po niezbyt przespanej nocy.
Tunia jak by ktoś jej ogon sola posypał. Biega jak zwariowana po całym domu nawet po mnie jak spałam :evil:
Obrazek
Sheba trochę lepiej, częściej wychodzi ale niezbyt daleko od łazienki, żeby móc zdążyć uciec przed torpedą.
Już też podjada troszkę, ale oczyska nadal wielkie zielone spodki 8O
Chwila wytchnienia dla kociastych jak Tunia w klatce.
A najbardziej mnie śmieszy Ramzes.
Jak ma dość a kwatera (czytaj - klatka ) wolna to wchodzi tam ucinając sobie drzemkę.
cwaniak jeden :ryk: bo Tunia tam dobrowolnie nie wejdzie.
Obrazek
No i oczywiście wymiata wszystko suche ktore tam znajdzie, zawsze to cos bardziej kalorycznego a nie tylko suche dla sterylizownych :lol:
A tu niewiniątko :twisted:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro kwi 28, 2010 16:13 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Popołudniowe Kocio Chatkowe hoop , ze Steni zrobiła sie niezła laska :1luvu: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro kwi 28, 2010 17:00 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

hop hop
Obrazek

Madziula

Post » Śro kwi 28, 2010 18:20 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Darek wrzucił na kociarnię dwie zgrzewki puszek z mokrym jedzeniem .Bardzo prosze dziewczyny jezeli któraś bedzie miała wolną chwilkę wrzućcie je do szafki:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro kwi 28, 2010 21:17 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Żarcie wrzucone - Agnieszka to zrobiła:)
Ewita zdjęte szwy.
No i złapałam dziką kotkę ciężarną :mrgreen: Czy chcemy kogoś ciachnąć?
MIKUŚ

Post » Śro kwi 28, 2010 23:24 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Dziewczyny ja w tej chwili w sprawie lokalu nie mam co i jak zdzialac :( Basia jestes na L 4 moze bys dygnela obejrzec co i jak , jesli chodzi o czynsz to w tej chwili placimy 400zl za mniejszy lokal i bez okna :( wiec Basiu nie gadaj glupot :mrgreen: sorki ze tak pisze ale mam brak niektorych polskich liter

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw kwi 29, 2010 6:45 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

witam się porannie :)
Obrazek

Madziula

Post » Czw kwi 29, 2010 7:04 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

MIKUŚ pisze:Żarcie wrzucone - Agnieszka to zrobiła:)
Ewita zdjęte szwy.
No i złapałam dziką kotkę ciężarną :mrgreen: Czy chcemy kogoś ciachnąć?

Baśka jeszcze Trisza w piątek ma szwy do ściągnięcia.
Jeżeli chodzi o lokal to fakt że szukamy większego ale czynsz jest też ważny.Teraz płacimy 400zł z mediami i to jest sporo za dużo.
Może to utopia ale szukamy lokalu większego z dostępem światła dziennego ,ale o niższym czynszu :oops:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw kwi 29, 2010 7:25 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Dorota Wojciechowska pisze:PANI :D Nowa82 :D pewnie że mogę pomóc.
Co prawda ja mam tylko kompa w pracy ale służę pomocą.
tak jak mnie kiedyś wytłumaczyli i teraz to pesteczka.
Zapraszam zatem - skontaktuj się to jakoś sie umówimy.
prześlę ci na pw nr telefonu.
ale dzwoń dopiero od jutra bo dzisiaj ups rozładował mi się :oops:

Witam ponownie, dziękuję za nr telefonu :ok: Zadzwonię po długim weekendzie bo jutro i tak wyjeżdżam to nie mogę ruszyć z bazarkiem, ale fotki i opisy już sobie porobiłam :D Chciałabym te pieniążki przeznaczyć na kocią chatkę.

Co do burego szkraba w piwnicy.... sprawdziłam i to dziewczynka (chyba że ja się na czymś nie znam :roll:), może uda mi się jutro fotkę jej zrobić. Nie boi się człowieka, okazało się że pod schodami w piwnicy ma swój kartonik z ręcznikiem w środku i własną miseczkę (ktoś musiał się nią zaopiekować) więc od dwóch dni ją dokarmiam i wcina kitekata aż jej się uszy trzęsą a chudzinka straszna. Nikt mi tutaj nie odpisał na pytanie jak z tym ciachaniem jej by mogło być :? Gdzie znajdę taniego weta :roll: Za to kontaktowałam się z wetami w Katowicach i może uda mi się jakoś załatwić 8) jej ciachnięcie po weekendzie majowym. Przydałaby mi się jednak klatka dla niej ale nie taka klatka do łapania bo ona za jedzeniem to pójdzie do transporterka ale taka do przetrzymania jej w domu dzień przed sterylką i ten tydzień czy ileś po (no chyba że to taka sama klatka). Czy ktoś by mógł mi ją pożyczyć (chociaż za kaucją :oops: )?
Potem chciałabym szukać dla niej odpowiedniego domku bo skoro garnie się do człowieka to taka dzika do końca nie jest, nie wiem jak z kuwetowaniem będzie....
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

[poprzednia][następna]