MaryLux pisze:Nie lubię wątróbki
Też kiedyś nie lubiłam i jak mama kazała jeść to najpierw bardzo mocno soliłam ale mi się z wiekiem smak zmienił i teraz lubię bardzo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Nie lubię wątróbki
pucio79 pisze:Ja kiedyś nie znosiłam szpinaku i flaczków, teraz szpinak już jem ale flaczków nadal nie ruszam
Gibutkowa pisze:pucio79 pisze:Ja kiedyś nie znosiłam szpinaku i flaczków, teraz szpinak już jem ale flaczków nadal nie ruszam
Szpinak to tylko w krokietach/naleśnikach a flaczki... no cóż raz widziałam jak toto się w misce moczy, taka cała płachta flaczków, obrzydlistwo. W życiu nie tknęłam i chyba już nie tknę
Gibutkowa pisze:pucio79 pisze:Ja kiedyś nie znosiłam szpinaku i flaczków, teraz szpinak już jem ale flaczków nadal nie ruszam
Szpinak to tylko w krokietach/naleśnikach a flaczki... no cóż raz widziałam jak toto się w misce moczy, taka cała płachta flaczków, obrzydlistwo. W życiu nie tknęłam i chyba już nie tknę
krynia08 pisze:Gibutkowa pisze:pucio79 pisze:Ja kiedyś nie znosiłam szpinaku i flaczków, teraz szpinak już jem ale flaczków nadal nie ruszam
A TO SE ZRÓB Z GRZYBKA BOCZNIAKA ZAMIAST FLAKAMNIAMMMMMMMM
krynia08 pisze:ale boczniak wyglada jak flaczek i dajesz te same przyprawy i o niebo lepsze
krynia08 pisze:a boczniaczek ala schabowy mniammmmm i surowka z pora pyszota
krynia08 pisze:to jeszcze flaczki z boczniaczka i mniammmmmm na kostce rosolowej wolowejpyszota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 311 gości