Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie...(')

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 26, 2010 19:36 Re: Ludwik Pierwszy Odjajczony ;) - już po kastracji.

CIOCIU MAGDARADEK! CZY LUDWICZEK JEST ZUPEŁNIE, CAŁKOWICIE, ABSOLUTNIE, W 100%, NA PEWNO, POZA WSZELKĄ WĄTPLIWOŚĆ OSWOJONY?? 8)
Bo jeśli nie... to nie możesz mu jeszcze pisać ogłoszeń :lol:
Chcesz nam zabrać Ludwiczka?? Ty bez serca jesteś!! Drugiego takiego Ludwisia i takiego ślimatania to długo tu nie będzie!! :evil:

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Pon kwi 26, 2010 19:39 Re: Ludwiczek - najpiękniejszy kot na świecie - domu szukamy!!

Ludwiczek nie jest oswojony w 100 procentach o czym głośno i wyraźnie w ogłoszeniu napisałam :)
może znajdzie się jakiś super hiper bez zarzutu dom co będzie chcial się podjąć tego doswajania hehe ;)
w każdym razie napisałam prawdę jak nim jest.
On jest już oswojony w 80 procentach.
Rokuje bardzo dobrze.
I zobaczymy jak to będzie.
najpierw to dom musi przejść przez proces adopcyjny ;)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon kwi 26, 2010 19:49 Re: Ludwiczek - najpiękniejszy kot na świecie - domu szukamy!!

Jesteś ciociu spryciula :mrgreen: . Dobrze, dobrze! A kiedy się wreszcie wyda, że nie oddasz Ludwiczka? 8)

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Pon kwi 26, 2010 20:07 Re: Ludwiczek - najpiękniejszy kot na świecie - domu szukamy!!

No, chyba ciężko będzie 8) trudno się dziwić, biedaczek tak zaufał, przylgnął... taka więź jest jedyna w swoim rodzaju, wiem bo niedawno tak kochałam z wzajemnością moją koteczkę, ktora niestety odeszła za TM.
Ale gdyby jednak - to ja już Ludwiczka kocham na zabój. Będę sobie po cichutku czekać... może jesteśmy sobie pisani? :oops:
Nie tak na 100% zobowiązująco, bo z dokoceniem mi się nie spieszy, co chwilę znajduję jakiegoś biedaka w wielkiej potrzebie któremu chciałabym pomóc. Nie będę o niego walczyć, jeśli ma szanse na udaną adopcję. Ale co ma wisieć, nie utonie. I tak będę trzymać za niego kciuki i będę się cieszyć jego nowym domkiem, nawet jeżeli to nie będzie mój domek :wink:

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Pon kwi 26, 2010 21:22 Re: Ludwiczek - najpiękniejszy kot na świecie - domu szukamy!!

Z jednej strony nie jeden kotek z "miau" szukający adopcji był określany jako "wypłosz", "dzikus" w DS okazywał się takim miziakiem, ze rąk do głaskania brakowało :mrgreen:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon kwi 26, 2010 22:05 Re: Ludwiczek - najpiękniejszy kot na świecie - domu szukamy!!

Oj Madzia, wiem, że z wielką chęcią byś Ludwisia zostawiła, ale wiem też, jak ważna jest dla Ciebie pomoc tym wszystkim, które czekają, dlatego jestem prawie pewna, że znajdziesz Ludwisiowi najlepszy domek, a Ty pomożesz kolejnej bidzie :1luvu:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon kwi 26, 2010 22:07 Re: Ludwiczek - najpiękniejszy kot na świecie - domu szukamy!!

Kciuki za super domek :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto kwi 27, 2010 8:17 Re: Ludwiczek - najpiękniejszy kot na świecie - domu szukamy!!

sisay pisze:Ale gdyby jednak - to ja już Ludwiczka kocham na zabój. Będę sobie po cichutku czekać... może jesteśmy sobie pisani? :oops:
Nie tak na 100% zobowiązująco, bo z dokoceniem mi się nie spieszy, co chwilę znajduję jakiegoś biedaka w wielkiej potrzebie któremu chciałabym pomóc. Nie będę o niego walczyć, jeśli ma szanse na udaną adopcję. Ale co ma wisieć, nie utonie. I tak będę trzymać za niego kciuki i będę się cieszyć jego nowym domkiem, nawet jeżeli to nie będzie mój domek :wink:

zauważyłam :twisted: zacytowałam też :twisted: ;)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto kwi 27, 2010 8:23 Re: Ludwiczek - najpiękniejszy kot na świecie - domu szukamy!!

Sisay napisała do mnie w sprawie Ludwiczka :)
jesteśmy w kontakcie :)

ja mam tylko obawy o dwa piesy, bo nie wiem czy Ludwiczek je zna i czy się nie boi. Razem z sisay doszłyśmy do wniosku, że jeśli Ludwiczkowi uda się znaleźć dom w mniejszym natężeniu stada ;) to sisay też się ucieszy, ale jesteśmy w kontakcie :D
ja dodatkowo najszczęśliwsza bym była, gdyby domek był z okolic, tak w razie czego :oops: gdyby Ludwiś nie zaaklimatyzował się.

A decyzję o szukaniu domu dla niego podjęłam. I szukamy.
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto kwi 27, 2010 8:36 Re: Ludwiczek - najpiękniejszy kot na świecie - domu szukamy!!

Ogłoszenie świetne i mam nadzieję, że Ludwiczek trafi na fantastycznego ludzia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
A jakby co, to wspieramy Cię w każdej decyzji (bo jakiś marginesik zawsze zostaje) 8) Uciekam zanim Ciotki mnie zbiją :strach:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto kwi 27, 2010 9:01 Re: Ludwiczek - najpiękniejszy kot na świecie - domu szukamy!!

jerzykowka pisze:A jakby co, to wspieramy Cię w każdej decyzji (bo jakiś marginesik zawsze zostaje) 8) Uciekam zanim Ciotki mnie zbiją :strach:

Obrazek
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto kwi 27, 2010 9:04 Re: Ludwiczek - najpiękniejszy kot na świecie - domu szukamy!!

Ja to nie rozumiem...
A gdzie powiedziane, że zabrany kot ma być miziakiem i mruczakiem? Nigdy pewności nie ma... Nawet dzieci nie wiadomo jakie będą mimo usilnego wychowywania... Trza zaakceptować i już.
Wiem coś o tym bo po oddanym kochającym calutki sercem i duszą kocie trafił mi sie taki a'kolankowy. Noi trudno. Pomarzyć o spaniu w jenym łóżeczku tylko można... A już ślimtanie odpada w ogóle, niestety...

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto kwi 27, 2010 9:06 Re: Ludwiczek - najpiękniejszy kot na świecie - domu szukamy!!

Misiu musi miec domek supersuperowy. I za taki trzymam kciuki
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Wto kwi 27, 2010 9:43 Re: Ludwiczek - najpiękniejszy kot na świecie - domu szukamy!!

Jest dokładnie tak, jak napisala Magda :mrgreen: najwyżej będę go sobie kochać wirtualnie, w końcu chodzi o to żeby kotu było dobrze 8)
Przy okazji podniosę :ok:

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Wto kwi 27, 2010 11:21 Re: Ludwiczek - najpiękniejszy kot na świecie - domu szukamy!!

Magda,

tak z innej beczki, czy mogę wpłaty na fundację Viva odpiczyć od podatku dochodowego za 2009r?
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

[poprzednia][następna]