Przecież są bezcenne!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anita5 pisze:Był telefon w sprawie Amtrei i Amatusi, z pytaniem, ile kosztują.![]()
anita5 pisze:AgaPap pisze:
A mysmy dzisiaj dziecku, które się uparło, że grila robimy tłukli, że jeszcze za wczesnie na otwracie sezonu grillowego![]()
A maluszki i ta większa to cudne![]()
![]()
Chyba jednak za wcześnie było, bo mnie po tej przyjemności gardło boli, i to coraz bardziej...
Wiecie, jaki jest szczyt finezji komunikacyjnej? Tomek dostał od kogoś smsa, żeby się skontaktować na gg w sprawie księżniczek. Dobre? Dla mnie to żenada...
Bakeneko pisze:rany co za ludzie dzwonią.... zabawki na długi wikkend dla dzieci, bardzo starsze panie itd.... jako wychodzące mieszkające w szopce, normalnie skąd się takie buraki biorą.... mam coraz mniej tolerancji dla ludzi..... a jak mówię żeby coś napisali o sobie to naraz nie mają dostępu do internetu..... to ciekawe jak je znaleźli, coraz mniej wierzę w ludzi....
mar9 pisze:pewnie dla oszczędnościi jak tu takiemu oszczędnemu dać kocia, przecież będzie mu żałować na dobre jedzonko, o wecie nie wspomnę, ech, niepotrzebnie się podkręcam... na TAKIE sms-y szkoda zdrowia, najlepiej od razu wykasować, podobnie, jak te wszystkie "cudowne" oferty wygrania ... (dużej kasy, samochodu, itd)
Bakeneko pisze:najnowszy cytat: "czy te dwie małe les..... są do wzięcia".... no i cóż powiecie na nasze "światłe, święte i pogrążone w zadumie społeczeństwo" ....i to nie miałem takiego jednego telefonu..... jeszcze nigdy nie dzwoniło tylu idiotów
Bazyliszkowa pisze:Bakeneko pisze:najnowszy cytat: "czy te dwie małe les..... są do wzięcia".... no i cóż powiecie na nasze "światłe, święte i pogrążone w zadumie społeczeństwo" ....i to nie miałem takiego jednego telefonu..... jeszcze nigdy nie dzwoniło tylu idiotów
Czy mi się wydaje, że liczba idiotów jest wprost proporcjonalna do atrakcyjności kota?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości