Podrzucony bokser

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto kwi 27, 2010 1:01 Podrzucony bokser

Czesc mam problem.Z kotami se radze ale teraz nie wiem co robic.
U mojego chlopaka na placu podrzucili psa bokser ok 1-2 lata odwodniony chudy w diabli i jego matka nie pozwala mu tam byc.Nie chcciala karmic ani nic.Jak poprosilam to psa zakryli kocem bo na dworze spi.Do domu nie ma wstepu bo STEYLNOSC panuje.Bardzo smutny i ciagle wymiotowal od niedzieli.
Z moimi rodzicami sie ugadalam ze moge go zabrac mam 24 lata jak by ktos zapomnial i udzielam sie na miau ale teraz psyyy ojjjj nie ciekawie i mam mega problem bo 3 tyg temu na targu jakas babcia mi wcisla malego pieska i go zostawilismy wiec na dzien dzisiejszy mam 2 psy?( malego mieszanca mysliwskiego i berneczyka i 5 kotow)teraz mam zabrac boksera a mieszkam w bloku.
Szukam mu domu na gwalt bo tam nie ma zycia.Prosilam zeby do weta zabrali ale mi powiedziala ze to nie jej pies i za obcego nie bedzie placić:/ kur.....
Jutro po robocie jade z nim do weta taki mam plan albo w srode z matka bo moji rodzice sa mega wku... ze tam taka znieczulica panuje.
Wiem ze to bedzie kosztowac ale wet jest znajomy rozlozy mi na raty(ja zaplace) moze mi ktos pomoze cos uzbierac.Narazie wiem ze jest odwodniony macalam jego psyk byl bardzo zimny i skóra pomału opada jak sie podniesie.Niewiem czy go glaskali czy cos dla mnie byl mily ten piesk moze swojego wyczuł.

Teraz naprawde liczy sie jakis fajny dom bo do schronu nie oddam bo u nas w Jastrzebiu jest umieralnia albo sprzedaja rasowe psy i gina niewiadomo gdzie.

Pomożcie !!na dogo nie pisalam bo nie znam sie na tym forum,moze ktos sie zna i mi pomoze .

Nazwalam go Prezes oto on !Jest bardzo smutny nie chce chodzic z tego co wiem i patrzy się tempo przed siebie.Niewiem co sie stało temu psu ale chce mu pomóc bo mi serce pęka.Te zdjecie mam od chlopaka (przkro mi ze jego tez nie da sie ublagac zeby do weta go zabrał .. bo mama to bo mama tamto,ze mu zyc nie da i ze ciagle cos gada o tym psie ze ma se isc:/ )
http://images50.fotosik.pl/288/63b66feb9f0a8f6d.jpg

http://images36.fotosik.pl/175/ba4fcfdb4dc2426c.jpg

za duże zdjęcia zamieniono na linki. K
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Wto kwi 27, 2010 8:38 Re: Podrzucony bokser

http://www.fundacjabokserywpotrzebie.fora.pl/ może tutaj ktos bedzie mogł ci pomóc lub fundacja SOS bokserom.Linki mozna zdobyc na allegro przy psach wpisując boksery

claudia66

Od: Czw kwi 24, 2008 12:40

Post » Śro kwi 28, 2010 10:28 Re: Podrzucony bokser

Wercia koniecznie zabierz psiaka do weta jak najszybciej, jesli się błąkał to mógł jakąś wirusówkę albo babeszje złapać a z tego co piszesz nie czuje się dobrze i jeśli jest chory bez pomocy weta będzie miał raczej marne szanse...
Przy okazji poproś weta, żeby sprawdził czy nie jest zaczipowany.

Jest śliczny więc dom na pewno szybko znajdzie...

abrakadabra

Od: Pon cze 25, 2007 13:10

Post » Śro kwi 28, 2010 10:53 Re: Podrzucony bokser

Piesek po przeglądzie.Wiek ok 4-5 lat jednak bo ma starte kły.Jest lekko potluczony i ma zadarcia na boku wiec prawdopodobnie wpadl na maske samochodu.Nie jest polamany juz biega i nawet gra w pilke.
Zna wszystkie komendy.Bede wywieszac ogloszenia ze zostal taki pies znaleziony bo chyba sie komus zgubił.
Jest zadbany i dobrze odkarmiony ..kto wywalilby tak ulozonego psa.On nawet nie szczeka.

Narazie sie dogadalam ze moze zostac na placu tam gdzie obecnie przebywa.Kobieta dalej przeciw ale reszta rodziny go chce zostawic.Hmm ja to bym wolala zakonczenie z happy endem zeby sie jego wlasciciele znalezli bo ktos napewno za nim teraz placze.
Bylam tam wczoraj ze swoim drugim psem i odrazu sie w mojej suczcze ten boksik zakochal.Lubi tez dzieci to jest rodzinny pies.I tak mysle ze moze z blokow, bo jest przyjaznie nastawiony do wszystkiego co sie rusza a te psy z domkow to przewaznie agresywne sa.

wercia

Post » Śro kwi 28, 2010 11:58 Re: Podrzucony bokser

o, biedak sie faktycznie musial zgubic.Ale tatuazu w uchu nie ma czy cos? Wtedy łatwiej własciciela znalezc. Daj znac ciotkom z dogo bo sie matrwią... :roll:

rademenesik

Od: Śro wrz 09, 2009 22:07

Post » Czw maja 06, 2010 11:58 Re: Podrzucony bokser

Co u pieska? znalazł się właściciel?

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Czw maja 06, 2010 13:20 Re: Podrzucony bokser

Nie ma wlasciciela .. podobno zostaje u nich .. hmm Mialam go u siebie tez potem jakies zdjecie wkleje jego mordki.

wercia

Post » Czw maja 06, 2010 21:05 Re: Podrzucony bokser

no to czekamy na fotki :)
ObrazekObrazek[color=#FF0000]
Allegro cegiełkowe dla Wizusa http://www.allegro.pl/item1128868766_ow ... atnie.html i Gorbisi http://42.pl/u/2lAl

mercy

Od: Wto sie 25, 2009 20:00