WAWA-Wielkanocny Kacper zyczy Wesołych Świat! :)) str.53

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro kwi 21, 2010 11:40 Re: WAWi okolice-Kacperek, kot kanapowy-szukamy DS z ogrodem..

no właśnie Kacperku, posłuchaj ciotki lesna :mrgreen: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro kwi 21, 2010 20:38 Re: WAWi okolice-Kacperek, kot kanapowy-szukamy DS z ogrodem..

Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Pt kwi 23, 2010 11:03 Re: WAWi okolice-Kacperek, kot kanapowy-szukamy DS z ogrodem..

Marzenia11 pisze:no właśnie Kacperku, posłuchaj ciotki lesna :mrgreen: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

To kiedy trzymać kciuki za Kacperka, by pięknie zapozował do zdjęcia ? :wink: :mrgreen:
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

Post » Pon kwi 26, 2010 21:19 Re: WAWi okolice-Kacperek, kot kanapowy-szukamy DS z ogrodem..

Kacper, gdzie ty sie pałętasz zamiast siedzieć w pierwszym rzędzie.
Obrazek

majka2222

Post » Wto kwi 27, 2010 9:10 Re: WAWi okolice-Kacperek, kot kanapowy-szukamy DS z ogrodem..

majka2222 pisze:Kacper, gdzie ty się pałętasz zamiast siedzieć w pierwszym rzędzie.

Siedzieć i pięknie pozować, paparazzi czekają :wink: :mrgreen:
lesna

Post » Czw kwi 29, 2010 19:51 Re: WAWi okolice-Kacperek, kot kanapowy-szukamy DS z ogrodem..

Kacper - kot z charakterem szuka przyjaciela i domu.
Obrazek

majka2222

Post » Pt kwi 30, 2010 19:17 Re: WAWi okolice-Kacperek, kot kanapowy-szukamy DS z ogrodem..

Domek dla Kacperka pilnie poszukiwany.. Taki kot musi mieć w końcu Swojego Dużego :ok: :ok: :ok:
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

Post » Nie maja 02, 2010 14:58 Re: WAWi okolice-Kacperek, kot kanapowy-szukamy DS z ogrodem..

Podrzucam kota niezwykłego.. kto chętny pokochać Kacperka? :1luvu: To naprawdę piękny i duży kot :1luvu: :1luvu: :1luvu: Tylko dla koneserów :ok: :ok: :ok:
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

Post » Pon maja 03, 2010 16:35 Re: WAWi okolice-Kacperek, kot kanapowy-szukamy DS z ogrodem..

Tyle sympatycznych wieści juzżprzeczytałam o Kacperku i Marzenia opowiadała. Kacperkowi potrzebny dom, aby mógł pospacerowć, a potem przytulić się do człowieka.
Obrazek

majka2222

Post » Pon maja 03, 2010 20:45 Re: WAWi okolice-Kacperek, kot kanapowy-szukamy DS z ogrodem..

Nikt nie potrzebuje kota.. do przypilnowania grilla :wink: :ryk: :ryk: :ryk:
lesna

Post » Pon maja 03, 2010 21:33 Re: WAWi okolice-Kacperek, kot kanapowy-szukamy DS z ogrodem..

Kacperek sie dzisiaj zawiesił w uchylnym oknie... brak mi słów i umieram ze strachu...
2-3 minuty później i już by nie było Kacperka na tym swiecie. Boje się o urazy wewnętrzne, ale jestem daleko, moja siostra też, pozostaje opieka, ktora twierdzi, żeby nie wpadac w panikę.. a dla mnie wizyta u weta, nawet z dojazdem 50km to podstawa w tej sytuacji... Na szczęście zjadł, stanął na tylne łapy i się trochę umył. Poza tym śpi. Oczy ok, nie ma wymiotów. Tylko nie chce pić.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon maja 03, 2010 21:42 Re: WAWi okolice-Kacperek, kot kanapowy-szukamy DS z ogrodem..

Nie .. :placz:
Ja niewiele pomogę, bo tylko 'słyszałam' o takich sytuacjach, chyba rentgen/usg to podstawa .. może nic się nie stało, tylko Kacperek przestraszony.. ale nie ma pewności :( :( :(
Pisz, co u biedaka, czy czegoś potrzeba (tak na odległość, to wiadomo, co mogę zaofiarować z konkretniejszych, niż nieustające ciepłe myśli, by było dobrze)..
Jak on tego dokonał ? :strach: Kurcze, miałam wychodzące i nigdy bym nie pomyślała, że i im to grozi .. dobrze, ze okna u mnie otwierane, a nie uchylne.
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

Post » Pon maja 03, 2010 22:50 Re: WAWi okolice-Kacperek, kot kanapowy-szukamy DS z ogrodem..

Został w przedpokoju i chyba mu się siku chciało bardzo i dlatego chciał wyjść i zawiesił się w połowie brzucha, na samej przeponie. Była konsultacja z wetami - jeden powiedział, żeby pójśc do weta, bo nigdy nie wiadomo czy kotu coś w środku nie pękło, a drugi, żeby obserwować. Ponieważ opieka chętniejsza do zostania w domu więc wybrała opcję drugiego.
Ech..

Marzenia11

Post » Pon maja 03, 2010 23:02 Re: WAWi okolice-Kacperek, kot kanapowy-szukamy DS z ogrodem..

Marzenia11 pisze:Został w przedpokoju i chyba mu się siku chciało bardzo i dlatego chciał wyjść i zawiesił się w połowie brzucha, na samej przeponie. Była konsultacja z wetami - jeden powiedział, żeby pójśc do weta, bo nigdy nie wiadomo czy kotu coś w środku nie pękło, a drugi, żeby obserwować. Ponieważ opieka chętniejsza do zostania w domu więc wybrała opcję drugiego.
Ech..

Witaj
Myślę, że jak do jutra rana nic się nie zmieni i nadal będzie leżał osowiały (koniecznie trzeba sprawdzić kuwetkę), to i tak trzeba go zawieść i to od razu do gabinetu w którym jest usg, czy rtg .. Oby nic złego się nie działo i cała sprawa zakończyła się na strachu...
Będę bardzo mocno trzymać kciuki, nie może nic złego stać się Kacperkowi, po prostu nie może ..
Pozdrawiam Serdecznie.
lesna

Post » Pon maja 03, 2010 23:10 Re: WAWi okolice-Kacperek, kot kanapowy-szukamy DS z ogrodem..

Myslę, że on jest bardzo obolały, Wszystko trwało kilka minut, on chciał sie uwolnić, a to naprawdę duzy i silny kocur jest więc na pewno się nadwerężył.. Moze dlatego głównie śpi. Najgirsze jest to, że moja siostra wraca dopiero jutro wieczorem. Gdyby tam była na miejscu już dziś to ja juz bym pewnie spała spokojnie, a kot choćby p/bolowego coś dostał.

Marzenia11

[poprzednia][następna]