[WRO] Silver nie żyje :( Biegaj za TM :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 26, 2010 14:57 Re: [WRO] Silver problem z łapka!!

Mruczeńka1981 pisze:Nie ma sensu powtarzać testów, niech Mateusz nie przesadza :roll:
Mam nadzieję,że leki pomogą i nasze Sreberko będzie miało wzorowe wyniki!!! :1luvu:

to jednak testy były robione drugi raz w tak krótkim odstępie czasowym :? wolałabym te pieniądze wydać na konsultacje u ortopedy
nie gniewajcie się dziewczyny - to nie moje fanaberie , tylko po to żeby tu robić zamieszanie
ale poszło na testy sporo kasy , a dalej z łapką nic nie wiadomo
jeśli jest stan zapalny w organizmie to wyniki badań krwi mogą być właśnie złe

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pon kwi 26, 2010 15:15 Re: [WRO] Silver problem z łapka!! POTRZEBNA POMOC FINANSOWA!!!!

jessi74 pisze:szczerze - to mam identyczne stanowisko jak mawin :wink:
z tego co nawet sobie przypominam to mawin nawet proponowała pomoc w sfinansowaniu wizyty u ortopedy

Dziewczyny, nie gniewajcie się ale ja też czegoś tu nie rozumiem :?
O co chodzi? Dlaczego nie można kotki zdiagnozować na UP u Bieżyńskiego lub innego lekarza ze specjalnością ortopedy?
Napewno nie chodzi o kasę.... bo na konsultacje kasę zaproponowała mawin.
więc o co chodzi? o czas? Nie macie kiedy z nią podjechać na UP? czy jeszcze o coś innego?

Do nie dawna wszyscy walczyli żeby w schronie nie amputować łapek kotkom bez specjalistycznej diagnostyki...
tymczasem wygląda na to że myślicie żeby zrobić to samo :roll: Z całym szacunkiem do dr Gruszki ... ale chyba specjalizacji z ortopedii to on nie ma? Może jednak warto sprawdzić czy są inne możliwości aby przywrócić Silver sprawność a przynajmniej unieruchomić łapkę na sztywno - takie koty świetnie sobie radzą a jednak łapkę mają.

To, że ostatnio Grey a teraz Zuzia znalazły domki z 3 łapkami,
nie oznacza że Silver przez to ma mieć większą szansę na adopcję :roll:

Nie piszę tego żeby kogoś atakować, bo bardziej zależy mi żeby pomóc :oops:
ale naprawdę chciałabym widzieć w tym sens... a bez konsultacji ortopedycznej, nie widzę :(

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pon kwi 26, 2010 17:40 Re: [WRO] Silver problem z łapka!! POTRZEBNA POMOC FINANSOWA!!!!

A ja nie mam pojęcia o co robicie aferkę?
Doktor Gruszka też nie jest za bezsensowną amputacją i każdy z nas jest za konsultacją u dr Bieżyńskiego. Kiedy i jak i czy wogóle- decyduje domek tymczasowy. Za to leczenie i diagnostykę prowadzi dr Gruszka i dr Gola, więc skoro zadecydowali o powtórzeniu testow to widocznie było to konieczne.
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pon kwi 26, 2010 20:07 Re: [WRO] Silver problem z łapka!! POTRZEBNA POMOC FINANSOWA!!!!

nikt chyba nie zamierza tutaj żadnej "aferki" robić tylko raczej podpowiedzieć i pomóc w zdiagnozowaniu kotki - co też pośrednio ma zmierzać - w celu znalezienia Silver domu , bo jakoś to wszystko ślamazarnie idzie :oops:
stąd na przykład moja obecność na wątku , zapewne jak też Agness i mawin
jeśli chodzi o mnie to nie mam niedopartej potrzeby zaglądania tutaj i uporczywego nakłaniania do konsultacji u ortopedy, a tymbardziej być sprawcą wątkowej "aferki" :oops: , więc uciekam :wink:

p.s. a co do sensowności powtarzania testów , to jeszcze kilka postów wcześniej miałaś Mruczeńka podobne zdanie
:roll:

jessi74

Post » Pon kwi 26, 2010 20:25 Re: [WRO] Silver problem z łapka!! POTRZEBNA POMOC FINANSOWA!!!!

Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Pon kwi 26, 2010 20:58 Re: [WRO] Silver problem z łapka!! POTRZEBNA POMOC FINANSOWA!!!!

Jessi proszę Cię nie obrażaj się. Ja tylko napisałam jak wygląda sprawa z tą nieszczęsną konsultacją.
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Pon kwi 26, 2010 21:11 Re: [WRO] Silver problem z łapka!! POTRZEBNA POMOC FINANSOWA!!!!

moje kochane bazarki cienko na naszą silver :cry: :cry: :cry: :cry:
krynia08

Post » Pon kwi 26, 2010 21:16 Re: [WRO] Silver problem z łapka!! POTRZEBNA POMOC FINANSOWA!!!!

Może poczekamy na Yosię- powinny być już wyniki badań. Z tego co wiem Yosia też chciała iść na tą konsultację do Bieżyńskiego.
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Pon kwi 26, 2010 21:30 Re: [WRO] Silver problem z łapka!! POTRZEBNA POMOC FINANSOWA!!!!

Mruczeńka1981 pisze:Jessi proszę Cię nie obrażaj się. Ja tylko napisałam jak wygląda sprawa z tą nieszczęsną konsultacją.

spoko - kobietom w takim stanie jak Ty nie można odmówić :mrgreen: ale tej "aferki" to Ci nie zapomnę :twisted: i będę wypominać do końca życia :twisted:
a serio - to po prostu chciałysmy pomóc choćby poradą - ale jakoś wyszło inaczej

jessi74

Post » Pon kwi 26, 2010 21:35 Re: [WRO] Silver problem z łapka!! POTRZEBNA POMOC FINANSOWA!!!!

UFFFFFFFFFFF :1luvu:
krynia08

Post » Pon kwi 26, 2010 21:41 Re: [WRO] Silver problem z łapka!! POTRZEBNA POMOC FINANSOWA!!!!

krynia08 pisze:UFFFFFFFFFFF :1luvu:

krynia :ok: :ok: pilnuj nas pilnuj, żebyśmy nie zapomnieli że do tej samej bramki gramy :wink:

jessi74

Post » Pon kwi 26, 2010 21:48 Re: [WRO] Silver problem z łapka!! POTRZEBNA POMOC FINANSOWA!!!!

jessi74 pisze:
krynia08 pisze:UFFFFFFFFFFF :1luvu:

krynia :ok: :ok: pilnuj nas pilnuj, żebyśmy nie zapomnieli że do tej samej bramki gramy :wink:

:1luvu: :1luvu: babka tu pilnuje :mrgreen: i bedzie lać, jak co w samolota wsiadzie i bęcki :mrgreen:
krynia08

Post » Pon kwi 26, 2010 21:51 Re: [WRO] Silver problem z łapka!! POTRZEBNA POMOC FINANSOWA!!!!

No to ja z innej bajki :mrgreen:
Zapraszam na wątek: viewtopic.php?f=1&t=110565&p=5895645#p5895645

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto kwi 27, 2010 5:32 Re: [WRO] Silver problem z łapka!! POTRZEBNA POMOC FINANSOWA!!!!

Ok gracze :mrgreen: Czekamy na kapitana drużyny Silver- Yosię!
Prosimy o wyjawienie wyników i strategii :kotek:
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Wto kwi 27, 2010 7:38 Re: [WRO] Silver problem z łapka!! POTRZEBNA POMOC FINANSOWA!!!!

a mruczenka co tak rano wstala? mamulka musi spac dlużej :wink:
krynia08

[poprzednia][następna]