Tillibulkowy harem - cz. 2 - kryształy w moczu :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 26, 2010 19:23 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

Cameo pisze:To zupełnie jak u mnie :? z tym że o oddaniu kotów nie ma mowy, trochę marudzą, ale potem jest ok...

mnie to zaraz takie nerwy biora jak cos takiego slysze....
na szczescie koty ok, wiec wielkie UFFFF....

dzieki, ze z nami jestescie, czytacie, kibicujecie :1luvu: :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon kwi 26, 2010 19:26 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

I nie będzie :lol: chyba że po moim trupie :oops:

Marzy mi się nowy telewizor, i po cichu modlę się żeby któryś na niego nasiusiał czy cuś... :oops: :twisted: jest już blisko, bo Cuki - grubas, schodząc z szafy, zeskakuje na telewizor ;)

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon kwi 26, 2010 19:29 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

KAsia Amy pisze:Tak czułam, że to nie są jakieś zniszczenia jak po przejściu huraganu :)

zalezy jakie kto ma priorytety - dla mnie mieszkanie jest do mieszkania i co za tym idzie tez niestety czasem niszczenia, bo nie da sie nie niszczyc uzytkujac - a jak dla kogos jest do podziwiania, to u mnie idealnie nie jest i nigdy nie bedzie

tak samo jak dzisiaj sie wdalam w dyskusje z kolegą, ktory nie wyobraza sobie, zeby jakis "siersciuch" latał mu po domu, bo nienawidzi jak mu sie siersc przykleja do skarpetek :roll:

tillibulek

Post » Pon kwi 26, 2010 19:31 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

Cameo pisze:I nie będzie :lol: chyba że po moim trupie :oops:

Marzy mi się nowy telewizor, i po cichu modlę się żeby któryś na niego nasiusiał czy cuś... :oops: :twisted: jest już blisko, bo Cuki - grubas, schodząc z szafy, zeskakuje na telewizor ;)

o, wlasnie mialam to zaproponowac :ryk:
Saluś od moich rodzicow tak wlasnie zepsul im TV - wprawdzie nie kupili jeszcze nowego, ale stary jest juz caly rozklekotany (kić zeskakuje na niego z regału, a że wage ma sluszną jak kazdy szanujacy sie kocur, to... :lol: )

tillibulek

Post » Pon kwi 26, 2010 19:36 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

tillibulek pisze:Obrazek

Fajne rogi :mrgreen:
Foteczki Zoreczki cud miód i orzeszki,kolor jej futerka przypomina pyszną kawusię z pianką :1luvu:

miniboni17

Od: Pon cze 22, 2009 20:41

Post » Pon kwi 26, 2010 19:40 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

tillibulek pisze:
KAsia Amy pisze:Tak czułam, że to nie są jakieś zniszczenia jak po przejściu huraganu :)

zalezy jakie kto ma priorytety - dla mnie mieszkanie jest do mieszkania i co za tym idzie tez niestety czasem niszczenia, bo nie da sie nie niszczyc uzytkujac - a jak dla kogos jest do podziwiania, to u mnie idealnie nie jest i nigdy nie bedzie

tak samo jak dzisiaj sie wdalam w dyskusje z kolegą, ktory nie wyobraza sobie, zeby jakis "siersciuch" latał mu po domu, bo nienawidzi jak mu sie siersc przykleja do skarpetek :roll:

przepraszam, ale.... :ryk: :ryk:
jestem tego samego zdania. na szczęście na moje pytanie :
- a co zrobisz jak Amy zrobi srajdkę na dywan? (wtedy jeszcze Amy była malusia i miewała niefajne qpale)
- wyrzucę dywan.
za to w mojej rodzinie mama, babcia to mają zupełnie inne zdanie. tego nie można, bo się pobrudzi, tego nie bo się zbije.. itp..
pamiętam jaką aferę babcia robiła jak szklankę zbiłam, albo talerz... chryste, byłam tylko dzieckiem- a tak mi się to na psyche odbiło.. 8O

KAsia Amy

Od: Nie sty 03, 2010 21:17

Post » Pon kwi 26, 2010 19:41 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

Posta mi zeżarło.. :evil:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon kwi 26, 2010 19:44 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

miniboni17 pisze:
tillibulek pisze:Obrazek

Fajne rogi :mrgreen:
Foteczki Zoreczki cud miód i orzeszki,kolor jej futerka przypomina pyszną kawusię z pianką :1luvu:

fajne skojarzenie... takie mniamusne :mrgreen:

tillibulek

Post » Pon kwi 26, 2010 19:45 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

KAsia Amy pisze:pamiętam jaką aferę babcia robiła jak szklankę zbiłam, albo talerz... chryste, byłam tylko dzieckiem- a tak mi się to na psyche odbiło.. 8O

dokladnie i takimi pierdułami mozna niezle skopać psychike :x

tillibulek

Post » Pon kwi 26, 2010 19:46 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

kalair pisze:Posta mi zeżarło.. :evil:

kto zeżarł?! :evil: niech sie przyzna!! :evil:
w razie czego od razu zaznaczam, ze Kalercia ma ochroniarza pingwina 8)

tillibulek

Post » Pon kwi 26, 2010 19:49 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

Ktoś był głodny :?: :?: :?: :?:
kto :?: :!:

KAsia Amy

Post » Pon kwi 26, 2010 19:58 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

tillibulek pisze:

kto zeżarł?! :evil: niech sie przyzna!! :evil:
w razie czego od razu zaznaczam, ze Kalercia ma ochroniarza pingwina 8)

I trzy Kretki! Obronne! :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon kwi 26, 2010 19:59 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

KAsia Amy pisze:

Kasiu, no właśnie nie wiem! 8O Coś u Tilka zżera posty!! :strach:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon kwi 26, 2010 20:01 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

to powinno być śledztwo w tej sprawie. z archiwum x najlpiej :D

KAsia Amy

Post » Pon kwi 26, 2010 20:01 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

KAsia Amy pisze:

Ja to tylko jedną głodną na tym wątku znam, co to koteczki chce chrupać i kosteczki ogryzać... :mrgreen:
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

[poprzednia][następna]