W Nowym Roku, dziękujemy bardzo, trzymamy się Roli kończy antybiotyk i mam nadzieję, że już Pan wet powie finito Koty równo dokazują i są razem szczęśliwe, cóż, wstawiam zdjątka jako dowód:
Oj tak, a jak się nawołują gdy są oddzielnie szaleńce dwa mam mnóstwo zdjęć, wstawię wieczorkiem, myślę nawet że pokuszę się o historię obrazkową z komentarzami
Byliśmy wczoraj u weta na małym przeglądzie koteczków. Roli zdrowy,uszka już czyste, zdarza mu się kichać,ale chyba najgorsze za nami. muszę przyznać,że wiruch-mutant trzymał Rola dość długo. Za to Kiti coś załapała, dostała antybiotyk i przykaz grzania tyłeczka na poduchach Mimo wszystko koty świetnie się dogadują i chyba są razem szczęśliwe Przyłapane na porannej drzemce:
Jestem pod wrażeniem!!!! Żeby moje tak chciały... A one nic, tylko patrzą, jak sobie na złość zrobić. Ostatnio rozrywka główna polega na gryzieniu się nawzajem znienacka w zadki
Roli pięknieje w oczach Majeczka śliczniutka. Razem, obrazek iście pocztówkowy!!!
Dziękujemy:) Żyjemy i mamy się iście wiosennie:) szykujemy balkon do osiatkowania (siatka już zamówiona:) więc koty będą się grzać na słoneczku:)mam nadzieję. Rolik i Maja dokazują równo, Rolu to w ogóle gadatliwy kocio jest i bardzo dba o Majuna, myje ją i bawią się do upadłego..