Devony, devony - trzecia setka :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 24, 2010 13:01 Re: Devony, devony - trzecia setka :)

Pięknie razem wyglądają :1luvu: zaprzyjaźniły się już? :kotek:

ezynka

Od: Pon sie 22, 2005 18:18

Post » Sob kwi 24, 2010 13:04 Re: Devony, devony - trzecia setka :)

Zofia&Sasza pisze:Póltoraroczny, czarny ,dymny dewonek -demonek po przejściach szuka DS :D
Kontakt Zofia 695 063 783

Mam nadzieję,że znalazł lub znajdzie dobry dom.

ezynka

Post » Sob kwi 24, 2010 14:16 Re: Devony, devony - trzecia setka :)

teraz razem śpią przytulone i już z górki na początku Netisz chciał molestować Puśka ale już mu mija na szczęście nie było od początku agresji i szybko poszło mam nadzieje że Nestor nie nauczy młodego tyle gadać co on bo w duecie jak zaczną to :crying:

leda

Od: Pon lip 20, 2009 8:11

Post » Sob kwi 24, 2010 14:57 Re: Devony, devony - trzecia setka :)

O, maluch przyjechał :D :D :D Faktycznie klon, tylko mniejszy :wink:
Cudne oba :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A ja w czwartek odwiedziłam FluszakaPluszaka i Aidę, dla której moja Norka jest ciotką - Aida też z linii po Dulcamarze, podobieństwo rodzinne niezaprzeczalne :D
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Sob kwi 24, 2010 17:18 Re: Devony, devony - trzecia setka :)

leda pisze:teraz razem śpią przytulone i już z górki na początku Netisz chciał molestować Puśka ale już mu mija na szczęście nie było od początku agresji i szybko poszło mam nadzieje że Nestor nie nauczy młodego tyle gadać co on bo w duecie jak zaczną to :crying:

Leda powiedz kiedy Twój najczęściej gada? o jakich porach?

ezynka

Post » Nie kwi 25, 2010 12:21 Re: Devony, devony - trzecia setka :)

Nestor czyli ten starszy gada bardzo dużo np.w nocy gdy ma za mało miejsca,chce jeść albo zjadł,jak qupsko zrobi w kuwecie,jak chce się pomiziać,pobawić,jak kogoś wita czyli prawie zawsze o każdej porze chyba że w nocy ma swoje pół poduchy to nie marudzi dopiero jak wstajemy rano a jak zapytać"co robiła kizia mizia"to ładuje się na kolana i 5 minut nawija non stop,teraz jeszcze doszło gadanie do młodego :ryk: gamę wypowiedzi ma dużą i zawsze wiadomo o co chodzi ale jest grzeczny bo jak się mu powie by się uciszył to ścisza ale pod nosem swoje musi dokończyć taki to gaduła

leda

Post » Nie kwi 25, 2010 19:27 Re: Devony, devony - trzecia setka :)

Gimmy gada jak wstanie rano, przed moim wyjściem do pracy, w drodze do kuwety i jak wrócę do domu. Czasami w nocy jak się przebudzi i pójdzie coś zjeść. Ale wtedy zaraz go zgarniam do łózka i on śpi a ja ... już nie :twisted:

ezynka

Post » Pon kwi 26, 2010 16:05 Re: Devony, devony - trzecia setka :)

Z moich Chico najbardziej gadatliwy. Rano zwłaszcza :evil: :wink: Bonio oznajmia wszem i wobec,ze udaje sie do kuwety. Aida za to głównie grucha do TŻa.
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

Post » Pon kwi 26, 2010 16:38 Re: Devony, devony - trzecia setka :)

Czyżby u devonów głośne oznajmianie ,że udają się do kuwety jest nagminne?? :mrgreen: a może to tylko nasze są takie? Moje dachówki Parys i Pipi chodzą do kuwety na milcząco :ryk:

ezynka

Post » Sob maja 01, 2010 18:34 Re: Devony, devony - trzecia setka :)

Obrazek

tak się bawią :mrgreen:

leda

Post » Czw maja 13, 2010 7:54 Re: Devony, devony - trzecia setka :)

Leda co tam u kotów słychać? :D

ezynka

Post » Czw maja 13, 2010 7:57 Re: Devony, devony - trzecia setka :)

czy jaest jakas czynnośc,która jest mozliwa do wykonania bez towarzystwa devona???? moim zdaniem nie- masz devona-nigdy nie jestes samObrazek
Serniczek

Post » Czw maja 13, 2010 8:05 Re: Devony, devony - trzecia setka :)

Serniczek pisze:czy jaest jakas czynnośc,która jest mozliwa do wykonania bez towarzystwa devona???? moim zdaniem nie- masz devona-nigdy nie jestes samObrazek

Serniczku rozumiem, że Twój devon jest mega towarzyski czy tak? Mój Gimmy także lubi wkładać pyszczek w każde zwiedzane miejsce, wejdzie w każdy kąt i pudełko nawt najciasniejsze :ryk: a zamknięcie mu drzwi przed nosem kończy się i tak .... ich szybkim otwarciem. Płacz jest nie do zniesienia :roll:

ezynka

Post » Czw maja 13, 2010 13:20 Re: Devony, devony - trzecia setka :)

U mnie takim upierdliwcem jest Domingo, który niemrawo szuka domu :P
Hestia lubi być tam, gdzie ja i uwielbia spać na moich kolanach. I z wielkim wrzaskiem prowadza mnie do kuchni, bo przecież jest zamorzona, a ja po drodze zabłądzę i ona przez to nie dostanie michy :twisted:
A Alma jest dziwna i się nie spoufala, ale lubi być w pobliżu :)

Mamy ostatnio sezon wystawowy i dość intensywnie jeździmy, co skutkuje tym, że trofea Hestii już się nie mieszczą w witrynie :lol:

W weekend 1-2 maja byliśmy w Kościanie, gdzie Hestia uzyskała BIS i BOS :D
FluszakPluszak wystawiała też mojego "wnuka" - Bonito w obydwa dni miał nominacje do BIS :D
Słodki przytulak z niego, potrafi zmiękczyć każdego :mrgreen:

Link do albumu: Wystawa w Kościanie

A w ostatni weekend nawiedziliśmy Zgierz, gdzie Hestia w obydwa dni miała BIS, a Alma w niedzielę BIV i NOM BIS :D
Hestia w sobotę zdobyła ostatni certyfikat CAGPIB i tym samym uzyskała tytuł Grand International Premior :D . W niedzielę rozpoczęła zbieranie certyfikatów na najwyższy tytuł w kastratach.

Link do albumu ze Zgierza wkrótce, zwłaszcza że podczas wystawy zafundowałam dziewczynom profesjonalną sesję foto i nie odmówię sobie pochwalenia się tymi fotkami :mrgreen:
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw maja 13, 2010 17:30 Re: Devony, devony - trzecia setka :)

Kicorek moje gratulacje :ok: a u kociszczów wszystko w jak najlepszym porządku dogadały się w sumie w ciągu 24 godzin a teraz tak jakby zawsze były razem,teraz mam dwie ciekawskie kocie mordy i rano trudność z piciem kawy bo dwa paskudniki na kolanach domagają się porcji głasków :mrgreen: na ich wspólne zabawy można patrzeć godzinami

leda

[poprzednia][następna]