Moderator: Moderatorzy
krynia08 pisze::piwa: jasne i mam nadzieje ze ogonek cały ..a pewnie tośka sie nadżwigała konia do domku bo taki wielki![]()
pucio79 pisze:krynia08 pisze::piwa: jasne i mam nadzieje ze ogonek cały ..a pewnie tośka sie nadżwigała konia do domku bo taki wielki![]()
siedział razem z nią w wózku
krynia08 pisze:pucio79 pisze:krynia08 pisze::piwa: jasne i mam nadzieje ze ogonek cały ..a pewnie tośka sie nadżwigała konia do domku bo taki wielki![]()
oj to musialo wyglądac![]()
![]()
![]()
![]()
cudnie
krynia08 pisze:pucio79 pisze:krynia08 pisze::piwa: jasne i mam nadzieje ze ogonek cały ..a pewnie tośka sie nadżwigała konia do domku bo taki wielki![]()
oj to musialo wyglądac![]()
![]()
![]()
![]()
cudnie
krynia08 pisze:komu piękne klejnotydo opalonego ciałka jak znalazł
krynia08 pisze::mrgreen: kota mocno za ogon trzymalam i bym nie dala![]()
![]()
BOZENAZWISNIEWA pisze:krynia08 pisze::mrgreen: kota mocno za ogon trzymalam i bym nie dala![]()
![]()
nie wolno kotów za ogon trzymaćwszyscy tu czytaja..zaraz paragrafik znajdziemy i na Ciebie
![]()
a nie doczytałam ,ze w opcji kup teraz było,ale niech tam ...wygrałam jednym wpisem
BOZENAZWISNIEWA pisze:A JASMINA NIECH NIE PRZEGINA)nalewkę mi wisisz wiśniową, hi,hi)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość