Kto tam karmi, jeżeli te koty są tak wychudzone???? Może mieszkańcy od czasu do czasu coś tam rzucą.......
Dziewczyny, nie poddawajcie się!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kiche_wilczyca pisze:Wypuścili kotę i nawet nie zainteresowali się co się z nią dzieje. To nie jest wypuszczanie na wolność, to jest WYRZUCENIE![]()
![]()
![]()
Kto tam karmi, jeżeli te koty są tak wychudzone???? Może mieszkańcy od czasu do czasu coś tam rzucą.......
Dziewczyny, nie poddawajcie się!!!
Femka pisze:i ja myślałam o kampanii medialnej.
Milińska swego czasu chętnie przedstawiała się jako prężna fundacja, sugerując, że jedyna albo jedyna znacząca.
ASK@ pisze:O wolantariuszach nie wspomnę.Bo nie sa godni takiego słowa, jeśli patrzą i widzą co sie dzieje i godza sie na to! dawno powinno wypłynąć to co teraz i wiele istnień by uratowano. A tak zasiliły teren i TM!
Agn pisze:[BTW - 'moja' pani prezes chyba nigdy nie wyrażała się o nas - wolontariuszach fundacji - per 'moje dziewczyny'. Ale to taki szczegół.]
Dulencja pisze:Jednak mimo wszystko nie to jest najgorsze. Najgorsze jest to, że tam jest wiele kotów, bardzo głodnych kotów
Wczoraj złapał się nam dzieciak, taki 3-4 miesięczny... Podrostek jest dzikawy, ale w samochodzie jest bardzo spokojny... Kocię jak poczuło jedzenie oszalało Dodatkowo taki fajny biało-bury buras, który sam by się zapakował i to wiele razy, byle tylko zjeść cos... Ogólnie dramat
Koty są karmione raz dziennie - wg. informacji mieszkańców, nie ma miseczek z suchą karmą, nie ma miseczek z mokrym... nie ma nic
tillibulek pisze:jestem za uswiadomieniem ludzi o prawdziwych celach tej fundacji - dlatego tez prosimy o wklejanie banerkow - nawet myślę o zrobieniu banerka z tekstem: "Kocia Mama - cala prawda o fundacji"
gosiaa pisze:tillibulek pisze:jestem za uswiadomieniem ludzi o prawdziwych celach tej fundacji - dlatego tez prosimy o wklejanie banerkow - nawet myślę o zrobieniu banerka z tekstem: "Kocia Mama - cala prawda o fundacji"
Im więcej banerków tym więcej osób tu dotrze.
"Kocia Mama - cala prawda o fundacji" - a taki banerek by się przydał.
kiche_wilczyca pisze:i może byłoby tez dobrze temat przykleić...
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=105924][img]http://img256.imageshack.us/img256/4852/28131289.gif[/img][/url]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, sylwiakociamama i 58 gości