Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 26, 2010 8:11 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Wypuścili kotę i nawet nie zainteresowali się co się z nią dzieje. To nie jest wypuszczanie na wolność, to jest WYRZUCENIE :evil: :evil: :evil:

Kto tam karmi, jeżeli te koty są tak wychudzone???? Może mieszkańcy od czasu do czasu coś tam rzucą.......

Dziewczyny, nie poddawajcie się!!!
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon kwi 26, 2010 8:17 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

kiche_wilczyca pisze:Wypuścili kotę i nawet nie zainteresowali się co się z nią dzieje. To nie jest wypuszczanie na wolność, to jest WYRZUCENIE :evil: :evil: :evil:

Kto tam karmi, jeżeli te koty są tak wychudzone???? Może mieszkańcy od czasu do czasu coś tam rzucą.......

Dziewczyny, nie poddawajcie się!!!

gdyby te koty były karmione choć raz dziennie to by nie były tak wygłodniałe, obawaiam sie, że to info o karmieniu przez wolontariuszkę to następna "ściema"
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon kwi 26, 2010 8:22 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

TO JEST PARANOJA! DLACZEGO KM OD DAWIEN ZALOGOWANA NA FORUM I PRZEBYWAJACA TU NIE ODPOWIADA NA TAKIE ZARZUTY?!

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Pon kwi 26, 2010 8:28 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Femka pisze:i ja myślałam o kampanii medialnej.
Milińska swego czasu chętnie przedstawiała się jako prężna fundacja, sugerując, że jedyna albo jedyna znacząca.

jestem za uswiadomieniem ludzi o prawdziwych celach tej fundacji - dlatego tez prosimy o wklejanie banerkow - nawet myślę o zrobieniu banerka z tekstem: "Kocia Mama - cala prawda o fundacji"

nawet kciukowac mi sie nie chce, bo ludek trzymajacy kciuki jest usmiechniety, a mi nie bardzo do smiechu

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon kwi 26, 2010 8:33 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

ASK@ pisze:O wolantariuszach nie wspomnę.Bo nie sa godni takiego słowa, jeśli patrzą i widzą co sie dzieje i godza sie na to! dawno powinno wypłynąć to co teraz i wiele istnień by uratowano. A tak zasiliły teren i TM!

dokladnie :cry: :cry: :cry:

tillibulek

Post » Pon kwi 26, 2010 9:27 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Agn pisze:[BTW - 'moja' pani prezes chyba nigdy nie wyrażała się o nas - wolontariuszach fundacji - per 'moje dziewczyny'. Ale to taki szczegół. :mrgreen: ]

:ryk: no cóż, Pani Milińska też woli inne określenie na swoje wolontariuszki i nie tylko na nie... Nic obraźliwego niby, ale nazwanie mnie tym określeniem (kilkukrotne w ciągu paru minut) doprowadziło mnie do trzepotania macicy :roll:

Dulencja pisze:Jednak mimo wszystko nie to jest najgorsze. Najgorsze jest to, że tam jest wiele kotów, bardzo głodnych kotów
Wczoraj złapał się nam dzieciak, taki 3-4 miesięczny... Podrostek jest dzikawy, ale w samochodzie jest bardzo spokojny... Kocię jak poczuło jedzenie oszalało Dodatkowo taki fajny biało-bury buras, który sam by się zapakował i to wiele razy, byle tylko zjeść cos... Ogólnie dramat
Koty są karmione raz dziennie - wg. informacji mieszkańców, nie ma miseczek z suchą karmą, nie ma miseczek z mokrym... nie ma nic

teraz to już naprawdę nie wiem co powiedzieć... :(
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon kwi 26, 2010 10:12 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Od niedawna jestem na forum, przeczytałam cały ten wątek i jestem w takim szoku, że brak mi słów... 8O

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Pon kwi 26, 2010 10:51 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

tillibulek pisze:jestem za uswiadomieniem ludzi o prawdziwych celach tej fundacji - dlatego tez prosimy o wklejanie banerkow - nawet myślę o zrobieniu banerka z tekstem: "Kocia Mama - cala prawda o fundacji"

Im więcej banerków tym więcej osób tu dotrze.

"Kocia Mama - cala prawda o fundacji" - a taki banerek by się przydał.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon kwi 26, 2010 10:57 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

gosiaa pisze:
tillibulek pisze:jestem za uswiadomieniem ludzi o prawdziwych celach tej fundacji - dlatego tez prosimy o wklejanie banerkow - nawet myślę o zrobieniu banerka z tekstem: "Kocia Mama - cala prawda o fundacji"

Im więcej banerków tym więcej osób tu dotrze.

"Kocia Mama - cala prawda o fundacji" - a taki banerek by się przydał.

A może po prostu skorzystać z banerku Tiki, tego ostatniego, dołożyć tylko jedną "odsłonę" z tytułem "Kocia Mama - cała prawda o fundacji".
Dobrze by też było, żeby ta trzecia odsłona była w jakichś jaskrawych barwach, takich przyciągających oczy.
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon kwi 26, 2010 11:01 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

to moze Panikota dołoży do tego banerka tą jedną jeszcze "kartkę"? ja niestety gifow nie umiem robic, a link pozostanie ten sam

HOP!!

tillibulek

Post » Pon kwi 26, 2010 11:06 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

i może byłoby tez dobrze temat przykleić...
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon kwi 26, 2010 11:09 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

kiche_wilczyca pisze:i może byłoby tez dobrze temat przykleić...

dobry pomysl!!

napisalam juz do Panikoty z prosba o poprawienie banerka

tillibulek

Post » Pon kwi 26, 2010 11:21 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Tillibulek, pw przeczytałam, banerek przerobię, nie ma problemu, ale wieczorem dopiero jak wrócę do domu, bo tam mam wszystkie pliki banerka :oops:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pon kwi 26, 2010 11:28 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

A ja znalazłem w sieci taki banerek:

Obrazek
This product/publication inclused images from CorelDRAW© which are protected by the copyright laws of the U.S.. Canada and elsewhere. Used under licence.

EDIT: literówka
Ostatnio edytowano Wto kwi 27, 2010 14:35 przez Tajemniczy Wujek Z., łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

Tajemniczy Wujek Z.

Od: Sob mar 28, 2009 14:14

Post » Pon kwi 26, 2010 11:36 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Obrazek
This product/publication inclused images from CorelDRAW© which are protected by the copyright laws of the U.S.. Canada and elsewhere. Used under licence.

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=105924][img]http://img256.imageshack.us/img256/4852/28131289.gif[/img][/url]

EDIT: literówka
Ostatnio edytowano Wto kwi 27, 2010 14:35 przez Tajemniczy Wujek Z., łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

Tajemniczy Wujek Z.

Od: Sob mar 28, 2009 14:14

[poprzednia][następna]