_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Witaj Aniu! Mam nadzieję, że niedługo kończysz? U nas też zrobiło się ładnie, ale rano było tak sobie.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
dzień dobry! U nas piękne słońce od rana i cieplutko-dzieci na rowerach w krótkich rękawkach jeżdżą. Dzień piękny,jak zwykle kiedy mam pracującą sobotę. Koty szczęśliwe,balkon cały dzień otwarty. Dopiero obiad upitoliłam i siedzę z talerzem na kolanach Sporo mam do doczytania. Myślałam Iza,że sezon rowerowy rozpoczęłaś i cały dzień poza domem będziesz. Jak pogoda się utrzyma, uciekam jutro na wieś Pozdrawiam !
[*] 7.03.1992-18.03.2004['] Należało wdać się w awanturę. Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥ KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
Cześć Gosiu! Narazie testuję pogodę za oknem, jeśli się utrzyma jeszcze z godzinkę, pewnie wyskoczę na rower. Rano było zimno i brzydko, więc nawet nie zakładałam wycieczki. Fajnie, że masz dokąd pojechać poza miasto
Pozdrawiamy cieplutko!
Nie miałas Izu rano pogody ? U nas od kilku dni przepieknie od rana do nocy, słoneczko, cieplutko, wiossssna. O tak - miec chate na wsi to jest cos. Moje marzenie ....
Witajcie Cioteczki! Rower to super sprawa, trzymam kciuki za zakup Pogoda ładna, ale nadal zimno.
Ja byłam wczoraj na rowerku - 40 minut, bo późno się wybrałam i zaczęło się ściemniać. Dziś pewnie nie pójdę, bo idę na siłownię, ale wysiłek będzie - bieżnia, orbitrek, ćwiczenia na brzuszki, może rowerek stacjonarny też, chociaż wolę w terenie popedałować. Jutro, jesli będzie ładnie, zrobię sobie rundkę.
Dzień dobry! Ja się na wsi obijałam i obżerałam domowym żarełkiem Było pięknie-słońce,wszystko kwitnie (nawet magnolie, a bałam się,że przemarzły). Jak wróciłam, ciężko obrażone koty odmówiły zjedzenia ,tym razem indyka-na kolację i dzisiaj na śniadanie dostały tylko suche. Życzę miłego"pracującego tygodnia" przed długim weekendem. Pozdrawiam!
[*] 7.03.1992-18.03.2004['] Należało wdać się w awanturę. Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥ KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
Witaj Gosiu! Fajnie, że odpoczęłaś. Co do obrazy futer, to czasami chciałabym, żeby się na troszkę pogniewały na mięsko. Niestety, zero szans Dać im na jeden raz pół wołu i to by było mało Ale staram się być twarda.
Miłego tygodnia i nie przepracowujcie się za bardzo!
Izu, ile Twoje jedzą mięska na łebek na jedno posiedzenie ? Mrozisz, parzysz ? Moja jedna mięska je mało, tyle co nic, wmieszane w mokrą karmę, jest uzalezniona od puszek, saszetek ... Jest najdorodniejsza choć najmłodsza ... Na diecie.